Redesign comments

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ArendJan

ArendJan

30/06/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Hoi

Mijn site zegdatniet.nl draait al aardige inkomsten zonder dat het script werkt en ik wat doe aan de site, dus eigenlijk zonde dat er geen goede site meer op draait. Ik vond het ook tijd voor een nieuw aansprekend design, vandaar dat er 1tje gemaakt heb. Ik had graag opmerkingen/tips. Is alles duidelijk te vinden? (ook navigatie e.d.?)

http://zegdatniet.nl/vers_1a.jpg

(sorry voor het gare door elkaar gebruik van engels en nederlands :P)

Grt
ArendJan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:07:20
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

30/06/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Ik vind deze beter qua breedte, maar ik denk dat ik de oude mooier vind.
 
ArendJan

ArendJan

30/06/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Misschien moet ik iets meer de nadruk op de uitspraken leggen, maar je meent toch niet serieus dat de oude mooier is!?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/06/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Ziet er op zich leuk uit, beetje koele/ kille uitstraling zo. Het gaat toch om leuke uitspraken, daar is niets kil of koel aan... (dat lichte blauw en wit zorgt daarvoor)

Daarnaast vallen inderdaad de uitspraken niet bepaald op, probeer die opvallender weg te zetten, zodat ze eruit springen. De uitspraken zijn de content waar het eigenlijk om draait, die moeten natuurlijk wel de aandacht trekken dan.
 
Mitchell

Mitchell

30/06/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Het is nogal "vol" je ziet niet meteen waar de site over gaat. Het is gewoon te druk..

Even vraagje, waarom blijf je die rare kleuren kiezen? ;)
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2008 08:32:00
Quote Anchor link
Quote:
Even vraagje, waarom blijf je die rare kleuren kiezen? ;)


Ik vind er nix raar aan, maar ik houd gewoon niet zo van hele felle kleuren... de uitstraling is misschien wel wat te koel ja...

Bedankt voor de tips!
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 10:09:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 01.07.2008 08:32:
Quote:
Even vraagje, waarom blijf je die rare kleuren kiezen? ;)


Ik vind er nix raar aan, maar ik houd gewoon niet zo van hele felle kleuren... de uitstraling is misschien wel wat te koel ja...

Bedankt voor de tips!
Vandale: Fel = "Onaangenaam voor de zintuigen.", vind die kleur die jij gebruikt feller dan een kleur als groen, blauw, rood, geel, oranje etc.. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/07/2008 10:28:00
Quote Anchor link
Dat is heel persoonlijk, ik vind hem niet fel, maar het geeft een koele uitstraling... Bij een site met grappige uitspraken (uitspraken die eruit springen) verwacht ik ook min of meer kleuren die eruit springen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 10:34:00
Quote Anchor link
Leuke layout, bedenk wel dat textareas en buttons met ronde hoeken niet altijd makkelijk zijn als je ze 'liquid' wilt maken!
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 10:46:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.07.2008 10:34:
Leuke layout, bedenk wel dat textareas en buttons met ronde hoeken niet altijd makkelijk zijn als je ze 'liquid' wilt maken!
Dit is dood simpel, je moet alleen weten hoe. ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 11:15:00
Quote Anchor link
Dood simpel? Ik kan dingen bedenken die simpel zijn zoals:
http://smhill.net/resources/css/rounded_corners/
En dat heb je ook voor andere browser. Maar is er is geen CSS standaard voor.

Rounded corners specialist hier is Jan Koehoorn. Maar voor buttons zou ik één grootte maken, met een achtergrond afbeelding. Voor textareas zou ik toch echt de standaarden in de steek laten.
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Deze kleurencombo is naar mijn mening niet fel, maar eerder fris (neigt naar koel idd). De siteindeling houdt ik zoals ie is, ik ga nog wat meer aandacht op de uitspraken zelf leggen. @Tommy: Bij deze site gaat het me idd niet om het 100% valid krijgen van de site, dus dat is het probleem niet.

Ik zal overigens nog kijken of ik een betere kleurencombinatie kan vinden.
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.07.2008 11:15:
Dood simpel? Ik kan dingen bedenken die simpel zijn zoals:
http://smhill.net/resources/css/rounded_corners/
En dat heb je ook voor andere browser. Maar is er is geen CSS standaard voor.

Rounded corners specialist hier is Jan Koehoorn. Maar voor buttons zou ik één grootte maken, met een achtergrond afbeelding. Voor textareas zou ik toch echt de standaarden in de steek laten.
Ik heb me eigen rounded corners oplossing al gemaakt, die gewoon gebruik maakt van plaatjes. ;)
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2008 11:56:00
Quote Anchor link
@Mitchell: Show it to me. :)
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 12:00:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 01.07.2008 11:56:
@Mitchell: Show it to me. :)
Rounded corners
Enigste nadeel is dat hij redelijk wat html vereist, maar daar zal ik later nog wel aan werken.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 12:26:00
Quote Anchor link
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 12:27:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.07.2008 12:26:
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
En als je javascript uit staat? ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Dan heb je geen rounded corners. Maar wat is nou je punt hiermee? Want dat weet je zelf toch ook wel? Ik vind je wel heel moeilijk doen..
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

01/07/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 01.07.2008 12:27:
Tommy schreef op 01.07.2008 12:26:
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
En als je javascript uit staat? ;)

JavaScript uitzetten is net zo iets als plaatjes uitzetten in FF met de developer toolbar
dus aan jou..
wat nu als plaatjes niet aan staan? is het zelfde namelijk ;)....

over de layout.. idd niet de juiste kleuren en meer de nadruk leggen op de uitspraken ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Go He!nen!!!
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 13:14:00
Quote Anchor link
He!nen schreef op 01.07.2008 12:40:
Mitchell schreef op 01.07.2008 12:27:
Tommy schreef op 01.07.2008 12:26:
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
En als je javascript uit staat? ;)

JavaScript uitzetten is net zo iets als plaatjes uitzetten in FF met de developer toolbar
dus aan jou..
wat nu als plaatjes niet aan staan? is het zelfde namelijk ;)....

over de layout.. idd niet de juiste kleuren en meer de nadruk leggen op de uitspraken ;)
Touche, maar denk dat het VEEL vaker voorkomt dat iemand z'n javascript uit heeft staan dan dat iemand z'n plaatjes uit heeft staan. ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.