Registratie error-> opnieuw invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:20:06
Quote Anchor link
Hallo mensen.

Ik heb een registratiescript geschreven, wat prima werkt.
Enige wat het nog niet doet, is het volgende:

1. Je geeft je gegevens, en drukt op versturen.
2. Jammer genoeg heb je ergens iets niet (of verkeerd wachtwoord) ingevuld, en het script merkt dit.
3. Het script herlaadt de pagina, en met de desbetreffende error achter het veld.
4. In deze nieuwe pagina zijn de gegevens van de vorige pagina (de eerste invulkeer) opnieuw ingevuld
bij de invulvelden van username en emailadres. wachtwoord blijft leeg, zo heb ik dat ingesteld.

Probleem is nu: er is ook nog een geboortedatum in te stellen.
Dit gaat met 3 dropdown lijsten (kweenie hoe dat heet, functie is <span> ).
Als het script een error merkt, stuurt het je terug naar de pagina om opnieuw in te vullen, maar de reeds ingevulde geboortedatum is weer weg, en deze staat weer op de standaard van 1-1-2012.

Vraag is nu:
Hoe kan ik de value van [dag], [maand] en [jaar] opnieuw geselecteerd laten worden in de <span> menu's?
Note: [dag], [maand] en [jaar] zijn mijn geboortedatumvariabelen, alledrie integers.
Stukje code hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="77">
    <span style="margin-right:0px;">Dag:</span>
    <select name="dag">
    <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> <option value="3">3</option> <option value="4">4</option>    
    <option value="5">5</option> <option value="6">6</option> <option value="7">7</option> <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option> <option value="10">10</option> <option value="11">11</option> <option value="12">12</option>
    <option value="13">13</option> <option value="14">14</option> <option value="15">15</option> <option value="16">16</option>
    <option value="17">17</option> <option value="18">18</option> <option value="19">19</option> <option value="20">20</option>
    <option value="21">21</option> <option value="22">22</option> <option value="23">23</option> <option value="24">24</option>
    <option value="25">25</option> <option value="26">26</option> <option value="27">27</option> <option value="28">28</option>
    <option value="29">29</option> <option value="30">30</option> <option value="31">31</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="147"><span style="margin-right:0px;">Maand:</span>
    <select name="maand">
    <option value="1">Januari</option> <option value="2">Februari</option>
    <option value="3">Maart</option> <option value="4">April</option>
    <option value="5">Mei</option> <option value="6">Juni</option>
    <option value="7">Juli</option> <option value="8">Augustus</option>
    <option value="9">September</option> <option value="10">Oktober</option>
    <option value="11">November</option> <option value="12">December</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="100"><span style="margin-right:0px;">Jaar:</span>
    <select name="jaar">
    <option value="2012">2012</option> <option value="2011">2011</option> <option value="2010">2010</option> <option value="2009">2009</option>
    <option value="2008">2008</option> <option value="2007">2007</option> <option value="2006">2006</option> <option value="2005">2005</option>
    <option value="2004">2004</option> <option value="2003">2003</option> <option value="2002">2002</option> <option value="2001">2001</option>
    <option value="2000">2000</option> <option value="1999">1999</option> <option value="1998">1998</option> <option value="1997">1997</option>
    <option value="1996">1996</option> <option value="1995">1995</option> <option value="1994">1994</option> <option value="1993">1993</option>
    <option value="1992">1992</option> <option value="1991">1991</option> <option value="1990">1990</option> <option value="1989">1989</option>
    <option value="1988">1988</option> <option value="1987">1987</option> <option value="1986">1986</option> <option value="1985">1985</option>
    <option value="1984">1984</option> <option value="1983">1983</option> <option value="1982">1982</option> <option value="1981">1981</option>
    <option value="1980">1980</option> <option value="1979">1979</option> <option value="1978">1978</option> <option value="1977">1977</option>
    <option value="1976">1976</option> <option value="1975">1975</option> <option value="1974">1974</option> <option value="1973">1973</option>
    <option value="1972">1972</option> <option value="1971">1971</option> <option value="1970">1970</option> <option value="1969">1969</option>
    <option value="1968">1968</option> <option value="1967">1967</option> <option value="1966">1966</option> <option value="1965">1965</option>
    <option value="1964">1964</option> <option value="1963">1963</option> <option value="1962">1962</option> <option value="1961">1961</option>
    <option value="1960">1960</option> <option value="1959">1959</option> <option value="1958">1958</option> <option value="1957">1957</option>
    <option value="1956">1956</option> <option value="1955">1955</option> <option value="1954">1954</option> <option value="1953">1953</option>
    <option value="1952">1952</option> <option value="1951">1951</option> <option value="1950">1950</option>
    </select><br /></td>
    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

Note 2: $error_leeftijd 1 en 2 zijn mijn error's voor de datum. Hierin is 1 als je niets ingevuld hebt (dus de datum staat op de standaard van 1-1-2012), en 2 is als je te jong bent (je moet minstens 18 jaar zijn).

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/11/2012 11:21:18 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:21:05
 
Q S

Q S

16/11/2012 11:33:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart"....etc etc);

//de selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:59:14
Quote Anchor link
@Q S
Bedankt! Ik weet niet wat dit nu precies doet, maar het werkt!
 
