Redirecten....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:24:42
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Ik zou graag mijn oude website redirecten naar mijn nieuwe en dat is momenteel al gelukt maar ik zou nu graag hebben dat het pas redirect na 5 seconden ofzo zodat mensen de tekst kunnen lezen die er word weergegeven als ze worden doorgestuurd.
Kunnen jullie me helpen?

Dit is de code die ik momenteel gebruik maar die is te snel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>iJailbreak</title>
<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://www.jailbreak-him.comli.com"></HEAD>
<BODY>
Je word nu doorgestuurd naar de nieuwe website van iJailbreak
</BODY>
</HTML>


Alvast bedankt.

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 30/08/2012 15:20:53 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:20:32
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 10:28:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo 'We zijn verhuist in een paar tellen wordt u door verwezen';

sleep(5);
header('Location: http://www.example.com/');
?>


of in html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;url=http://www.jailbreak-him.comli.com">


Alstu
Gewijzigd op 30/08/2012 10:29:11 door Stefan WM
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2012 10:29:33
Quote Anchor link
Dan gaan we eens opzoek naar wat die meta refresh tag nou precies doet: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Element/meta

Quote:
refresh
This pragma specifies:
- the number of seconds until the page should be reloaded, if the content attribute contains only a positive integer number;
- the number of seconds until the page should be redirected to another, if the content attribute contains a positive integer number followed by the string ';url=' and a valid URL.


En daar hebben we ons antwoord al!
 
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:32:37
Quote Anchor link
Bedankt Stefan maar volgens mij is er toch nog een klein probleempje :
Ik kom wel op de nieuwe website uit maar dat gebeurt dan ook meteen en niet pas na 5 seconden, kan dit kloppen ?
 
John D

John D

30/08/2012 10:43:33
Quote Anchor link
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.
 
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:46:06
Quote Anchor link
John D op 30/08/2012 10:43:33:
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.


John zou je dat met een voorbeeld kunnen laten zien ?

Alvast bedankt.
 
John D

John D

30/08/2012 11:06:52
Quote Anchor link
Zie bij Wouter en Stefan of hieronder:
Let op de 5, jij hebt daar zelf 0 staan dat is het probleem.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;url=http://www.jailbreak-him.comli.com">
Gewijzigd op 30/08/2012 11:07:18 door John D
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 11:11:27
Quote Anchor link
John D op 30/08/2012 10:43:33:
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.


Daarom gaf ik 2 voorbeelden ;)

En met het stukje html wat ik heb gegeven staat hij op 5 seconden.
 
John D

John D

30/08/2012 11:26:46
Quote Anchor link
@Stefan, klopt maar TS zag dat kennelijk niet. Hij had zelf al een refresh maar op nul seconden staan.
Gewijzigd op 30/08/2012 11:27:06 door John D
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 11:30:40
Quote Anchor link
Dat wist ik en ik bedoelde het ook richting TS.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/08/2012 12:37:31
Quote Anchor link
Je kan het toch ook zo doen in php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

header('Refresh:5;URL=http://www.website.nl');
echo 'U wordt doorverwezen naar onze nieuwe website.';

?>
 
Chris PHP

Chris PHP

30/08/2012 12:53:28
Quote Anchor link
Stefan van den Broek op 30/08/2012 10:28:27:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo 'We zijn verhuist in een paar tellen wordt u door verwezen';

sleep(5);
header('Location: http://www.example.com/');
?>


Waarom die losse sleep? Dit kan gewoon in de header().

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("refresh:5; url=http://www.nieuwe-site-hier.com");
?>
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 15:00:21
Quote Anchor link
sleep() is hier inderdaad niet voor bedoeld.
Sleep() kost echter bijzonder weinig processorkracht, omdat hij alleen maar hoeft te wachten. Veel zuiniger dus dan een processor 5 seconden lang bezig laten zijn met nutteloze berekeningen.
 
John D

John D

30/08/2012 15:10:02
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 30/08/2012 15:00:21:
sleep() is hier inderdaad niet voor bedoeld.
Sleep() kost echter bijzonder weinig processorkracht, omdat hij alleen maar hoeft te wachten. Veel zuiniger dus dan een processor 5 seconden lang bezig laten zijn met nutteloze berekeningen.
Vreemde redenering Eddy "omdat hij alleen maar hoeft te wachten". Een processor kent geen onderscheid tussen wachten en rekenen. Wachten is dus ook rekenen.
Gewijzigd op 30/08/2012 15:11:42 door John D
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 15:13:14
Quote Anchor link
Blijkbaar toch veel makkelijker. Kan de bron nu even meer vinden, maar het scheelde aanzienlijk (iets van 8000% oid).
Jammer dat ik niet op een eigen php-pagina het processor-gehalte kan zien.
Zo moeilijk moet het niet zijn om de pagina 5 seconden iets te laten optellen (dus na 5 seconden te stoppen). En dat te vergelijken met een sleep(5).

Echter, de html-oplossing of de header()-oplossing zijn natuurlijk veel beter. Die zijn er tenslotte voor gemaakt.

Leesvoer: http://stackoverflow.com/questions/740954/does-sleep-time-count-for-execution-time-limit >> sleep() valt niet onder execution-time... is het dan een execution?
Gewijzigd op 30/08/2012 15:16:33 door Eddy E
 
John D

John D

30/08/2012 15:18:43
Quote Anchor link
@Eddy: Mijn bedoeling met -niet sleep()- gebruiken, zonde van de processortijd, was aan TS om aan te geven dat je de wachttijd naar de browser kan brengen met <meta http-equiv="REFRESH" content="5 zodat het nul processortijd kost. Er is nergens sprake van een vergelijking optellen/rekenen wat jij introduceert. De html html-oplossing of de header()-oplossing is de beste oplossing zoals je uiteindelijk zelf ook concludeert. :-)
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 17:01:35
Quote Anchor link
Zei ik in de eerste regel van mijn eerste reactie in dit topic ook al.
In een ander topic was ooit een discussie over sleep(), en dat plaatste ik hier nogmaals ;).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.