Register button werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

25/11/2012 13:51:57
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil een inlog pagina maken op mijn site en heb daarvoor een design gedownload die d.m.v fading wisselt tussen formulieren. Zo kan je wisselen naar login, registreren en wachtwoord vergeten.

Wanneer ik op de index.php een stuk php code bijvoeg en dat daarna test, kan ik niet op de link registreren klikken, ook wanneer ik een pagina register.php aanmaak en de browser daar naar toe stuur. Oorspronkelijk zitten de bestanden register.php, forgot_password.php en index.php erbij. Vanuit de index.php pagina wordt de browser naar bv. register.php gestuurd als iemand op de link daarvoor drukt.

Ik heb geprobeerd de php code toe te voegen in de index.php pagina en op de register.php pagina. Op de laatst genoemde pagina heb ik het formulier nog de class 'active' gegeven zoals staat beschreven onder aan het bronbestand.

Hier is de broncode van index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
<?php
include ('connection/connection.php');

if (isset($_POST['username']) && isset($_POST['password']) && isset($_POST['email']))

{

    // SQL-injectie tegengaan
    $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']);
    $email = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
    $voornaam = mysql_real_escape_string($_POST['voornaam']);
    $achternaam = mysql_real_escape_string($_POST['achternaam']);
    $website = mysql_real_escape_string($_POST['website']);
    $updates = mysql_real_escape_string($_POST['updates']);
    
    // MD5 hash toevoegen aan wachtwoord
    $password = md5($_POST['password']);
    
    // Kijken of er al een gebruiker bestaat met de opgegeven username
    $spl = mysql_query("SELECT username FROM cms WHERE username = '".$username."'");
    
    if(mysql_num_rows($sql)>0)
    {

        die ("Gebruikersnaam al in gebruik!");
    }

    
mysql_query("INSERT INTO cms (username, password, email, voornaam, achternaam, website) VALUES ( '$username', '$password', '$email', '$voornaam', '$achternaam', '$website')")
    or die (mysql_error());

echo '<p style="color:green">Uw account is succesvol aangemaakt!</p>';

}




?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
    <head>
        <title>titel</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/login.css" />
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" />
        <script src="../../js/cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
        <script src="../../js/ChunkFive_400.font.js" type="text/javascript"></script>
        <script type="text/javascript">
            Cufon.replace('h1',{ textShadow: '1px 1px #fff'});
            Cufon.replace('h2',{ textShadow: '1px 1px #fff'});
            Cufon.replace('h3',{ textShadow: '1px 1px #000'});
            Cufon.replace('.back');
        </script>
    </head>
    <body>
        <img src="img/logo.png" class="logo"/>
        <div class="wrapper">
            <div class="content">
                <div id="form_wrapper" class="form_wrapper">
                    <form class="register active" name="register" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>">
                        <h3>Register</h3>
                        <div class="column">
                            <div>
                                <label>First Name:</label>
                                <input name="voornaam" type="text" />
                                <span class="error">This is an error</span>
                            </div>
                            <div>
                                <label>Last Name:</label>
                                <input name="achternaam" type="text" />
                                <span class="error">This is an error</span>
                            </div>
                            <div>
                                <label>Website:</label>
                                <input name="website" type="text" value="http://"/>
                                <span class="error">This is an error</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="column">
                            <div>
                                <label>Username:</label>
                                <input name="username" type="text"/>
                                <span class="error">This is an error</span>
                            </div>
                            <div>
                                <label>Email:</label>
                                <input name="email" type="text" />
                                <span class="error">This is an error</span>
                            </div>
                            <div>
                                <label>Password:</label>
                                <input name="password" type="password" />
                                <span class="error">This is an error</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            <div class="remember">
                                <input name="updates" value="1" type="checkbox" />
                                <span>Send me updates</span>
                            </div>
                            <input type="submit" value="Register" />
                            <a href="register.php" rel="login" class="linkform">You have an account already? Log in here</a>
                            <div class="clear"></div>
                        </div>
                    </form>
                    <form class="login active">
                        <h3>Login</h3>
                        <div>
                            <label>Username:</label>
                            <input type="text" />
                            <span class="error">This is an error</span>
                        </div>
                        <div>
                            <label>Password: <a href="forgot_password.php" rel="forgot_password" class="forgot linkform">Forgot your password?</a></label>
                            <input type="password" />
                            <span class="error">This is an error</span>
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            <div class="remember"><input type="checkbox" /><span>Keep me logged in</span></div>
                            <input type="submit" value="Login"></input>
                            <a href="index.php" rel="register" class="linkform">You don't have an account yet? Register here</a>
                            <div class="clear"></div>
                        </div>
                    </form>
                    <form class="forgot_password">
                        <h3>Forgot Password</h3>
                        <div>
                            <label>Username or Email:</label>
                            <input type="text" />
                            <span class="error">This is an error</span>
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            <input type="submit" value="Send reminder"></input>
                            <a href="index.php" rel="login" class="linkform">Suddenly remebered? Log in here</a>
                            <a href="register.php" rel="register" class="linkform">You don't have an account? Register here</a>
                            <div class="clear"></div>
                        </div>
                    </form>
                </div>
                <div class="clear"></div>
            </div>
        </div>
        

