read title tag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jo Ro

Jo Ro

31/01/2011 22:27:31
Quote Anchor link
Alle pagina's bevatten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $page_title="blablabla"; ?>

<here the body content>

De index pagina:
...
<header>
<title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page_title; ?>
</title>
</header>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
       $page
= $_GET['page'];
       if (!empty($page)) {
          $page .= '.php';
          include($page);
       }

       else {
          include('home.php');
       }

    ?>

</body>
...

Hoe kan ik de title tag VOOR de pagina zelf laten weergeven. Ik ben nieuw met php, het is hier mijn 1de post. De code kwam ik ergens op internet tegen...

Zeg mij aub niet zoals op ander fora dat het een sh*t code is zonder mij een oplossing te geven. Zonder het title tag probleem werkt het perfect.

Bedankt voor het lezen en bedankt voor het wijzen in de goede richting.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:56:16
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/01/2011 22:32:16
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies?
Ik snap je vraag niet
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/01/2011 22:38:09
Quote Anchor link
Als je de pagina opslaat in het database, kunt je de bijbehorende titel ook opslaan in het database en die oproepen op elke pagina.

Dit doe ik ook op mijn Weblog:

<title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        if(!empty($result->title)) {
            echo $result->title.' | ';
        }
elseif(empty($result->title)) {
            NULL;
        }
        ?>
Overdatum.nl
</title>

Als ik op de hoofdpagina ben zie ik gewoon de naam van mijn website, en als ik in een topic / blog / review zit, zie ik de titel daarvan naast de website naam.
Gewijzigd op 31/01/2011 22:39:11 door www JdeRuijterNL
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/01/2011 22:41:09
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen :

Zet die variable in config.php ofzoiets en roep die met include op
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 22:41:37
Quote Anchor link
<header> is geen html, je bedoelt <head> neem ik aan.

De code is inderdaad niet veilig. Doe voor de gein eens page=index in de url.

Je zal vóór de html $page_title reeds moeten kennen. Je zal dus iets moeten verzinnen zodat ook de content in een $var komt en die dan later op de juiste plaats in een echo stoppen.
 
Jo Ro

Jo Ro

31/01/2011 22:42:17
Quote Anchor link
Wat ik bedoel: ik wil het "blablabla" van de aparte pagina weergeven in de header van de index pagina. VOOR de weergave van de pagina. Het is geen log en ik gebruik geen database.

Het moet toch mogelijk zijn de titel tag eerst in te lezen en dan de eigenlijke pagina? Of heb ik het miss?

Edit

@ShanThe
Zeker bedoel ik <head>. Maar WAT moet ik verzinnen? Ik heb het ooit voor elkaar gegregen maar weet niet meer hoe...
Gewijzigd op 31/01/2011 22:45:08 door Jo Ro
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/01/2011 22:43:48
Quote Anchor link
Ow en je kan de haakjes bij de include weghalen :) die zijn onnodig

Toevoeging op 31/01/2011 22:45:31:

Iemand gaat naar je website dan word de pagina geladen
Dan kan title dus ook al niet gelezen zijn tijdens het laden word alles gelezen
 
Jo Ro

Jo Ro

31/01/2011 22:46:22
Quote Anchor link
haakjes weg betekend de title tag wordt weergegeven?
 
Wouter J

Wouter J

31/01/2011 22:46:49
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/01/2011 22:41:37:
<header> is geen html, je bedoelt <head> neem ik aan.

De header-tag is een HTML5 tag, dus wel een geldig html tag.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 22:48:12
Quote Anchor link
Die 'else' en 'elseif' dingen met die NULL, wat is daar de bedoeling van? Volgens mij is dat gewoon overbodige onzin.

Toevoeging op 31/01/2011 22:49:09:

Wouter J op 31/01/2011 22:46:49:
- SanThe - op 31/01/2011 22:41:37:
<header> is geen html, je bedoelt <head> neem ik aan.

De header-tag is een HTML5 tag, dus wel een geldig html tag.


Is dat zo, dat is dan nieuw voor mij.
 
Wouter J

Wouter J

31/01/2011 22:55:31
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/01/2011 22:48:12:
Is dat zo, dat is dan nieuw voor mij.

