Regel verwijderen uit MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »
Rob Doornbos

Rob Doornbos

07/05/2012 12:10:52
Quote Anchor link
Hopelijk kan iemand mij helpen.

Ik heb onderstaand tabelletje met op iedere regel een checkbox om een regel te kunnen verwijderen uit de database.
Maar als ik nu op de Delete knop druk doet hij wel de pagina verversen, maar de regel is niet verwijderd.
Ik krijg ook geen verdere foutmeldingen.

Bij voorbaat dank.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
$tbl_name
="table_500"; // Table name

$result = mysql_query("SELECT * FROM $tbl_name")
or die(mysql_error());  

echo "<form name='form1' method='post' action=''>";
echo "<table id='cashbook' width='100%' cellpadding='1' border='0'>";
echo "<thead><tr>
<th>Date</th>
<th>Description</th>
<th>Income</th>
<th>Expense</th>
<th>  </th>


</tr></thead>"
;
        
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
    // Print out the contents of each row into a table
    echo "<tr>
    <td width='25%'>"
;
        echo $row['field68'];
    echo "</td><td width='50%'>";
        echo $row['field70'];
    echo "</td><td width='10%'>";
        echo $row['field69'];
    echo "</td><td width='10%'>";
        echo $row['field71'];
    echo "</td><td width='5%'><input name='checkbox[]' type='checkbox' session_id='checkbox[]' value='";
        echo $row['session_id'];
    echo "'></td></tr>";
}


echo "</table>";
echo "<hr />";

echo "<input name='delete' type='submit' session_id='delete' value='Delete'>";

// Check if delete button active, start this
if($delete){
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $checkbox[$i];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE session_id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}


// if successful redirect
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=\cashbook.php\">";
}
}

echo "</form>";
?>
Gewijzigd op 08/05/2012 09:06:30 door Rob Doornbos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:55:45
 
Erwin H

Erwin H

07/05/2012 12:12:11
Quote Anchor link
Ververs de pagina nog eens na het deleten. Is je regel dan wel weg?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/05/2012 12:13:26
Quote Anchor link
Ik denk dat het in de 'for' zit. Hier heb je $count staat, maar die defineer je verder nergens
 
Reshad F

Reshad F

07/05/2012 12:15:44
Quote Anchor link
dit is een goede voorbeeld van een prullenbak script.

geen foutafhandeling.

zet dit bovenin.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
             error_reporting(E_ALL);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2012 12:23:18
Quote Anchor link
field71, field72, field73

Slechte veldnamen. Je moet het aantal velden nooit verruimen vanwege aantallen. Dan ben je verkeerd bezig.

Verdiep je eens in normalisatie.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 12:37:13
Quote Anchor link
Rob,

Ben je nu niet 2 keer zolang bezig met alleen al te zoeken naar welk field nu wat is? Waarom gebruik je geen 'hekrenbare' veldnamen?

Zit het probleem niet in je if statement? het is if($delete) echter zie ik deze variabel nergens terug komen alleen een value='delete' bij de submit input. Waar komt de waarde van $delete vandaan?
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

07/05/2012 16:24:56
Quote Anchor link
Ik zie meerdere fouten, ik zou met een foreach de checkboxes doorlopen dan krijg je namelijk alleen de aangevinkte.
Daarna verwerk je de value van die checkboxes om regels te verwijderen.


Probeer dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

$tbl_name
= "table_500"; // Table name

$result = mysql_query("SELECT * FROM $tbl_name")
        or die(mysql_error());

echo "<form name='form1' method='post' action=''>";
echo "<table id='cashbook' width='100%' cellpadding='1' border='0'>";
echo "<thead><tr>
<th>Date</th>
<th>Description</th>
<th>Income</th>
<th>Expense</th>
<th>  </th>


</tr></thead>"
;

// keeps getting the next row until there are no more to get
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    // Print out the contents of each row into a table
    echo "<tr>
    <td width='25%'>"
;
    echo $row['field68'];
    echo "</td><td width='50%'>";
    echo $row['field70'];
    echo "</td><td width='10%'>";
    echo $row['field69'];
    echo "</td><td width='10%'>";
    echo $row['field71'];
    echo "</td><td width='5%'><input name='checkbox[]' type='checkbox' value='";
    echo $row['session_id'];
    echo "'></td></tr>";
}


echo "</table>";
echo "<hr />";

echo "<input name='delete' type='submit' value='Delete'>";

// Check if delete button active, start this
if (isset($_POST['delete'])) {
    $proceed = false; // Check of er iets gedaan is
    foreach ($_POST['checkbox'] as $delete) { // Loop elke checkbox langs en sla zijn value op als $delete
        $sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE session_id='$delete'";
        if (@mysql_query($sql)) {
            $proceed = true;  // Er is iets verwijderd, ga door naar cashbook
        }
    }

    if ($proceed) {
        echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=\cashbook.php\">";
    }
}

echo "</form>";
?>


// Edit
session_id in inputs ?
Gewijzigd op 07/05/2012 16:27:43 door Christiaan Scheermeijer
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/05/2012 16:39:05
Quote Anchor link
1) Gebruik juiste mySQL foutafhandeling (Tutorial)
2) Maak gebruik van ' bij HTML (Tutorial)
3) Geen meta in de BODY maar in de HEAD, gebruik hier een header() voor. (Tutorial)
4) Variabelen buiten " (zie punt 2)
5) Ga geen foutmeldingen onderdrukken met @, maar gebruik foutafhandeling (zie punt 1)

Succes ermee
Gewijzigd op 07/05/2012 16:40:48 door Joakim Broden
 
Rob Doornbos

Rob Doornbos

08/05/2012 09:06:04
Quote Anchor link
Geweldig het werkt!!

Ja, ik ben alleen maar aan het knippen en plakken geweest, de ballen verstand er van waar ik eigenlijk mee bezig ben :-)
Maar ik zal me er eens in (proberen) te verdiepen in de opgegeven tutorials.

Maar bedankt voor alle tips, met name natuurlijk Christiaan die de hele code heeft voorgekauwd.

Rob
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.