register_globals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huh bla

Huh bla

13/02/2006 19:41:00
Quote Anchor link
hey

ik heb een script wat alleen werkte
met de register globals aan,
nu had ik al een post geopend
over hoe ik dit moest aanpassen,
en volgens mij ben ik nu klaar,
maar nu werkt het hele script niet
meer (althans de 1ste pagina die
ik heb aangepast)

de pagina blijft helemaal wit,
geen errors,
niks helemaal niks

EDIT:

paar enters, zodat het niet onder de reclame zat ^_^

EDIT 2:

Code in een volgende post gezet
Gewijzigd op 13/02/2006 20:07:00 door Huh bla
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:35:39
 
Martijn B

Martijn B

13/02/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['$actie' == 'aanmelden')


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['actie'] == 'aanmelden')



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['$Mailadres'])


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['Mailadres'])



Je maakt gebruik van $Mailadres, de waarde moet je uit $_POST halen.

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['$Mailadres']))


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif(!ControleerEmail($_POST['$Mailadres']))


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif($_POST['$actie'] == "afmelden")
{
    if($_POST['$Mailadres'])



moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{
    if($_POST['Mailadres'])
Gewijzigd op 13/02/2006 20:06:00 door Martijn B
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:08:00
Quote Anchor link
dit is wat ik nu heb, geeft nog steeds hetzelfde resultaat:

Edit: script staat verderop in het topic
Gewijzigd op 15/02/2006 17:27:00 door Huh bla
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{
if($_POST['$Mailadres'])
Gewijzigd op 13/02/2006 20:21:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:29:00
Quote Anchor link
waren idd weer 2 foutjes, maar de pagina is nog steeds wit, ik snap het niet.

Kan dit ook komen door een ] te weinig of een $ te veel?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
'<$Mailadres>'

Waar komt die vandaan?
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:39:00
Quote Anchor link
moet waarschijnlijk dus ook '<$_POST['Mailadres']>'

het is btw het adres waar het bevestigingsmailtje heen moet
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 21:38:00
Quote Anchor link
werkt nog steeds niet :S
 
Martijn B

Martijn B

13/02/2006 21:53:00
Quote Anchor link
'<' . $_POST['Mailadres'] . '>'
Gewijzigd op 13/02/2006 21:54:00 door Martijn B
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 21:56:00
Quote Anchor link
still no effect, ik snap het echt niet meer :S
 
Dennis

dennis

13/02/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Luuk:
still no effect, ik snap het echt niet meer :S


het enige is wat ik kan vinden is:
fputs($NieuwsbriefB,"$_POST['Mailadres']\r\n");
moet worden:
fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
 
Dennis

dennis

13/02/2006 22:13:00
Quote Anchor link
sorry hier 'stond' een dubble post van mij!
Gewijzigd op 13/02/2006 22:22:00 door dennis
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 16:45:00
Quote Anchor link
werkt nog niet, zit er ergens zo'n grote fout in dan :S
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 16:55:00
Quote Anchor link
Er zitten echt meer dan 10 vrij duidelijke fouten in... dingen als 'if($alinlijst)'... ik bedoel... wtf. 'Het e-mail adres is succesvol aangemeld!', ook als er niks goed is gegaan (lekkere foutafhandeling). '\n' tussen enkele quotes doet niks hoor..

Ik heb hem nu een klein beetje aangepast zodat je weer verder kan... Check vooral dat email gebeuren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php<?php
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:


$JouwWebsiteNaam = "jesitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestand
$DitBestand = "127.0.0.1/psmail/nieuwsbrief.php";
// De url van dit bestand
?>

<html>
<head>
<title>niks</title>
</head>
<body>
<?php
// Begin functie om het e-mail adres te controleren
function ControleerEmail($a)
{
  
    return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);  
}
  
// Einde functie om het e-mail adres te controleren

$NieuwsbriefData = file($DataBestand);

if(isset($_POST['actie']))
{

if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{

    if(isset($_POST['Mailadres']))
    {

        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
            {

                $alinlijst = true;
            }
        }

        if(isset($alinlijst))
        {

            echo '<b>Het e-mail adres staat al in de lijst!</b><br><br>';
        }

        elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))
        {

            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br><br>");
        }

        else
        {
            $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"a");
            fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
            fclose($NieuwsbriefB);
            mail('<$Mailadres>',
                 'Aanmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 aangemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo("<b>Het e-mail adres is succesvol aangemeld!</b><br><br>");
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}

elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"w");
        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(!strstr($NieuwsbriefData[$i],$Mailadres))
            {

                fputs($NieuwsbriefB,$NieuwsbriefData[$i]);
            }

            else
            {
                $gelukt = true;
            }
        }

        fclose($NieuwsbriefB);
        if($gelukt)
        {

            mail('<$Mailadres>',
                 'Afmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 afgemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo('<b>Het e-mail is succesvol afgemeld!</b><br><br>');
        }

        else
        {
            echo('<b>Het e-mail is niet gevonden!<br>Probeer het opnieuw.</b><br><br>');
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}
}

