Register Test

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »
CB2thephp

CB2thephp

28/08/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Het is weer een lange tijd geleden dat ik online ben geweest hier bij phphulp. Hier heb ik de volgende vraag.

Ik ben bezig geweest met mijn loginsysteem vandaag en heb de registersysteem af. Nu wou ik vragen of mensen de codes kunnen bekijken. Omdat het misschien niet fijn is om alles te copieren heb ik het in 2 zipbestanden staan. De ene is met commentaar en de andere niet.

Ik zou het zeer leuk vinden als jullie het kunnen bekijken en testen.

#Commentaar zipje:
http://home.skyaccess.nl/d2bols01/register-com.zip

#Geen Commentaar zipje:
http://home.skyaccess.nl/d2bols01/register-nocom.zip

#Verder op staat nu ook de code...

Denk eraan het is alleen de registratiemodule, inlogmodule is voor mij van latere zorg.

Groeten,

Christian Bolster
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:16:19
 
Arend a

Arend a

28/08/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Zou je het niet als losse php(s) bestanden kunnen posten?

OT: Waarom is een versie zonder commentaar nuttig?
 
CB2thephp

CB2thephp

28/08/2006 23:01:00
Quote Anchor link
#transact-register.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php

/*Om gebruik van dit script te kunnen maken moet je mysql, php hebben.
 *Bij php moet magic_qoutes_gpc uitstaan, als het aanstaat kan het grote
 *gevolgen hebben met het script.
 */


if (!isset($_POST['action']) || !isset($_POST['user']) || !isset($_POST['pass']) || !isset($_POST['rpass'])) {
  header ('location: register.php?error=01');  /*Geen geldige formulier verzonden.*/
  exit();
}
else {
  /*Haal alle tags weg en trimt daarna alle lege plekken aan de kanten weg.*/
  require_once 'functions.php';
  $strip = array();
  $strip['user'] = strip($_POST['user']);
  $strip['pass'] = strip($_POST['pass']);
  $strip['rpass'] = strip($_POST['rpass']);
  unset($_POST);

  $upregex = '^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*$';
  /*Checkt of username etc. leeg is of niet.*/
  if (empty($strip['user']) || empty($strip['pass']) || empty($strip['rpass'])) {
    header ('location: register.php?error=02');  /*Geen of niet alle velden zijn ingevuld.*/
    exit();
  /*Checkt of username etc. aan je lengte eisen voldoen.*/
  } elseif (strlen($strip['user']) > 20 || strlen($strip['pass']) > 50 || strlen($strip['rpass']) > 50 || strlen($strip['pass']) < 6 || strlen($strip['rpass']) < 6){
    header ('location: register.php?error=03');  /*Uw Wachtwoorden en/of Gebruikersnamen zijn te lang of te kort.*/
    exit();
  /*Checkt de string of het aan je regular expression eisen houdt.*/
  } elseif(!ereg($upregex, $strip['user']) || !ereg($upregex, $strip['pass']) || !ereg($upregex, $strip['rpass'])) {
    header ('location: register.php?error=04');  /*Uw Wachtwoorden en/of Gebruikersnamen houden zich niet aan onze regels.*/
    exit();
  }
else {
    $clean = array();
    $clean['user'] = $strip['user'];
    $clean['pass'] = $strip['pass'];
    $clean['rpass'] = $strip['rpass'];
    unset($strip);

    if ($clean['pass'] != $clean['rpass']) {
      header ('location: register.php?error=05');  /*Wachtwoorden matchen niet.*/
      exit();
    }
else {
      require_once 'conn.php';
      $html = array();
      $html['user'] = htmlentities($clean['user'], ENT_QUOTES);
      $html['pass'] = htmlentities($clean['pass'], ENT_QUOTES);
      unset($clean);

      $mysql = array();
      $mysql['pass'] = mysql_real_escape_string($html['pass']);
      $mysql['user'] = mysql_real_escape_string($html['user']);
      unset($html);

      $sql1 = "INSERT INTO users (username, password) " .
              "VALUES ('" . base64_encode($mysql['user']) . "','" . sha1($mysql['pass']) . "')";

      $result = mysql_query($sql1, $conn);
        switch (mysql_errno()) {
          case
1062:
            header ('location: register.php?error=06');  /*Gebruikersnaam bestaat al.*/
            exit();
            break;
          case
0:
            header ('refresh: 3; URL=register.php?error=no');
            echo ('Account Created');
        exit();
            break;
          default:

            header ('refresh: 3; URL=register.php?error=07');
            echo ('Could not create user account; ' . mysql_error());  /*Fout database*/
        exit();
            break;
        }
    }
  }
}


?>


Ik ken mensen die willen het liever zonder commentaar, omdat het dan overzichtelijker is.

