Registratie error-> opnieuw invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:20:06
Quote Anchor link
Hallo mensen.

Ik heb een registratiescript geschreven, wat prima werkt.
Enige wat het nog niet doet, is het volgende:

1. Je geeft je gegevens, en drukt op versturen.
2. Jammer genoeg heb je ergens iets niet (of verkeerd wachtwoord) ingevuld, en het script merkt dit.
3. Het script herlaadt de pagina, en met de desbetreffende error achter het veld.
4. In deze nieuwe pagina zijn de gegevens van de vorige pagina (de eerste invulkeer) opnieuw ingevuld
bij de invulvelden van username en emailadres. wachtwoord blijft leeg, zo heb ik dat ingesteld.

Probleem is nu: er is ook nog een geboortedatum in te stellen.
Dit gaat met 3 dropdown lijsten (kweenie hoe dat heet, functie is <span> ).
Als het script een error merkt, stuurt het je terug naar de pagina om opnieuw in te vullen, maar de reeds ingevulde geboortedatum is weer weg, en deze staat weer op de standaard van 1-1-2012.

Vraag is nu:
Hoe kan ik de value van [dag], [maand] en [jaar] opnieuw geselecteerd laten worden in de <span> menu's?
Note: [dag], [maand] en [jaar] zijn mijn geboortedatumvariabelen, alledrie integers.
Stukje code hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="77">
    <span style="margin-right:0px;">Dag:</span>
    <select name="dag">
    <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> <option value="3">3</option> <option value="4">4</option>    
    <option value="5">5</option> <option value="6">6</option> <option value="7">7</option> <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option> <option value="10">10</option> <option value="11">11</option> <option value="12">12</option>
    <option value="13">13</option> <option value="14">14</option> <option value="15">15</option> <option value="16">16</option>
    <option value="17">17</option> <option value="18">18</option> <option value="19">19</option> <option value="20">20</option>
    <option value="21">21</option> <option value="22">22</option> <option value="23">23</option> <option value="24">24</option>
    <option value="25">25</option> <option value="26">26</option> <option value="27">27</option> <option value="28">28</option>
    <option value="29">29</option> <option value="30">30</option> <option value="31">31</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="147"><span style="margin-right:0px;">Maand:</span>
    <select name="maand">
    <option value="1">Januari</option> <option value="2">Februari</option>
    <option value="3">Maart</option> <option value="4">April</option>
    <option value="5">Mei</option> <option value="6">Juni</option>
    <option value="7">Juli</option> <option value="8">Augustus</option>
    <option value="9">September</option> <option value="10">Oktober</option>
    <option value="11">November</option> <option value="12">December</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="100"><span style="margin-right:0px;">Jaar:</span>
    <select name="jaar">
    <option value="2012">2012</option> <option value="2011">2011</option> <option value="2010">2010</option> <option value="2009">2009</option>
    <option value="2008">2008</option> <option value="2007">2007</option> <option value="2006">2006</option> <option value="2005">2005</option>
    <option value="2004">2004</option> <option value="2003">2003</option> <option value="2002">2002</option> <option value="2001">2001</option>
    <option value="2000">2000</option> <option value="1999">1999</option> <option value="1998">1998</option> <option value="1997">1997</option>
    <option value="1996">1996</option> <option value="1995">1995</option> <option value="1994">1994</option> <option value="1993">1993</option>
    <option value="1992">1992</option> <option value="1991">1991</option> <option value="1990">1990</option> <option value="1989">1989</option>
    <option value="1988">1988</option> <option value="1987">1987</option> <option value="1986">1986</option> <option value="1985">1985</option>
    <option value="1984">1984</option> <option value="1983">1983</option> <option value="1982">1982</option> <option value="1981">1981</option>
    <option value="1980">1980</option> <option value="1979">1979</option> <option value="1978">1978</option> <option value="1977">1977</option>
    <option value="1976">1976</option> <option value="1975">1975</option> <option value="1974">1974</option> <option value="1973">1973</option>
    <option value="1972">1972</option> <option value="1971">1971</option> <option value="1970">1970</option> <option value="1969">1969</option>
    <option value="1968">1968</option> <option value="1967">1967</option> <option value="1966">1966</option> <option value="1965">1965</option>
    <option value="1964">1964</option> <option value="1963">1963</option> <option value="1962">1962</option> <option value="1961">1961</option>
    <option value="1960">1960</option> <option value="1959">1959</option> <option value="1958">1958</option> <option value="1957">1957</option>
    <option value="1956">1956</option> <option value="1955">1955</option> <option value="1954">1954</option> <option value="1953">1953</option>
    <option value="1952">1952</option> <option value="1951">1951</option> <option value="1950">1950</option>
    </select><br /></td>
    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

Note 2: $error_leeftijd 1 en 2 zijn mijn error's voor de datum. Hierin is 1 als je niets ingevuld hebt (dus de datum staat op de standaard van 1-1-2012), en 2 is als je te jong bent (je moet minstens 18 jaar zijn).

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/11/2012 11:21:18 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:18:56
 
Q S

Q S

16/11/2012 11:33:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart"....etc etc);

//de selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:59:14
Quote Anchor link
@Q S
Bedankt! Ik weet niet wat dit nu precies doet, maar het werkt!
 
