Regel verwijderen uit MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Rob Doornbos

Rob Doornbos

07/05/2012 12:10:52
Quote Anchor link
Hopelijk kan iemand mij helpen.

Ik heb onderstaand tabelletje met op iedere regel een checkbox om een regel te kunnen verwijderen uit de database.
Maar als ik nu op de Delete knop druk doet hij wel de pagina verversen, maar de regel is niet verwijderd.
Ik krijg ook geen verdere foutmeldingen.

Bij voorbaat dank.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
$tbl_name
="table_500"; // Table name

$result = mysql_query("SELECT * FROM $tbl_name")
or die(mysql_error());  

echo "<form name='form1' method='post' action=''>";
echo "<table id='cashbook' width='100%' cellpadding='1' border='0'>";
echo "<thead><tr>
<th>Date</th>
<th>Description</th>
<th>Income</th>
<th>Expense</th>
<th>  </th>


</tr></thead>"
;
        
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
    // Print out the contents of each row into a table
    echo "<tr>
    <td width='25%'>"
;
        echo $row['field68'];
    echo "</td><td width='50%'>";
        echo $row['field70'];
    echo "</td><td width='10%'>";
        echo $row['field69'];
    echo "</td><td width='10%'>";
        echo $row['field71'];
    echo "</td><td width='5%'><input name='checkbox[]' type='checkbox' session_id='checkbox[]' value='";
        echo $row['session_id'];
    echo "'></td></tr>";
}


echo "</table>";
echo "<hr />";

echo "<input name='delete' type='submit' session_id='delete' value='Delete'>";

// Check if delete button active, start this
if($delete){
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $checkbox[$i];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE session_id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}


// if successful redirect
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=\cashbook.php\">";
}
}

echo "</form>";
?>
Gewijzigd op 08/05/2012 09:06:30 door Rob Doornbos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:29:07
 
Erwin H

Erwin H

07/05/2012 12:12:11
Quote Anchor link
Ververs de pagina nog eens na het deleten. Is je regel dan wel weg?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/05/2012 12:13:26
Quote Anchor link
Ik denk dat het in de 'for' zit. Hier heb je $count staat, maar die defineer je verder nergens
 
Reshad F

Reshad F

07/05/2012 12:15:44
Quote Anchor link
dit is een goede voorbeeld van een prullenbak script.

geen foutafhandeling.

zet dit bovenin.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
             error_reporting(E_ALL);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2012 12:23:18
Quote Anchor link
field71, field72, field73

Slechte veldnamen. Je moet het aantal velden nooit verruimen vanwege aantallen. Dan ben je verkeerd bezig.

Verdiep je eens in normalisatie.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 12:37:13
Quote Anchor link
Rob,

Ben je nu niet 2 keer zolang bezig met alleen al te zoeken naar welk field nu wat is? Waarom gebruik je geen 'hekrenbare' veldnamen?

Zit het probleem niet in je if statement? het is if($delete) echter zie ik deze variabel nergens terug komen alleen een value='delete' bij de submit input. Waar komt de waarde van $delete vandaan?
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

07/05/2012 16:24:56
Quote Anchor link
Ik zie meerdere fouten, ik zou met een foreach de checkboxes doorlopen dan krijg je namelijk alleen de aangevinkte.
Daarna verwerk je de value van die checkboxes om regels te verwijderen.


Probeer dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

$tbl_name
= "table_500"; // Table name

$result = mysql_query("SELECT * FROM $tbl_name")
        or die(mysql_error());

echo "<form name='form1' method='post' action=''>";
echo "<table id='cashbook' width='100%' cellpadding='1' border='0'>";
echo "<thead><tr>
<th>Date</th>
<th>Description</th>
<th>Income</th>
<th>Expense</th>
<th>  </th>


</tr></thead>"
;

// keeps getting the next row until there are no more to get
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    // Print out the contents of each row into a table
    echo "<tr>
    <td width='25%'>"
;
    echo $row['field68'];
    echo "</td><td width='50%'>";
    echo $row['field70'];
    echo "</td><td width='10%'>";
    echo $row['field69'];
    echo "</td><td width='10%'>";
    echo $row['field71'];
    echo "</td><td width='5%'><input name='checkbox[]' type='checkbox' value='";
    echo $row['session_id'];
    echo "'></td></tr>";
}


echo "</table>";
echo "<hr />";

echo "<input name='delete' type='submit' value='Delete'>";

// Check if delete button active, start this
if (isset($_POST['delete'])) {
    $proceed = false; // Check of er iets gedaan is
    foreach ($_POST['checkbox'] as $delete) { // Loop elke checkbox langs en sla zijn value op als $delete
        $sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE session_id='$delete'";
        if (@mysql_query($sql)) {
            $proceed = true;  // Er is iets verwijderd, ga door naar cashbook
        }
    }

    if ($proceed) {
        echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=\cashbook.php\">";
    }
}

echo "</form>";
?>


// Edit
session_id in inputs ?
Gewijzigd op 07/05/2012 16:27:43 door Christiaan Scheermeijer
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/05/2012 16:39:05
Quote Anchor link
1) Gebruik juiste mySQL foutafhandeling (Tutorial)
2) Maak gebruik van ' bij HTML (Tutorial)
3) Geen meta in de BODY maar in de HEAD, gebruik hier een header() voor. (Tutorial)
4) Variabelen buiten " (zie punt 2)
5) Ga geen foutmeldingen onderdrukken met @, maar gebruik foutafhandeling (zie punt 1)

Succes ermee
Gewijzigd op 07/05/2012 16:40:48 door Joakim Broden
 
Rob Doornbos

Rob Doornbos

08/05/2012 09:06:04
Quote Anchor link
Geweldig het werkt!!

Ja, ik ben alleen maar aan het knippen en plakken geweest, de ballen verstand er van waar ik eigenlijk mee bezig ben :-)
Maar ik zal me er eens in (proberen) te verdiepen in de opgegeven tutorials.

Maar bedankt voor alle tips, met name natuurlijk Christiaan die de hele code heeft voorgekauwd.

Rob
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.