Q S

Q S

16/11/2012 12:05:44
Quote Anchor link
Als voorbeeld de selectbox voor de maanden met meer uitleg

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

//eerste deel van de selectbox printen

echo '<select name="maand">';
//een jaar heeft twaalf maanden dus we gaan loopen van 1 tot en met 12
for($m=1;$m<=12;$m++){
   //kijken welke maand er geselecteerd is en op basis hiervan de variabele $selected vullen
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   //de 12 options printen. De variable $selected bepaald welke maand er geslecteerd is. $maanden is het array met de maanden, maar omdat een array bij 0 begint halen we 1 van $m af. Stel de loop is bij april ($m=4) dan halen we deze uit de array $maanden door de sleutel met waarde 3 te nemen. Januari is de eerste en die heeft sleutel 0.
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
//de loop sluiten
}
//de selectbox afsluiten
echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 16/11/2012 12:06:42 door Q S
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 14:35:32
Quote Anchor link
@Q S
Het werkt toch niet.
Dit doet hetzelfde als ik deed, maar dan met minder regels.
Maar als ik op verzenden druk, gaat ie weer naar de standaard.
Dusja...
 
Q S

Q S

16/11/2012 15:30:11
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor dat die andere gegevens weer in je formulier komen?
met $_GET, $_SESSION of $_POST ?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 20:07:14
Quote Anchor link
met $_POST. hele script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
<?php
IF ($_POST[controle]=="TRUE") { /*deze komt van de index.html af, en is dan FALSE. onderaan hiero wordt deze TRUE */
$con = mysql_connect("localhost","root","") or die('Could not connect: ' . mysql_error());
mysql_select_db("datingsite", $con) or die('Could not find database: ' . mysql_error()) ;

//Hier wordt de leeftijd in jaren berekend
$geboortedatum = mktime(0, 0, 0, $_POST[maand], $_POST[dag], $_POST[jaar]);
$t = time();
$leeftijdsec = ($geboortedatum < 0) ? ( $t + ($geboortedatum * -1) ) : $t - $geboortedatum;
$leeftijd = floor($leeftijdsec / "31536000");

if ( /* kijk of er IETS verkeerd is */
   (empty($_POST[username]))
OR (empty($_POST[password1]))
OR (empty($_POST[password2]))
OR (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
OR (empty($_POST[emailadres]))
OR (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
OR ($leeftijd < "18")
)
    {
$error_head=("<b>!!  ERROR  !!</b>");
    $error="1";}

IF ($error==1) /* kijk WAT er verkeerd is, en vul de desbetreffende error in */
    {
    IF (empty($_POST[username]))
        {
$error_user="Je hebt je <u>Gebruikersnaam</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
        {
$error_pass1="Je hebt niet twee keer <u>hetzelfde</u> Wachtwoord ingevuld!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) OR (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass2="Je moet wel je Wachtwoord <u>twee keer</u> invullen!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) AND (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass1 = $error_pass2 = "Je hebt <u>beide Wachtwoorden</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (empty($_POST[emailadres]))
        {
$error_email="Je hebt je <u>E-mailadres</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
        {
$error_leeftijd1="Je hebt je <u>Geboortedatum</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($leeftijd < "18") AND ($leeftijd >= "0") AND (!isset($error_leeftijd1)))
        {
$error_leeftijd2="Je bent te <u>Jong</u> om je aan te mogen melden!<br />"; }        
}


else {
session_start(); /* vul de sessions voor volgende pagina waar ge-output wordt wat in de database is gezet */
$_SESSION['username']=$_POST[username];
$_SESSION['emailadres']=$_POST[emailadres];
$_SESSION['dag']=$_POST[dag];
$_SESSION['maand']=$_POST[maand];
$_SESSION['jaar']=$_POST[jaar];

$sql="INSERT INTO user (username, password, emailadres, dag, maand, jaar)
VALUES('$_POST[username]', '$_POST[password2]', '$_POST[emailadres]', '$_POST[dag]', '$_POST[maand]', '$_POST[jaar]')"
;
header("location: registratie2.php");

if (!mysql_query($sql,$con))
    {
die('Error: ' . mysql_error()); }

mysql_close($con); }
}

?>


<html>
<head>
<title>Forever Alone Dating - Registratie</title>
</head>
<body>
<center><a href="index.html"><img border="0" src="/Dating/WIP/Forever_Alone_Dating.png" alt="Forever Alone Dating logo" width="256" height="183"></a></center> <br />
<form action="" method="post">
<center> <big><b>REGISTREREN</b></big> </center><br />
<font color="#FF0000"><?php echo $error_head; ?><br /></font>
<table> <!-- Normale Gegevens -->
<tr><td width="200">Wat is uw Gebruikersnaam?</td>
    <td width="100"><input type="text" name="username" value="<?php echo "$_POST[username]";?>" size="27"></td>
    <td width="10"></td> <td width="352"><font color="#FF0000"> <?php echo $error_user; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wat is uw Wachtwoord?</td><td><input type="password" name="password1" value="<?php echo "$_POST[password1]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass1; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wachtwoord ter controle:</td><td><input type="password" name="password2" value="<?php echo "$_POST[password2]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass2; ?> </font> </td></tr>
<tr><td>Wat is uw E-mailadres? </td><td> <input type="email" name="emailadres" value="<?php echo "$_POST[emailadres]";?>" size="27" / ><br /></td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_email; ?> </font> </td></tr>
</table>

<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="198">
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni",
    "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December");

//selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>

    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

<input type="hidden" name="controle" value="TRUE">
<input type="submit" value="Verzenden">
</form>
<form name="reset" method="post" action="<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
<input type="submit" name="submit" value="Reset"><br />
</form>
<hr>
<form action="index.html" method="post">
<input type="submit" value="Hoofdpagina">
</form>

</body>
</html>


Toevoeging op 16/11/2012 21:00:40:

Haha ik heb de fout gevonden.
In jouw script staat:
" $POST["jaar"] "
Let vooral op de lage streep tussen $ en POST.
;)
Gewijzigd op 16/11/2012 20:08:04 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.