        <!-- The JavaScript -->
        <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>
        <script type="text/javascript">
            $(function() {
                    //the form wrapper (includes all forms)
                var $form_wrapper    = $('#form_wrapper'),
                    //the current form is the one with class active
                    $currentForm    = $form_wrapper.children('form.active'),
                    //the change form links
                    $linkform        = $form_wrapper.find('.linkform');
                        
                //get width and height of each form and store them for later                        
                $form_wrapper.children('form').each(function(i){
                    var $theForm    = $(this);
                    //solve the inline display none problem when using fadeIn fadeOut
                    if(!$theForm.hasClass('active'))
                        $theForm.hide();
                    $theForm.data({
                        width    : $theForm.width(),
                        height    : $theForm.height()
                    });
                });
                
                //set width and height of wrapper (same of current form)
                setWrapperWidth();
                
                /*
                clicking a link (change form event) in the form
                makes the current form hide.
                The wrapper animates its width and height to the
                width and height of the new current form.
                After the animation, the new form is shown
                */
                $linkform.bind('click',function(e){
                    var $link    = $(this);
                    var target    = $link.attr('rel');
                    $currentForm.fadeOut(400,function(){
                        //remove class active from current form
                        $currentForm.removeClass('active');
                        //new current form
                        $currentForm= $form_wrapper.children('form.'+target);
                        //animate the wrapper
                        $form_wrapper.stop()
                                     .animate({
                                        width    : $currentForm.data('width') + 'px',
                                        height    : $currentForm.data('height') + 'px'
                                     },500,function(){
                                        //new form gets class active
                                        $currentForm.addClass('active');
                                        //show the new form
                                        $currentForm.fadeIn(400);
                                     });
                    });
                    e.preventDefault();
                });
                
                function setWrapperWidth(){
                    $form_wrapper.css({
                        width    : $currentForm.data('width') + 'px',
                        height    : $currentForm.data('height') + 'px'
                    });
                }
                
                /*
                for the demo we disabled the submit buttons
                if you submit the form, you need to check the
                which form was submited, and give the class active
                to the form you want to show
                */
                $form_wrapper.find('input[type="submit"]')
                             .click(function(e){
                                e.preventDefault();
                             });    
            });
        </script>
    </body>
</html>


Hopelijk kan hier iemand het oplossen...

Jules
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:26:59
 
Frits Katoen

Frits Katoen

25/11/2012 14:47:25
Quote Anchor link
En het werkt wel zonder de php-code? bij de action van een van de forms mis je trouwens nog een echo en ; :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

25/11/2012 14:53:09
Quote Anchor link
Het formulier werkt op zich goed, ik kan alleen niet op register klikken waardoor het formulier niet wordt verzonden en wordt verwerkt in de database.

Het klopt idd dat ik de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
was vergeten. Maar het werkt nog steeds niet.
 
Frits Katoen

Frits Katoen

25/11/2012 14:55:31
Quote Anchor link
Onderaan staat in de javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/*
  for the demo we disabled the submit buttons
  if you submit the form, you need to check the
  which form was submited, and give the class active
  to the form you want to show
*/
$form_wrapper.find('input[type="submit"]').click(function(e){
    e.preventDefault();
});  


Het is wel handig als je dat uitcommentarieert
Gewijzigd op 25/11/2012 14:56:56 door Frits Katoen
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

28/11/2012 13:53:33
Quote Anchor link
Dankje nu werkt het wel, half altans.

Wanneer ik nu op register druk, wordt de pagina herladen en worden alle ingevulde gegevens in die URL erbij gezet, dus index.php?voornaam=jules enz.

Op een of andere manier worden de gegevens dus niet weggeschreven naar de database. Weet iemand misschien waar de fout zit?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

28/11/2012 14:06:58
Quote Anchor link
method=post toevoegen.

<form method="post" class="register active" name="register" action="">
Gewijzigd op 28/11/2012 14:07:20 door Kris Peeters
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

28/11/2012 14:08:38
Quote Anchor link
werk prima, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.