Reality check > I-cey.net Versie pi^heelveel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Zo, even een avondje niks te doen dus vandaar...

http://test.i-cey.net/voorbeelden/i-cey.net/

Het is een proefballonnetje, ik vind hem zelf een stuk leuker maar als iedereen zegt 'geen tijd in investeren' doe ik dat ook niet. Op en aanmerkingen, ideeen adviezen zijn welkom :).

Het fotoalbum is nu geimplementeerd met lightbox, een erg leuke techniek moet ik zeggen. Het fotoalbum zelf bestaat nu eigenlijk alleen maar uit 2 globjes, zonder het resize gedeelte blijft er nog maar 30 regels over...

Als men hem hier leuk vind ga ik hem afmaken, css verbeteren, content etc. Als iemand overigens ff kan checken of het in IE werkt graag, die heb ik namelijk niet.

(Alleen fotoalbum+contact werkt dus)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:39:07
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:36:00
Quote Anchor link
In FF en IE6 ziet hij er okee uit. In IE7 gaat er iets fout. Geef ff een seintje als je een screendump nodig hebt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:38:00
Quote Anchor link
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?
 
Martijn B

Martijn B

23/10/2007 23:38:00
Quote Anchor link
ooOO, je sluit de body niet goed af!


Ziet er heel professioneel uit.

Deze menu navigatie lijkt mij erg duidelijk.

edit:

De header mag van mij wat minder hoog.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Frank -

Frank -

23/10/2007 23:39:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.10.2007 23:38:
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?
Een hoop, het is een stap (-je) in de goede richting!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:40:00
Quote Anchor link
@Martijn, fixed, thanks :P. Dat zijn de details die ik dan weer over het hoofd zie :P.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:42:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.10.2007 23:38:
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?


Afbeelding
 
Martijn B

Martijn B

23/10/2007 23:42:00
Quote Anchor link
Nee, dat doet Tiny HTML (FF plugin) voormij ;D
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:47:00
Quote Anchor link
Of, als je de web developer toolbar extensie geinstalleerd hebt in FF, het toetscommando Ctrl + Shift + H ;-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:50:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 23.10.2007 23:42:
Arjan Kapteijn schreef op 23.10.2007 23:38:
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?


Afbeelding


Ik heb ze nu uit elkaar getrokken, zou je nu eens een screenshot kunnen maken. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:57:00
Quote Anchor link
Kee, momentje ...
Edit:
Nu ziet hij er goed uit.

edit 2::
Je hebt nog wel wat CSS errors
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/10/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Vreemd, de div is nu 85px terwijl de achtergrond van die div maar 75px hoog is. In FF heb ik nu dus ook een gat :P.

FF wat anders geprobeert. hoe ziet het er nu uit :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/10/2007 00:07:00
Quote Anchor link
Niet goed in IE7:

Afbeelding

Edit:
FF2 en IE6 zijn okee trouwens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kalle P

Kalle P

24/10/2007 00:08:00
Quote Anchor link
Bovenkant leuk onderkant niet. Is het de zelfde foto? Sowieso niet goed gekeurd.
Nogal blauw. Als je praat over avondjes dat je niks te doen hebt mag je weleens een nieuw menu gaan maken, want die bestaat al uit de oertijd van i-cey.net. Als je website wat meer gevuld is met tekst zal dat blauwige wel minder irriteren, dus neem ik t voor lief. Onderkant absoluut anders.

@jan
ja van jan kan je verwachten dat ie daarover begint.. css, crossbrowser...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/10/2007 00:09:00
Quote Anchor link
@ Kalle: uiteraard. Is ook belangrijk!
Edit:
De validator struikelt bijvoorbeeld over dit:

img, #bovenkant { behavior: url(iepngfix.htc); }
img, #onderkant { behavior: url(iepngfix.htc); }

want die staat gewoon in stylesheet.css

Die zou eigenlijk in conditional comments moeten staan.

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/10/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Kalle, het is dezelfde foto, je ziet rechts onderin de schaduw van de bomen :). Ik denk dat ik morgen even een vmware opstart om IE7 te installeren.
 
Kalle P

Kalle P

24/10/2007 00:20:00
Quote Anchor link
@jan
absoluut, maar minder belangrijk vind ik. Van latere zorg allemaal. Eerst tevreden zijn (tenzij Arjannetje dat al is) en dan alles jan k. valid.

@arjan
ja dat dacht ik al, maar links onder lijkt het er juist totaal niet op. Ik blijf erbij de onderkant is minder. Voor de rest ziet er wel goed uit - niet te enthousiast :D.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/10/2007 00:22:00
Quote Anchor link
@ Kalle: ik ben benieuwd naar jouw eerste site review, hahaha. Kijken of die jan k. valid is ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kevichill

Kevichill

24/10/2007 00:25:00
Quote Anchor link
ik vind hem wel netjes :-) ,
de invul boxjes zoals bij contact naam etc.. vind ik wel leuk aangezien je die niet veel tegenkomt :) leuk !
 
PHP Newbie

PHP Newbie

24/10/2007 01:07:00
Quote Anchor link
Ik vind hem eigenlijk wel leuk. Die lijntjes bij het contactformulier zijn ook erg leuk. Misschien maken dat bij een foutief ingevult vak, alleen het onderste lijntje rood wordt (en dus niet het hele vierkantje ;-) )
 
- -

- -

24/10/2007 01:11:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit. Onderkant is zoals gezegd iets minder. Ik mis in je fotoalbum trouwens nog een 'Omhoog'-knopje.

In je fotoalbum staat trouwens een map 'Random' met een map 'Test' erin. In 'Test' zie ik vervolgens weer de inhoud van de root. Als ik dan weer op 'Random' klik, kom ik in /Random, en niet in /Random/Test/Random. Volgens mij klopt er iets niet :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.