Refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Yannick decock

yannick decock

12/02/2011 00:57:55
Quote Anchor link
ik heb een klein vraagje weet er iemand hoe ik deze menu apart kan laten refreshen zonder dat heel men index refresht ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <div id="right" class="s">
            <div class="side_header">Stats</div>
            <div class="side_content_menu">
    <ul class="list_side">
                <ul class="list_side">

                <?
                if ($inboxnew > 0) { echo "<a href=\"../../message.php?p=inbox\"><img src=\"new_message.png\"></a>"; }
?>

                </ul>
            </div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:52:03
 
Marco Bos

Marco Bos

12/02/2011 01:15:12
Quote Anchor link
Misschien via een java script, of toch gewoon een Iframe erin zetten.

(EDIT: ik las hele code niet.)
Je hoeft opzicht geen refresh te gebruiken, de gebruikers gaan zelf rond de website, dus zien ze het automatisch wel.
Gewijzigd op 12/02/2011 01:16:33 door Marco Bos
 
Yannick decock

yannick decock

12/02/2011 01:20:45
Quote Anchor link
<html>
<body>

<script type="text/javascript">
function Ajax(){
var xmlHttp;
try{
xmlHttp=new XMLHttpRequest();// Firefox, Opera 8.0+, Safari
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); // Internet Explorer
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
catch (e){
alert("No AJAX!?");
return false;
}
}
}

xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('ReloadThis').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',10000);
}
}
xmlHttp.open("GET","http://www.example.com/the_page_that_contains_the_div_content",true);
xmlHttp.send(null);
}

window.onload=function(){
setTimeout('Ajax()',10000);
}
</script>

<div id="ReloadThis">Default text</div>

</body>
</html>

Toevoeging op 12/02/2011 01:29:52:

waarom tels het niet af of wat doe ik hier soms verkeerd?





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<script type="text/javascript">
function Ajax(){
var xmlHttp;
try{
xmlHttp=new XMLHttpRequest();// Firefox, Opera 8.0+, Safari
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); // Internet Explorer
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
catch (e){
alert("No AJAX!?");
return false;
}
}
}

xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('Reloadinbox').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',10000);
}
}
xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('Reloadcrimes').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',10000);
}
}
xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('Reloadgta').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',10000);
}
}
xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('Reloadgym').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',10000);
}
}
xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('Reloadoc').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',10000);
}
}
xmlHttp.open("GET","http://www.example.com/the_page_that_contains_the_div_content",true);
xmlHttp.send(null);
}

window.onload=function(){
setTimeout('Ajax()',10000);
}
</script>


        <div id="right" class="s">
            <div class="side_header">Crimes Stats</div>
            <div class="side_content_menu">
    <ul class="list_side">
                <ul class="list_side">

<div id="Reloadinbox"><?
                if ($inboxnew > 0) { echo "<a href=\"../../message.php?p=inbox\"><img src=\"new_message.png\"></a>"; }
?>

</div>
    <tr>
<div id="ReloadTcrimes"><b>Crimes:<<? if($diff == "Now"){print "{$diff}";}elseif($diff >= -1){print "{$diff0}";} ?></div>
    </tr>
    <tr>
<div id="ReloadTGta"><b>Gta:<? if($diff3 == "Now"){print "{$diff3}";}elseif($diff3 >= -1){print "{$diff30}";} ?></div>
    </tr>
    <tr>
<div id="ReloadTOc"><b>Oc:<? if($diff2 == "Now"){print "{$diff2}";}elseif($diff2 >= -1){print "{$diff20}";} ?></div>
    </tr>
    <tr>
<div id="ReloadGym"><b>Gym:<? if($diff4 == "Now"){print "{$diff4}";}elseif($diff4 >= -1){print "{$diff40}";} ?></div>
    </tr>
    <tr>
                                </ul>
            </div>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 12/02/2011 02:09:27:[/i][/size]

iemand enige idees waaom ik op een andere link click dat het niet refresht alleen maar wanneer ik juist op de pagina kom
 
Raymond van Os

raymond van Os

14/02/2011 12:23:09
Quote Anchor link
je kan het ook korter doen, zoiets:

#zet dit tussen head

<script>
function vernieuwen(){
* *parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;
}
</script>

#einde head

#dit waar je een button wilt voor refresh

<input type="button" value="vernieuwen" onclick="javascript:vernieuwen()" />

groeten en suc6,
raymond
Gewijzigd op 14/02/2011 12:23:57 door raymond van Os
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.