Refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Ik wil de volgende refresh maken maar hij refreshed alleen maar naar :

http://www.eensite.nl?

Ik mis de overige gegevens van de pagina, weet iemand wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:08:31
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:24:00
Quote Anchor link
$_SERVER['QUERY_STRING'] is leeg? Dump je $_SERVER-variabele eens (var_dump()).
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Die dump geeft het volgende :

string(45) "nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Dan moet hij het gewoon doen.
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ja dat dacht ik ook.

Heb hier nog een stuk van de code, misschien geeft het zo meer duidelijkheid?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
if (isset($_POST["upload"])) {
    //Get the file information
    $userfile_name = $_FILES['image']['name'];
    $userfile_tmp = $_FILES['image']['tmp_name'];
    $userfile_size = $_FILES['image']['size'];
    $userfile_type = $_FILES['image']['type'];
    $filename = basename($_FILES['image']['name']);
    $file_ext = strtolower(substr($filename, strrpos($filename, '.') + 1));
    
    //Only process if the file is a JPG, PNG or GIF and below the allowed limit
    if((!empty($_FILES["image"])) && ($_FILES['image']['error'] == 0)) {
        
        foreach ($allowed_image_types as $mime_type => $ext) {
            //loop through the specified image types and if they match the extension then break out
            //everything is ok so go and check file size

            if($file_ext==$ext && $userfile_type==$mime_type){
                $error = "";
                break;
            }
else{
                $error = "Alleen <strong>".$image_ext."</strong> afbeeldingen zijn geaccepteerd.<br />";
            }
        }

        //check if the file size is above the allowed limit
        if ($userfile_size > ($max_file*1048576)) {
            $error.= "Afbeeldingen moeten kleiner dan ".$max_file."MB zijn.";
        }
        
    }
else{
        $error= "Selecteer een afbeelding.";
    }

    //Everything is ok, so we can upload the image.
    if (strlen($error)==0){
        
        if (isset($_FILES['image']['name'])){
            //this file could now has an unknown file extension (we hope it's one of the ones set above!)
            $large_image_location = $large_image_location.".".$file_ext;
            $thumb_image_location = $thumb_image_location.".".$file_ext;
            
            //put the file ext in the session so we know what file to look for once its uploaded
            $_SESSION['user_file_ext']=".".$file_ext;
            
            move_uploaded_file($userfile_tmp, $large_image_location);
            chmod($large_image_location, 0777);
            
            $width = getWidth($large_image_location);
            $height = getHeight($large_image_location);
            //Scale the image if it is greater than the width set above
            if ($width > $max_width){
                $scale = $max_width/$width;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }
else{
                $scale = 1;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }

            //Delete the thumbnail file so the user can create a new one
            if (file_exists($thumb_image_location)) {
                unlink($thumb_image_location);
            }
        }

        //Refresh the page to show the new uploaded image
        header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
        exit();
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Roverts
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Heeft er niks mee te maken. Het gaat om die regel 62, en dat behoort bij de $_SERVER-array. Hij moet het gewoon doen zo.

Doe dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']);
?>

Wat geeft dat?
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:53:00
Quote Anchor link
string(81) "/data/functies/upload_crop_v1.2.php?nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"

Niks geks dus...rara politiepet.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:55:00
Quote Anchor link
Heel gek. Heb je ook geen output voor de header()?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

25/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Misschien een spatie na Location:?
Staat er nergens anders in je code een header, die al eerder afvangt?
Geen output voor de header?

Heb je een 404 verwerking die een niet bestaande pagina's naar de begin pagina's linkt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

26/03/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Had de action in de form nog op $_SERVER['PHP_SELF'] staan. Logisch achteraf.
Thanx voor de ruggespraak!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.