registratieformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 15:17:45
Quote Anchor link
goeiemiddag , ik was even bezig met een formuliertje maken voor registratie op mijn site maar op een of andere manier geeft hij meteen een foutmelding wat zegt dat hij niks ontvangen heeft hoe kan dit?


Dit is het formulier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<form name="registratie" action="phpfiles/registreer.php" method="POST">
                    <ul>
                    
                    <h2> Persoonlijke informatie </h2>
                    
                        <li>
                            <label>Voornaam.</label>
                            <input name="Voornaam" type="text" value="Voornaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Achternaam.</label>
                            <input name="Achternaam" type="text" value="Achternaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Geboorte Datum (DD-MM-JJJJ).</label>
                            
                            <select name="Dag">
                                <?php
                                for($i = 1; $i <= 31; $i++)
                                {


                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                            <select name="Maand">
                                <?php
                                for($i = 1; $i <= 12; $i++)
                                {

                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                            <select name="Jaar">
                                <?php
                                for($i = date('Y'); $i >= 1900; $i--)
                                {

                                    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';
                                }

                                ?>

                            </select>
                        </li>
                        <li>
                            <label>Geslacht.</label>
                            <select>
                                <option value="Man">Man</option>
                                <option value="Vrouw">Vrouw</option>
                            </select>
                        </li>
                        <li>
                            <label>Gebruikersnaam.</label>
                            <input name="Gebruikersnaam" type="text" value="Gebruikersnaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Wachtwoord.</label>
                            <input name="Wachtwoord" type="text" value="Wachtwoord" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Herhaal Wachtwoord.</label>
                            <input name="HWachtwoord" type="text" value="Herhaal Wachtwoord" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <h2> Contact informatie </h2>
                        
                        <li>
                            <label>Email adres.</label>
                            <input name="Email" type="text" value="Email adres" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Herhaal Email adres.</label>
                            <input name="HEmail" type="text" value="Email adres" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Telefoon nummer.</label>
                            <input name="Telefoon" type="text" value="Telefoon nummer" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <h2> Woon Informatie </h2>

                        <li>
                            <label>Woonplaats.</label>
                            <input name="Woonplaats" type="text" value="Woonplaats" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Straatnaam.</label>
                            <input name="Straatnaam" type="text" value="Straatnaam" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Huisnummer.</label>
                            <input name="Huisnummer" type="text" value="Huisnummer" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        <li>
                            <label>Postcode.</label>
                            <input name="Postcode" type="text" value="Postcode" onBlur="javascript:if(this.value==''){this.value=this.defaultValue;}" onFocus="javascript:if(this.value==this.defaultValue){this.value='';}">
                        </li>
                        
                        <input action="phpfiles/registreer.php" type="submit" value="Verstuur" class="btn3">
                        
                    </ul>
                </form>


en dit is het phpscritp wat wordt opgeroepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php

if(isset($_POST['registratie'])){


    $Voornaam            =    htmlentities($_POST['Voornaam']);
    $Achternaam            =    htmlentities($_POST['Achternaam']);
    $Dag                 =    htmlentities($_POST['Dag']);
    $Maand              =    htmlentities($_POST['Maand']);
    $Jaar                =    htmlentities($_POST['Jaar']);
    
    $Geboorte             =    $Dag.'-'.$Maand.'-'.$Jaar;
    
    $Geslacht            =    htmlentities($_POST['Geslacht']);
    $Gebruikersnaam        =    htmlentities($_POST['Gebruikersnaam']);
    $Wachtwoord            =    htmlentities($_POST['Wachtwoord']);
    $HWachtwoord        =    htmlentities($_POST['HWachtwoord']);
    $Email                =    htmlentities($_POST['Email']);
    $HEmail                =    htmlentities($_POST['HEmail']);
    $Telefoon            =    htmlentities($_POST['Telefoon']);
    $Woonplaats            =    htmlentities($_POST['Woonplaats']);
    $Straatnaam            =    htmlentities($_POST['Straatnaam']);
    $Huisnummer            =    htmlentities($_POST['Huisnummer']);
    $Postcode            =    htmlentities($_POST['Postcode']);

