Refresh hele pagina na stemmen in poll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter van Ree

Pieter van Ree

22/08/2006 01:38:00
Quote Anchor link
Ik heb een poll op mijn website en nadat er gestemd is, komt er een site en geeft een link: klik hier om terug te gaan.

Nu wil het geval dat bezoekers de back toets gebruiken om naar de pagina te gaan. Ze kunnen op deze manier eindeloos stemmen.

Ik was op internet aan 't zoeken om de gehele site te refreshen, nadat er gestemd is, maar niet gevonden. Is er iemand weet hoe ik dit op kan lossen?
Code van de poll die ik gebruik komt van deze site, http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/623/

Alvast bedankt,
Pieter
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:56:05
 
Kalle P

Kalle P

22/08/2006 02:57:00
Quote Anchor link
ip opslaan in database of als je account gebruikt een extra veld aan te maken met gestemd, die je op ja of nee zet (0 of 1).
Of zet in een sessie dat er gestemd is en dat controleer je wanneer gesubmit wordt. Zodat je maar 1 x kan stemmen. Het nadeel hiervan is dat mensen de volgende dag terug komen weer lekker kunnen stemmen....

Kortom extra controle inbouwen mbv sessie of database of een combinatie er van.
 
Paul du Long

Paul du Long

22/08/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Zowieso doen wat kalle zegt een stuk handiger:
Refreshe is toch niet zo moeilijk ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
header ('refresh: 3;');
echo "Bedankt voor het stemmen" ;
?>

3 Is het aantal seconden wachten

EDIT:

Je kan er ook een url achter plakken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header ("location:www.google.com");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul du Long
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

22/08/2006 13:31:00
Quote Anchor link
@Kalle: ik maak ook gebruik van opslaan van IP-adres. Wordt allemaal keurig geregeld in MySql. Laatst had ik dat er 28x gestemd is. Dit kun je alleen doen door de BACK toets te gebruiken van je browser.
@Paul: header functie werkt niet

Is het niet mogelijk om na het submit de hele pagina herladen (netzo als de poll van phphulp). Nu wordt er een link gegeven waar je op kunt klikken. Zie: www.kickfm.nl

In ieder geval bedankt voor jullie antwoorden.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2006 13:37:00
Quote Anchor link
Zet deze regels ook eens tussen de <head> en </head> in.

<meta http-equiv='expires' content='0'>
<meta http-equiv='pragma' content='no-cache'>
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

22/08/2006 20:11:00
Quote Anchor link
SanThe, ook bedankt voor je bijdrage, maar het wil niet lukken. Jouw meta-tags had ik al, maar staan op 300. Op 0 wordt je helemaal gek van het refreshen.
Tevens werkt het niet als je een reactie wilt plaatsen...

Het is in principe wel de bedoeling. Na submit, moet de pagina ge-refresht worden...

Iemand nog een ander idee hoe ik dit kan doen?
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

24/08/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen?

Quote:
Na submit, moet de pagina ge-refresht worden...
 
Crispijn -

Crispijn -

24/08/2006 20:49:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb je al een antwoord. Het meot echt lukken met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header ("location:www.google.com");
?>


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
header ('refresh: 3;');
echo "Bedankt voor het stemmen" ;
?>


Wat heb je nu precies in je script staan?
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

24/08/2006 20:59:00
Quote Anchor link
Is een linkje ook goed? Ik gebruik namelijk dit script:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/623/

Als je in poll.php kijkt, zie je het volgende vanaf regel 45
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
// En nu het daadwerkelijk er eentje er bij tellen.
            $update03 = "UPDATE poll_vragen SET votes = '$votes' WHERE id = '$_POST[pollid]'";
            $sql03 = mysql_query($update03);

            // Ipadres aanvragen
            $ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

            // Ipadres opslaan in database
            $insert = "INSERT INTO poll_ipadres (id, pollid, ipadres) VALUES ('', '$_POST[pollid]', '$ipadres')";
            $sql02 = mysql_query($insert);

                // Ipadres + vote is toegevoegd!
                if($sql02){

                    echo "Je stem is toegevoegd! <a href=\"poll.php\">Klik hier om terug te gaan!</a>\n";

                }
                // Ipadres is niet toegevoegd, de stem wel!
                else{

                    echo "Je stem is toegevoegd! <a href=\"poll.php\">Klik hier om terug te gaan!</a>\n";

                }

        }
        else{

            echo "Je stem is niet toegevoegd. Er ging iets fout. Probeer het opnieuw. Als het nog niet lukt, neem dan contact op met de Webmaster.<br />\n<a href=\"poll.php\">Klik hier om terug te gaan</a>./n";

        }

}
else{

Daardoor gaat het mis denk ik. Mijn PHP kennis is verder niet zo groot...
 
Crispijn -

Crispijn -

24/08/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Ik denk dat wanneer je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
// Ipadres + vote is toegevoegd!
if($sql02){
echo "Je stem is toegevoegd! <a href=\"poll.php\">Klik hier om terug te gaan!</a>\n";
}

?>


vervangt door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Ipadres + vote is toegevoegd!
if($sql02){
//Terug naar jouw poll.php - even aanpassen naar jouw situatie
header ("location:http://www.jouwsite.nl/poll.php");
}

?>


Veel succes!
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

24/08/2006 21:10:00
Quote Anchor link
Met de toevoeging van een header krijg ik dit als foutmelding...

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ../hosting/kickfm/sources/menu.func.php:99) in ../hosting/kickfm/poll.php on line 6
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Ree
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

24/08/2006 21:11:00
Quote Anchor link
Crispijn:
Ik denk dat wanneer je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
// Ipadres + vote is toegevoegd!
if($sql02){
echo "Je stem is toegevoegd! <a href="poll.php">Klik hier om terug te gaan!</a>n";
}

?>


vervangt door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Ipadres + vote is toegevoegd!
if($sql02){
//Terug naar jouw poll.php - even aanpassen naar jouw situatie
header ("location:http://www.jouwsite.nl/poll.php");
}

?>


Veel succes!

Okee, die ga ik proberen!
Bedankt...

Mijn vorige berichtje was de eerdere header toevoeging!
 
Tim Groot

Tim Groot

24/08/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Paul:
Zowieso doen wat kalle zegt een stuk handiger:
Refreshe is toch niet zo moeilijk ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
header ('refresh: 3;');
echo "Bedankt voor het stemmen" ;
?>

3 Is het aantal seconden wachten


je kan niet eem echo bij een header zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo '<META HTTP-EQUIV="refresh" content="1;URL=poll.php">';  
    echo "<strong>je stem is succesvol uitgevoerd</strong>, u wordt automatisch doorgeschakeld, moment geduld a.u.b.";


zo kan wel
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

24/08/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Helemaal NIEUW!!!

Bedankt voor jullie hulp... :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.