?>

<form method='post'>
E-mail adres: <input type='text' name='Mailadres'><br>
<input type='radio' name='actie' value='aanmelden' checked> Aanmelden <input type='radio' name='actie' value='afmelden'> Afmelden<br><br>
<input type='submit' value='Verstuur'>
</form>
</body>
</html>
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:

$JouwWebsiteNaam = "jesitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestand
$DitBestand = "127.0.0.1/psmail/nieuwsbrief.php";
// De url van dit bestand
?>

<html>
<head>
<title>niks</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
// Begin functie om het e-mail adres te controleren
function ControleerEmail($a)
{
  
    return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);  
}
  
// Einde functie om het e-mail adres te controleren

$NieuwsbriefData = file($DataBestand);

if(isset($_POST['actie']))
{

if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
            {

                $alinlijst = true;
            }
        }

        if(isset($alinlijst))
        {

            echo '<b>Het e-mail adres staat al in de lijst!</b><br><br>';
        }

        elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))
        {

            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br><br>");
        }

        else
        {
            $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"a");
            fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
            fclose($NieuwsbriefB);
            mail('<$Mailadres>',
                 'Aanmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 aangemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo("<b>Het e-mail adres is succesvol aangemeld!</b><br><br>");
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}

elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"w");
        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(!strstr($NieuwsbriefData[$i],$Mailadres))
            {

                fputs($NieuwsbriefB,$NieuwsbriefData[$i]);
            }

            else
            {
                $gelukt = true;
            }
        }

        fclose($NieuwsbriefB);
        if($gelukt)
        {

            mail('<$Mailadres>',
                 'Afmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 afgemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo('<b>Het e-mail is succesvol afgemeld!</b><br><br>');
        }

        else
        {
            echo('<b>Het e-mail is niet gevonden!<br>Probeer het opnieuw.</b><br><br>');
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}
}

?>

<form method='post'>
E-mail adres: <input type='text' name='Mailadres'><br>
<input type='radio' name='actie' value='aanmelden' checked> Aanmelden <input type='radio' name='actie' value='afmelden'> Afmelden<br><br>
<input type='submit' value='Verstuur'>
</form>
</body>
</html>
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 17:18:00
Quote Anchor link
je hebt hem 2x achter elkaar gepost, is dat een foutje, of niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Ging iets fout, pak de eerste maar.
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 17:22:00
Quote Anchor link
oke thx!

nog maar 1 foutje,

Warning: strstr(): Empty delimiter. in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 38

Warning: strstr(): Empty delimiter. in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 38

krijg ik als ik geen e-mail adres invul bij aanmelden, afmelden werkt wel goed

Nu ga ik de andere pagina proberen aan te passen (A) (als dat maar goed gaat :-p)

EDIT:

oeps, vergeten te vermelden wat line 38 is,

line 38 is if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
Gewijzigd op 14/02/2006 17:30:00 door Huh bla
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:22:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Willem vp

Willem vp

14/02/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Ik heb niet langer dan een seconde of 20 naar je code gekeken, dus misschien zit ik er helemaal nasat, maar ik vermoed dat het volgende aan de hand is:

Omdat je geen email-adres opgeeft, gebruik je een lege string om in je data te zoeken. Dat vindt strstr() niet leuk, omdat een lege string overal kan matchen.

De melding kun je omzeilen door je if ($_POST['mailadres']) te veranderen in iets als

if (isset($_POST['mailadres']) && ($_POST['mailadres'] != ''))

In dat geval wordt het blok code waar strstr() in staat alleen doorlopen als je daadwerkelijk iets invult als mailadres.
 
Willem vp

Willem vp

14/02/2006 20:44:00
Quote Anchor link
Overigens is het nu mogelijk om een email-adres als "478trjksvk" op te geven. Nóg mooier zou het daarom zijn als je niet alleen kijkt of er iets is ingevuld, maar ook meteen kijkt of het een geldig email-adres zou kunnen zijn (dus het moet voldoen aan het formaat [email protected] of zoiets).

Je zou dan een functie is_emailaddr() kunnen aanmaken die true teruggeeft als het een goed adres is, en false als het op bagger lijkt.

Volgens mij zijn er in het verleden verschillende topics geweest waarin wordt besproken hoe je een emailadres kunt controleren, dus als dit je iets lijkt, laat ik het je eerst zelf proberen ;-)
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:56:00
Quote Anchor link
dat zit er al in ;-)

als iemand asdfdsf opgeeft, komt er te staan dat het e-mail adres ongeldig is

verder is de error weg, met jou code, maar i.p.v. dat er nu komt te staan "geen e-mail ingevult" als er geen e-mail adres is ingevult, komt er te staan "e-mail adres ongeldig" maar daar kan ik wel mee leven ;-)

en waarschijnlijk is dit de laatste error:

Notice: Undefined variable: gelukt in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 97

dit krijg ik als ik een nep e-mail adres invul bij afmelden (dus niet bij aanmelden)

line 97 is:
if($gelukt)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.