Registratie error-> opnieuw invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:20:06
Quote Anchor link
Hallo mensen.

Ik heb een registratiescript geschreven, wat prima werkt.
Enige wat het nog niet doet, is het volgende:

1. Je geeft je gegevens, en drukt op versturen.
2. Jammer genoeg heb je ergens iets niet (of verkeerd wachtwoord) ingevuld, en het script merkt dit.
3. Het script herlaadt de pagina, en met de desbetreffende error achter het veld.
4. In deze nieuwe pagina zijn de gegevens van de vorige pagina (de eerste invulkeer) opnieuw ingevuld
bij de invulvelden van username en emailadres. wachtwoord blijft leeg, zo heb ik dat ingesteld.

Probleem is nu: er is ook nog een geboortedatum in te stellen.
Dit gaat met 3 dropdown lijsten (kweenie hoe dat heet, functie is <span> ).
Als het script een error merkt, stuurt het je terug naar de pagina om opnieuw in te vullen, maar de reeds ingevulde geboortedatum is weer weg, en deze staat weer op de standaard van 1-1-2012.

Vraag is nu:
Hoe kan ik de value van [dag], [maand] en [jaar] opnieuw geselecteerd laten worden in de <span> menu's?
Note: [dag], [maand] en [jaar] zijn mijn geboortedatumvariabelen, alledrie integers.
Stukje code hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="77">
    <span style="margin-right:0px;">Dag:</span>
    <select name="dag">
    <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> <option value="3">3</option> <option value="4">4</option>    
    <option value="5">5</option> <option value="6">6</option> <option value="7">7</option> <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option> <option value="10">10</option> <option value="11">11</option> <option value="12">12</option>
    <option value="13">13</option> <option value="14">14</option> <option value="15">15</option> <option value="16">16</option>
    <option value="17">17</option> <option value="18">18</option> <option value="19">19</option> <option value="20">20</option>
    <option value="21">21</option> <option value="22">22</option> <option value="23">23</option> <option value="24">24</option>
    <option value="25">25</option> <option value="26">26</option> <option value="27">27</option> <option value="28">28</option>
    <option value="29">29</option> <option value="30">30</option> <option value="31">31</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="147"><span style="margin-right:0px;">Maand:</span>
    <select name="maand">
    <option value="1">Januari</option> <option value="2">Februari</option>
    <option value="3">Maart</option> <option value="4">April</option>
    <option value="5">Mei</option> <option value="6">Juni</option>
    <option value="7">Juli</option> <option value="8">Augustus</option>
    <option value="9">September</option> <option value="10">Oktober</option>
    <option value="11">November</option> <option value="12">December</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="100"><span style="margin-right:0px;">Jaar:</span>
    <select name="jaar">
    <option value="2012">2012</option> <option value="2011">2011</option> <option value="2010">2010</option> <option value="2009">2009</option>
    <option value="2008">2008</option> <option value="2007">2007</option> <option value="2006">2006</option> <option value="2005">2005</option>
    <option value="2004">2004</option> <option value="2003">2003</option> <option value="2002">2002</option> <option value="2001">2001</option>
    <option value="2000">2000</option> <option value="1999">1999</option> <option value="1998">1998</option> <option value="1997">1997</option>
    <option value="1996">1996</option> <option value="1995">1995</option> <option value="1994">1994</option> <option value="1993">1993</option>
    <option value="1992">1992</option> <option value="1991">1991</option> <option value="1990">1990</option> <option value="1989">1989</option>
    <option value="1988">1988</option> <option value="1987">1987</option> <option value="1986">1986</option> <option value="1985">1985</option>
    <option value="1984">1984</option> <option value="1983">1983</option> <option value="1982">1982</option> <option value="1981">1981</option>
    <option value="1980">1980</option> <option value="1979">1979</option> <option value="1978">1978</option> <option value="1977">1977</option>
    <option value="1976">1976</option> <option value="1975">1975</option> <option value="1974">1974</option> <option value="1973">1973</option>
    <option value="1972">1972</option> <option value="1971">1971</option> <option value="1970">1970</option> <option value="1969">1969</option>
    <option value="1968">1968</option> <option value="1967">1967</option> <option value="1966">1966</option> <option value="1965">1965</option>
    <option value="1964">1964</option> <option value="1963">1963</option> <option value="1962">1962</option> <option value="1961">1961</option>
    <option value="1960">1960</option> <option value="1959">1959</option> <option value="1958">1958</option> <option value="1957">1957</option>
    <option value="1956">1956</option> <option value="1955">1955</option> <option value="1954">1954</option> <option value="1953">1953</option>
    <option value="1952">1952</option> <option value="1951">1951</option> <option value="1950">1950</option>
    </select><br /></td>
    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

Note 2: $error_leeftijd 1 en 2 zijn mijn error's voor de datum. Hierin is 1 als je niets ingevuld hebt (dus de datum staat op de standaard van 1-1-2012), en 2 is als je te jong bent (je moet minstens 18 jaar zijn).

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/11/2012 11:21:18 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:39:59
 
Q S

Q S

16/11/2012 11:33:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart"....etc etc);

//de selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:59:14
Quote Anchor link
@Q S
Bedankt! Ik weet niet wat dit nu precies doet, maar het werkt!
 
