Redirecten....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:24:42
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Ik zou graag mijn oude website redirecten naar mijn nieuwe en dat is momenteel al gelukt maar ik zou nu graag hebben dat het pas redirect na 5 seconden ofzo zodat mensen de tekst kunnen lezen die er word weergegeven als ze worden doorgestuurd.
Kunnen jullie me helpen?

Dit is de code die ik momenteel gebruik maar die is te snel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>iJailbreak</title>
<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://www.jailbreak-him.comli.com"></HEAD>
<BODY>
Je word nu doorgestuurd naar de nieuwe website van iJailbreak
</BODY>
</HTML>


Alvast bedankt.

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 30/08/2012 15:20:53 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:27:36
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 10:28:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo 'We zijn verhuist in een paar tellen wordt u door verwezen';

sleep(5);
header('Location: http://www.example.com/');
?>


of in html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;url=http://www.jailbreak-him.comli.com">


Alstu
Gewijzigd op 30/08/2012 10:29:11 door Stefan WM
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2012 10:29:33
Quote Anchor link
Dan gaan we eens opzoek naar wat die meta refresh tag nou precies doet: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Element/meta

Quote:
refresh
This pragma specifies:
- the number of seconds until the page should be reloaded, if the content attribute contains only a positive integer number;
- the number of seconds until the page should be redirected to another, if the content attribute contains a positive integer number followed by the string ';url=' and a valid URL.


En daar hebben we ons antwoord al!
 
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:32:37
Quote Anchor link
Bedankt Stefan maar volgens mij is er toch nog een klein probleempje :
Ik kom wel op de nieuwe website uit maar dat gebeurt dan ook meteen en niet pas na 5 seconden, kan dit kloppen ?
 
John D

John D

30/08/2012 10:43:33
Quote Anchor link
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.
 
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:46:06
Quote Anchor link
John D op 30/08/2012 10:43:33:
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.


John zou je dat met een voorbeeld kunnen laten zien ?

Alvast bedankt.
 
John D

John D

30/08/2012 11:06:52
Quote Anchor link
Zie bij Wouter en Stefan of hieronder:
Let op de 5, jij hebt daar zelf 0 staan dat is het probleem.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;url=http://www.jailbreak-him.comli.com">
Gewijzigd op 30/08/2012 11:07:18 door John D
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 11:11:27
Quote Anchor link
John D op 30/08/2012 10:43:33:
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.


Daarom gaf ik 2 voorbeelden ;)

En met het stukje html wat ik heb gegeven staat hij op 5 seconden.
 
John D

John D

30/08/2012 11:26:46
Quote Anchor link
@Stefan, klopt maar TS zag dat kennelijk niet. Hij had zelf al een refresh maar op nul seconden staan.
Gewijzigd op 30/08/2012 11:27:06 door John D
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 11:30:40
Quote Anchor link
Dat wist ik en ik bedoelde het ook richting TS.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/08/2012 12:37:31
Quote Anchor link
Je kan het toch ook zo doen in php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

header('Refresh:5;URL=http://www.website.nl');
echo 'U wordt doorverwezen naar onze nieuwe website.';

?>
 
Chris PHP

Chris PHP

30/08/2012 12:53:28
Quote Anchor link
Stefan van den Broek op 30/08/2012 10:28:27:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo 'We zijn verhuist in een paar tellen wordt u door verwezen';

sleep(5);
header('Location: http://www.example.com/');
?>


Waarom die losse sleep? Dit kan gewoon in de header().

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("refresh:5; url=http://www.nieuwe-site-hier.com");
?>
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 15:00:21
Quote Anchor link
sleep() is hier inderdaad niet voor bedoeld.
Sleep() kost echter bijzonder weinig processorkracht, omdat hij alleen maar hoeft te wachten. Veel zuiniger dus dan een processor 5 seconden lang bezig laten zijn met nutteloze berekeningen.
 
John D

John D

30/08/2012 15:10:02
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 30/08/2012 15:00:21:
sleep() is hier inderdaad niet voor bedoeld.
Sleep() kost echter bijzonder weinig processorkracht, omdat hij alleen maar hoeft te wachten. Veel zuiniger dus dan een processor 5 seconden lang bezig laten zijn met nutteloze berekeningen.
Vreemde redenering Eddy "omdat hij alleen maar hoeft te wachten". Een processor kent geen onderscheid tussen wachten en rekenen. Wachten is dus ook rekenen.
Gewijzigd op 30/08/2012 15:11:42 door John D
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 15:13:14
Quote Anchor link
Blijkbaar toch veel makkelijker. Kan de bron nu even meer vinden, maar het scheelde aanzienlijk (iets van 8000% oid).
Jammer dat ik niet op een eigen php-pagina het processor-gehalte kan zien.
Zo moeilijk moet het niet zijn om de pagina 5 seconden iets te laten optellen (dus na 5 seconden te stoppen). En dat te vergelijken met een sleep(5).

Echter, de html-oplossing of de header()-oplossing zijn natuurlijk veel beter. Die zijn er tenslotte voor gemaakt.

Leesvoer: http://stackoverflow.com/questions/740954/does-sleep-time-count-for-execution-time-limit >> sleep() valt niet onder execution-time... is het dan een execution?
Gewijzigd op 30/08/2012 15:16:33 door Eddy E
 
John D

John D

30/08/2012 15:18:43
Quote Anchor link
@Eddy: Mijn bedoeling met -niet sleep()- gebruiken, zonde van de processortijd, was aan TS om aan te geven dat je de wachttijd naar de browser kan brengen met <meta http-equiv="REFRESH" content="5 zodat het nul processortijd kost. Er is nergens sprake van een vergelijking optellen/rekenen wat jij introduceert. De html html-oplossing of de header()-oplossing is de beste oplossing zoals je uiteindelijk zelf ook concludeert. :-)
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 17:01:35
Quote Anchor link
Zei ik in de eerste regel van mijn eerste reactie in dit topic ook al.
In een ander topic was ooit een discussie over sleep(), en dat plaatste ik hier nogmaals ;).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.