Ja. Het mooie van deze tag is dat je hem meerdere keren kunt gebruiken, dus als echte header (i.p.v. <div id="header">) of als titel in een article tag, enz.
http://w3schools.com/html5/tag_header.asp
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 22:59:01
Quote Anchor link
Wouter J op 31/01/2011 22:55:31:
- SanThe - op 31/01/2011 22:48:12:
Is dat zo, dat is dan nieuw voor mij.

Ja. Het mooie van deze tag is dat je hem meerdere keren kunt gebruiken, dus als echte header (i.p.v. <div id="header">) of als titel in een article tag, enz.
http://w3schools.com/html5/tag_header.asp


Even gekeken, maar het moet hier dus wel degelijk <head> zijn en geen <header>.
 
Jo Ro

Jo Ro

31/01/2011 23:01:38
Quote Anchor link
Hoe dan ook ik geef een voorbeeld. Dat is de site waar ik de index code met else elsif dingen met null en overbodige onzin gebruik:

http://www.multitekst.eu/index.php?page=home

Zoals te zien is, alle pagina's hebben dezelfde title tag.
Hier is de link naar de home page:

http://www.multitekst.eu/home.php

Zoals te zien is in de source code - niets behalve content code. Hier gaat het mij om. hier will ik de title tag invoegen en in de index pagina laten weergeven.

Dat is alles wat ik vraag. Onzin of niet maakt mij niet uit. Geef mij anders een zinnig code en een oplossing.

Ik zie op internet fora dat beginners alleen afgekraakt worden en geen oplossing aangeboden wordt of dat allen omheengedraaid woordt... Niet leuk.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 23:37:15
Quote Anchor link
Je kunt toch gewoon in je home.php pagina zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page_title; ?>


Of bedoel je dat niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 23:44:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/01/2011 22:41:37:
Je zal vóór de html $page_title reeds moeten kennen. Je zal dus iets moeten verzinnen zodat ook de content in een $var komt en die dan later op de juiste plaats in een echo stoppen.


Heb je wel gelezen?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 23:46:50
Quote Anchor link
Tegen mij?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2011 00:06:34
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/01/2011 23:46:50:
Tegen mij?


Haha, nee, tegen Jo Ro.

Ik heb even een test gedaan en dat werkt prima.

In home.php zet je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$title
= 'TITEL';

$var = '<h2>Wat is MultiTekst?</h2>
..... dus alle benodigde tekst .....
<p>Ontdek zelf de voordelen en word klant.</p>'
;

return $var;
?>


En dan in index.php zet je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$content
= include('home.php');
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN">
<html lang="nl">

<head>
<title><?php echo $title; ?></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
....
</head>

<body>
....
</div>

<a name="content"></a>
<div id="content" class="content">
<?php
echo $content;
?>

</div>
....
</html>
 

01/02/2011 00:08:53
Quote Anchor link
Vanwaar die return?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2011 00:18:24
Quote Anchor link
Karl Karl op 01/02/2011 00:08:53:
Vanwaar die return?


De return geeft de inhoud van $var mee. En die wordt dus in $content gezet. Het werkt een beetje als een functie die wat teruggeeft. Het nut is dat je de tekst nu in een variabele hebt zitten en die dus overal in een echo kan zetten.

Edit: Ik snap nu waarom jij dit vraagt. Het is inderdaad hier niet noodzakelijk. Maar ik heb met het voorbeeld op php.net zitten testen en daar zetten ze het direct in een echo. Dus echo include('home.php'); en dan kan je niet zonder de return.
Gewijzigd op 01/02/2011 00:22:48 door - SanThe -
 

01/02/2011 00:20:44
Quote Anchor link
- SanThe - op 01/02/2011 00:18:24:
Karl Karl op 01/02/2011 00:08:53:
Vanwaar die return?


De return geeft de inhoud van $var mee. En die wordt dus in $content gezet. Het werkt een beetje als een functie die wat teruggeeft. Het nut is dat je de tekst nu in een variabele hebt zitten en die dus overal in een echo kan zetten.

Owja ik zie het. Java debuggen en dit gaat niet goed samen :+).
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2011 00:23:50
Quote Anchor link
@Karl: Zie ook even mijn edit .
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.