Q S

Q S

16/11/2012 12:05:44
Quote Anchor link
Als voorbeeld de selectbox voor de maanden met meer uitleg

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

//eerste deel van de selectbox printen

echo '<select name="maand">';
//een jaar heeft twaalf maanden dus we gaan loopen van 1 tot en met 12
for($m=1;$m<=12;$m++){
   //kijken welke maand er geselecteerd is en op basis hiervan de variabele $selected vullen
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   //de 12 options printen. De variable $selected bepaald welke maand er geslecteerd is. $maanden is het array met de maanden, maar omdat een array bij 0 begint halen we 1 van $m af. Stel de loop is bij april ($m=4) dan halen we deze uit de array $maanden door de sleutel met waarde 3 te nemen. Januari is de eerste en die heeft sleutel 0.
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
//de loop sluiten
}
//de selectbox afsluiten
echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 16/11/2012 12:06:42 door Q S
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 14:35:32
Quote Anchor link
@Q S
Het werkt toch niet.
Dit doet hetzelfde als ik deed, maar dan met minder regels.
Maar als ik op verzenden druk, gaat ie weer naar de standaard.
Dusja...
 
Q S

Q S

16/11/2012 15:30:11
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor dat die andere gegevens weer in je formulier komen?
met $_GET, $_SESSION of $_POST ?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 20:07:14
Quote Anchor link
met $_POST. hele script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
<?php
IF ($_POST[controle]=="TRUE") { /*deze komt van de index.html af, en is dan FALSE. onderaan hiero wordt deze TRUE */
$con = mysql_connect("localhost","root","") or die('Could not connect: ' . mysql_error());
mysql_select_db("datingsite", $con) or die('Could not find database: ' . mysql_error()) ;

//Hier wordt de leeftijd in jaren berekend
$geboortedatum = mktime(0, 0, 0, $_POST[maand], $_POST[dag], $_POST[jaar]);
$t = time();
$leeftijdsec = ($geboortedatum < 0) ? ( $t + ($geboortedatum * -1) ) : $t - $geboortedatum;
$leeftijd = floor($leeftijdsec / "31536000");

if ( /* kijk of er IETS verkeerd is */
   (empty($_POST[username]))
OR (empty($_POST[password1]))
OR (empty($_POST[password2]))
OR (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
OR (empty($_POST[emailadres]))
OR (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
OR ($leeftijd < "18")
)
    {
$error_head=("<b>!!  ERROR  !!</b>");
    $error="1";}

IF ($error==1) /* kijk WAT er verkeerd is, en vul de desbetreffende error in */
    {
    IF (empty($_POST[username]))
        {
$error_user="Je hebt je <u>Gebruikersnaam</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
        {
$error_pass1="Je hebt niet twee keer <u>hetzelfde</u> Wachtwoord ingevuld!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) OR (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass2="Je moet wel je Wachtwoord <u>twee keer</u> invullen!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) AND (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass1 = $error_pass2 = "Je hebt <u>beide Wachtwoorden</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (empty($_POST[emailadres]))
        {
$error_email="Je hebt je <u>E-mailadres</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
        {
$error_leeftijd1="Je hebt je <u>Geboortedatum</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($leeftijd < "18") AND ($leeftijd >= "0") AND (!isset($error_leeftijd1)))
        {
$error_leeftijd2="Je bent te <u>Jong</u> om je aan te mogen melden!<br />"; }        
}


else {
session_start(); /* vul de sessions voor volgende pagina waar ge-output wordt wat in de database is gezet */
$_SESSION['username']=$_POST[username];
$_SESSION['emailadres']=$_POST[emailadres];
$_SESSION['dag']=$_POST[dag];
$_SESSION['maand']=$_POST[maand];
$_SESSION['jaar']=$_POST[jaar];

$sql="INSERT INTO user (username, password, emailadres, dag, maand, jaar)
VALUES('$_POST[username]', '$_POST[password2]', '$_POST[emailadres]', '$_POST[dag]', '$_POST[maand]', '$_POST[jaar]')"
;
header("location: registratie2.php");

if (!mysql_query($sql,$con))
    {
die('Error: ' . mysql_error()); }

mysql_close($con); }
}

?>


<html>
<head>
<title>Forever Alone Dating - Registratie</title>
</head>
<body>
<center><a href="index.html"><img border="0" src="/Dating/WIP/Forever_Alone_Dating.png" alt="Forever Alone Dating logo" width="256" height="183"></a></center> <br />
<form action="" method="post">
<center> <big><b>REGISTREREN</b></big> </center><br />
<font color="#FF0000"><?php echo $error_head; ?><br /></font>
<table> <!-- Normale Gegevens -->
<tr><td width="200">Wat is uw Gebruikersnaam?</td>
    <td width="100"><input type="text" name="username" value="<?php echo "$_POST[username]";?>" size="27"></td>
    <td width="10"></td> <td width="352"><font color="#FF0000"> <?php echo $error_user; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wat is uw Wachtwoord?</td><td><input type="password" name="password1" value="<?php echo "$_POST[password1]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass1; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wachtwoord ter controle:</td><td><input type="password" name="password2" value="<?php echo "$_POST[password2]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass2; ?> </font> </td></tr>
<tr><td>Wat is uw E-mailadres? </td><td> <input type="email" name="emailadres" value="<?php echo "$_POST[emailadres]";?>" size="27" / ><br /></td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_email; ?> </font> </td></tr>
</table>

<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="198">
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni",
    "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December");

//selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>

    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

<input type="hidden" name="controle" value="TRUE">
<input type="submit" value="Verzenden">
</form>
<form name="reset" method="post" action="<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
<input type="submit" name="submit" value="Reset"><br />
</form>
<hr>
<form action="index.html" method="post">
<input type="submit" value="Hoofdpagina">
</form>

</body>
</html>


Toevoeging op 16/11/2012 21:00:40:

Haha ik heb de fout gevonden.
In jouw script staat:
" $POST["jaar"] "
Let vooral op de lage streep tussen $ en POST.
;)
Gewijzigd op 16/11/2012 20:08:04 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.