#Code Edit 9:48AM,30-Augustus-2006
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 

28/08/2006 23:37:00
Quote Anchor link
Doe na elke header("Location") een exit(). Dit voorkomt problemen met lege pagina's.
 
CB2thephp

CB2thephp

28/08/2006 23:39:00
Quote Anchor link
oke zal ik doen, ik heb trouwens nog 1 vraag is de beveiliging hoog genoeg.
 
CB2thephp

CB2thephp

29/08/2006 23:12:00
Quote Anchor link
*bump*,

Het werd een beetje leeg en ik wou toch wat meer horen wat er verbeterd kan worden.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/08/2006 08:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$sql
= "SELECT username " .
     "FROM users " .
     "WHERE username = '" . $mysql['user'] . "'";
?>

Je checkt momenteel alleen op username. Wat gebeurt er als twee leden dezelfde username hebben?
 
CB2thephp

CB2thephp

30/08/2006 08:57:00
Quote Anchor link
Dat kan dus niet, want dit is het registratiesysteem. De select is erbij neergezet om ervoor te zorgen dat dubbele accounts niet kunnen voorkomen. Dit is ook te zien door het hele stuk te bekijken.

#code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
      $sql
= "SELECT username " .
             "FROM users " .
             "WHERE username = '" . $mysql['user'] . "'";

      $result = mysql_query($sql, $conn)
        or die ('Could not look up user information; ' . mysql_error());

      //Kijk of de username al bestaat.
      if (mysql_fetch_array($result)) {
        header ('location: register.php?error=06');  //foutmelding
      } else {
        //Zet username etc in database.
        $sql1 = "INSERT INTO users (username, password) " .
                "VALUES ('" . $mysql['user'] . "','" . sha1($mysql['pass']) . "')";

        mysql_query($sql1, $conn)
          or die ('Could not create user account; ' . mysql_error());  //foutmelding
?>


De while naar de select kijkt of er een waarde voorkwam, zo ja foutmelding.

Foutmeldingen zijn nog niet perfect weergeven sorry voordat.

Groeten,

Christian Bolster
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/08/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Je kunt ook je username UNIQUE maken, of de combinatie username/password.

In dat geval geeft je INSERT query een error 1062 als er dubbele records dreigen te ontstaan. De melding naar je gebruiker wordt dan ook iets specifieker. Het nummer van de foutmelding kun je checken met mysql_errno().
 
CB2thephp

CB2thephp

30/08/2006 09:06:00
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt,

Ik had UNIQUE al aanstaan, maar over mysql_errno() had ik zo 1,2,3 niet van gehoord.

Bedankt weer wat geleerd.

grt.
 
CB2thephp

CB2thephp

31/08/2006 09:47:00
Quote Anchor link
*bump*

Zou graag nog wat willen weten
 
- wes  -

- wes -

31/08/2006 09:53:00
Quote Anchor link
wat wil je weten?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/08/2006 10:01:00
Quote Anchor link
CB2thephp:
*bump*

Zou graag nog wat willen weten

Okee, nog een tip. Bovenaan je script doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (!isset($_POST['action']) || !isset($_POST['user']) || !isset($_POST['pass']) || !isset($_POST['rpass'])) {
  header ('location: register.php?error=01');  /*Geen geldige formulier verzonden.*/
  exit();
?>

Je hoeft niet van alle waarden in je formulier te checken of ze wel gezet zijn. Het is voldoende om dit te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if (isset) // check hier 1 van je formuliervelden
        // als die gezet is, kun je er vanuit gaan dat de rest
        // ook gezet is

    }
?>

Stel dat je een formulier hebt met twaalf velden, dan is dit handiger.
 
CB2thephp

CB2thephp

31/08/2006 11:16:00
Quote Anchor link
weer hartstikke bedankt ik zal het snel toepassen
 
Mitch X

Mitch X

31/08/2006 11:39:00
Quote Anchor link
Jan:
Stel dat je een formulier hebt met twaalf velden, dan is dit handiger.

Huh?
Dus als ik een formulier heb:
Naam:
Adres:
Telnr.:
En die zijn allemaal nodig voor de registratie, kijk ik of "Naam" wel geset is.
Als dat zo is zijn de anderen het ook?

Lijkt me niet?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.