registratie systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Graag verwijderen

Graag verwijderen

05/09/2010 22:34:27
Quote Anchor link
Ik was bezig met een nogal slechte uitvoering van een registratie systeem, als ik deze basis heb kan ik hem uitbreiden zoals ik wil alleen op 1 of andere manier komt het dus niet in me database. kan iemand mij helpen...
De code's:
register.php
Quote:
<form name="Nieuw" method="post" action="registered.php">
<b>Vul je gegevens in:</b><BR>
<i>Gebruikersnaam:</i>&nbsp;&nbsp;<input name="gebruikersnaam" type="text" value""><BR><BR>
<i>Wachtwoord</i>&nbsp;&nbsp;<input name="wachtwoord" type="password" value""><BR><BR>
<p align="left"><input type="submit" name="Submit" value="verzenden"></p>
</form>


registered.php
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$link
= mysql_connect('*CENSUUR*', '*CENSUUR*', '*CENSUUR*') or die ('A connection with the database failed.');
mysql_select_db('*CENSUUR*', $link);
$gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];

$sql    = "INSERT INTO realtra_users(username, password) VALUES ('$gebruikersnaam','SHA1($wachtwoord)')";
$result = mysql_query($sql, $link);

echo 'Je bent succesvol geregistreerd, Je kan nu inloggen';
?>


hij zegt ook gewoon "Je bent succesvol geregistreerd, Je kan nu inloggen" na het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord maar als ik in de database kijk staat er dus niets.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:27:34
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

05/09/2010 23:06:34
Quote Anchor link
zet dit een boven aan je script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php error_reporting(E_ALL); ?>
 
Burak Speedy

Burak Speedy

05/09/2010 23:32:10
Quote Anchor link
gtg
Gewijzigd op 06/09/2010 15:20:05 door Burak Speedy
 
Graag verwijderen

Graag verwijderen

06/09/2010 07:09:23
Quote Anchor link
die error reporting werkt op 1 of andere manier niet :( en dat laatste doe ik al wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php $sql    = "INSERT INTO realtra_users(username, password) VALUES ('$gebruikersnaam','SHA1($wachtwoord)')";
$result = mysql_query($sql, $link); ?>
 
- Ricardo -

- Ricardo -

06/09/2010 07:25:29
Quote Anchor link
Waarschijnlijk een foutje in je query, zet net voor de echo even

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo mysql_error();
 
Graag verwijderen

Graag verwijderen

06/09/2010 07:50:04
Quote Anchor link
hmmm No database selected toch wel geloof ik :S
 
- Ricardo -

- Ricardo -

06/09/2010 08:03:47
Quote Anchor link
Haal $link eens weg, dus gewoon mysql_query($sql);
 
Justin S

Justin S

06/09/2010 09:42:27
Quote Anchor link
Probeer dit eens...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    sql = 'INSERT INTO realtra_users(username, password) VALUES ("'.$gebruikersnaam.'", SHA1("'.$wachtwoord.'"))';
?>
Gewijzigd op 06/09/2010 09:42:50 door Justin S
 
- Ricardo -

- Ricardo -

06/09/2010 09:53:10
Quote Anchor link
Dat heeft geen zin, het is alleen wat netter. Door $link uit je query te halen word het probleem opgelost, omdat je daardoor je query naar een connectie probeert te schrijven wat geen connectie is, en met $link weg schrijft hij gewoon naar de connectie die open is, wat dus zal werken...
 
Justin S

Justin S

06/09/2010 10:00:27
Quote Anchor link
@Ricar do, klopt, die had ik nog niet opgemerkt..
 
Graag verwijderen

Graag verwijderen

06/09/2010 21:28:02
Quote Anchor link
Nee doet het nog steeds niet, ik snap er niets van...
ik heb nu niet in registerd.php (ik zal alleen ww ff censuur)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$link
= mysql_connect('10.10.10.3 ', 'realtraf_admin', 'censuur') or die ('A connection with the database failed.');
mysql_select_db('realtra_realtraf', $link);
$gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];

$sql = 'INSERT INTO realtra_users(username, password) VALUES ("'.$gebruikersnaam.'", SHA1("'.$wachtwoord.'"))';
$result = mysql_query($sql);
echo mysql_error();
echo 'Je bent succesvol geregistreerd, Je kan nu inloggen';
?>
 
Jelmer -

Jelmer -

06/09/2010 21:31:33
Quote Anchor link
Maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_select_db('realtra_realtraf', $link);

eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if(!mysql_select_db('realtra_realtraf')) {
    echo "Database selecteren mislukt: " . mysql_error();
    exit;
}

Wat zie je dan?
 
Graag verwijderen

Graag verwijderen

06/09/2010 21:34:29
Quote Anchor link
Database selecteren mislukt: Access denied for user 'realtraf_admin'@'%' to database 'realtra_realtraf'

EDIT:

het is me gelukt, ik had een f verkeerd gedaan :l sorry voor het misverstand en bedankt voor de hulp :D
Gewijzigd op 06/09/2010 21:39:18 door Graag verwijderen
 
Niels K

Niels K

06/09/2010 21:36:57
Quote Anchor link
Dan weet je nu toch waar de fout zit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.