Q S

Q S

16/11/2012 12:05:44
Quote Anchor link
Als voorbeeld de selectbox voor de maanden met meer uitleg

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

//eerste deel van de selectbox printen

echo '<select name="maand">';
//een jaar heeft twaalf maanden dus we gaan loopen van 1 tot en met 12
for($m=1;$m<=12;$m++){
   //kijken welke maand er geselecteerd is en op basis hiervan de variabele $selected vullen
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   //de 12 options printen. De variable $selected bepaald welke maand er geslecteerd is. $maanden is het array met de maanden, maar omdat een array bij 0 begint halen we 1 van $m af. Stel de loop is bij april ($m=4) dan halen we deze uit de array $maanden door de sleutel met waarde 3 te nemen. Januari is de eerste en die heeft sleutel 0.
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
//de loop sluiten
}
//de selectbox afsluiten
echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 16/11/2012 12:06:42 door Q S
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 14:35:32
Quote Anchor link
@Q S
Het werkt toch niet.
Dit doet hetzelfde als ik deed, maar dan met minder regels.
Maar als ik op verzenden druk, gaat ie weer naar de standaard.
Dusja...
 
Q S

Q S

16/11/2012 15:30:11
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor dat die andere gegevens weer in je formulier komen?
met $_GET, $_SESSION of $_POST ?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 20:07:14
Quote Anchor link
met $_POST. hele script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
<?php
IF ($_POST[controle]=="TRUE") { /*deze komt van de index.html af, en is dan FALSE. onderaan hiero wordt deze TRUE */
$con = mysql_connect("localhost","root","") or die('Could not connect: ' . mysql_error());
mysql_select_db("datingsite", $con) or die('Could not find database: ' . mysql_error()) ;

//Hier wordt de leeftijd in jaren berekend
$geboortedatum = mktime(0, 0, 0, $_POST[maand], $_POST[dag], $_POST[jaar]);
$t = time();
$leeftijdsec = ($geboortedatum < 0) ? ( $t + ($geboortedatum * -1) ) : $t - $geboortedatum;
$leeftijd = floor($leeftijdsec / "31536000");

if ( /* kijk of er IETS verkeerd is */
   (empty($_POST[username]))
OR (empty($_POST[password1]))
OR (empty($_POST[password2]))
OR (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
OR (empty($_POST[emailadres]))
OR (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
OR ($leeftijd < "18")
)
    {
$error_head=("<b>!!  ERROR  !!</b>");
    $error="1";}

IF ($error==1) /* kijk WAT er verkeerd is, en vul de desbetreffende error in */
    {
    IF (empty($_POST[username]))
        {
$error_user="Je hebt je <u>Gebruikersnaam</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
        {
$error_pass1="Je hebt niet twee keer <u>hetzelfde</u> Wachtwoord ingevuld!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) OR (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass2="Je moet wel je Wachtwoord <u>twee keer</u> invullen!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) AND (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass1 = $error_pass2 = "Je hebt <u>beide Wachtwoorden</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (empty($_POST[emailadres]))
        {
$error_email="Je hebt je <u>E-mailadres</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
        {
$error_leeftijd1="Je hebt je <u>Geboortedatum</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($leeftijd < "18") AND ($leeftijd >= "0") AND (!isset($error_leeftijd1)))
        {
$error_leeftijd2="Je bent te <u>Jong</u> om je aan te mogen melden!<br />"; }        
}


else {
session_start(); /* vul de sessions voor volgende pagina waar ge-output wordt wat in de database is gezet */
$_SESSION['username']=$_POST[username];
$_SESSION['emailadres']=$_POST[emailadres];
$_SESSION['dag']=$_POST[dag];
$_SESSION['maand']=$_POST[maand];
$_SESSION['jaar']=$_POST[jaar];

$sql="INSERT INTO user (username, password, emailadres, dag, maand, jaar)
VALUES('$_POST[username]', '$_POST[password2]', '$_POST[emailadres]', '$_POST[dag]', '$_POST[maand]', '$_POST[jaar]')"
;
header("location: registratie2.php");

if (!mysql_query($sql,$con))
    {
die('Error: ' . mysql_error()); }

mysql_close($con); }
}

?>


<html>
<head>
<title>Forever Alone Dating - Registratie</title>
</head>
<body>
<center><a href="index.html"><img border="0" src="/Dating/WIP/Forever_Alone_Dating.png" alt="Forever Alone Dating logo" width="256" height="183"></a></center> <br />
<form action="" method="post">
<center> <big><b>REGISTREREN</b></big> </center><br />
<font color="#FF0000"><?php echo $error_head; ?><br /></font>
<table> <!-- Normale Gegevens -->
<tr><td width="200">Wat is uw Gebruikersnaam?</td>
    <td width="100"><input type="text" name="username" value="<?php echo "$_POST[username]";?>" size="27"></td>
    <td width="10"></td> <td width="352"><font color="#FF0000"> <?php echo $error_user; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wat is uw Wachtwoord?</td><td><input type="password" name="password1" value="<?php echo "$_POST[password1]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass1; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wachtwoord ter controle:</td><td><input type="password" name="password2" value="<?php echo "$_POST[password2]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass2; ?> </font> </td></tr>
<tr><td>Wat is uw E-mailadres? </td><td> <input type="email" name="emailadres" value="<?php echo "$_POST[emailadres]";?>" size="27" / ><br /></td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_email; ?> </font> </td></tr>
</table>

<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="198">
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni",
    "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December");

//selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>

    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

<input type="hidden" name="controle" value="TRUE">
<input type="submit" value="Verzenden">
</form>
<form name="reset" method="post" action="<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
<input type="submit" name="submit" value="Reset"><br />
</form>
<hr>
<form action="index.html" method="post">
<input type="submit" value="Hoofdpagina">
</form>

</body>
</html>


Toevoeging op 16/11/2012 21:00:40:

Haha ik heb de fout gevonden.
In jouw script staat:
" $POST["jaar"] "
Let vooral op de lage streep tussen $ en POST.
;)
Gewijzigd op 16/11/2012 20:08:04 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.