    $error    =    0;
    
        if(!strlen($Voornaam)){
        echo 'Geen voornaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Achternaam)){
        echo 'Geen achternaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Gebruikersnaam)){
        echo 'Geen Gebruikersnaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }


        if(!strlen($Wachtwoord) || !strlen($HWachtwoord)){
        echo 'U bent vergeten uw wachtwoord in te vullen in één of beide velden.<br>';
        $error++;
    }


        if($Wachtwoord != $HWachtwoord){
        echo 'Het wachtwoord komt niet overeen met het herhaalde wachtwoord. </br>';
        $error++;
    }

    
        if(!strlen($Email)){
        echo 'Geen Email adres ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
        if(filter_var($Email, FILTER_VALIDATE_EMAIL) == false){
        echo 'Dit is geen geldig Email adres.<br>';
        $error++;
    }

    
    if($Email != $HEmail){
        echo 'Het Email adres dat door u is ingevuld komt niet overeen met het herhaalde Email adres.</br>';
        $error++;
    }


    if(!strlen($Telefoon)){
        echo 'Geen Telefoon nummer ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Woonplaats)){
        echo 'Geen Woonplaats ingevuld.<br>';
        $error++;
    }


    if(!strlen($Straatnaam)){
        echo 'Geen Straatnaam ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Huisnummer)){
        echo 'Geen Huisnummer ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    
    if(!strlen($Postcode)){
        echo 'Geen Postcode ingevuld.<br>';
        $error++;
    }

    

    if($error > 0){
        exit('</br> In totaal '.$error.' fouten');
    }


    include('mysql.php');
    
    $tbl_name = 'gebruikers';
    $Voornaam                    =    mysql_real_escape_string($Voornaam);    
    $Achternaam                    =    mysql_real_escape_string($Achternaam);    
    $Geboorte                    =    mysql_real_escape_string($Geboorte);    
    $Geslacht                    =    mysql_real_escape_string($Geslacht);
    $Gebruikersnaam                =    mysql_real_escape_string($Gebruikersnaam);
    $Wachtwoord                    =    mysql_real_escape_string($Wachtwoord);    
    $Email                        =    mysql_real_escape_string($Email);    
    $Telefoon                    =    mysql_real_escape_string($Telefoon);
    $Woonplaats                    =    mysql_real_escape_string($Woonplaats);
    $Straatnaam                    =    mysql_real_escape_string($Straatnaam);
    $Huisnummer                    =    mysql_real_escape_string($Huisnummer);
    $Postcode                    =    mysql_real_escape_string($Postcode);
    
    $Result                    =    mysql_query('SELECT `Gebruikersnaam` FROM `accounts` WHERE `Gebruikersnaam` = "'.$Gebruikersnaam.'"');
    
    if(mysql_num_rows($Result)){
        echo 'De gebruikersnaam : \''.htmlentities($Gebruikersnaam).'\' Bestaat al.';
    }
else{
    
        mysql_query("INSERT INTO $tbl_name (Voornaam,Achternaam,Geboorte,Geslacht,Gebruikersnaam,Wachtwoord,Email,Telefoon,Woonplaats,Straatnaam,Huisnummer,Postcode) VALUES ('Voornaam','Achternaam','Geboorte','Geslacht','Gebruikersnaam','Wachtwoord','Email','Telefoon','Woonplaats','Straatnaam','Huisnummer','Postcode')") or die(mysql_error());
        if($Result == true){
        }
    }

}
else{
echo "niks ontvangen";
}

?>


hij geeft dus meteen de melding "niks ontvangen"
Gewijzigd op 22/01/2013 15:21:39 door Niels Peeren
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:29:31
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 15:20:50
Quote Anchor link
omdat je de formulier de naam 'registratie' heb gegeven en deze bevat geen waarde.
Ik zou controlleren op if(isset($_POST['voornaam'])) of op de submit knop mits je deze ook een name geef :)

iig iets wat ZOWIEZO een waarde bevat
Gewijzigd op 22/01/2013 15:21:29 door Dennis WhoCares
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 15:34:45
Quote Anchor link
ja idd , ik heb nu de knop een name gegeven en het werkt :)

Toevoeging op 22/01/2013 15:35:37:

zie je touwens misschien een foutje in de selection van geslacht? , ik heb hem al n name gegeven want die stond er nog niet bij maar hij geeft aan dat die niet is ingevuld

Toevoeging op 22/01/2013 15:41:39:

mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ...... on line 126
Unknown column 'Geslacht' in 'field list' die geeft hij , maar ik heb m laten echoén en hij echo't wel hetgeen wat hij moet doen

Toevoeging op 22/01/2013 15:49:07:

oh de expects parameter to be 1 error is opgelost alleen "Unknown column 'Geslacht' in 'field list'" is er nog
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 16:42:49
Quote Anchor link
Volgens de error heb je geen veld in je tabel staan dat de naam 'Geslacht' heeft?
Controlleer je database eens
Gewijzigd op 22/01/2013 16:43:56 door Dennis WhoCares
 
Eddy E

Eddy E

22/01/2013 16:43:49
Quote Anchor link
En als ik nu op enter druk om het formulier te verzenden? Dan wordt het niet verwerkt, want ik heb niet op de knop gedrukt.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 16:48:53
Quote Anchor link
ja dat was hem dennis , heel erg bedankt moet alleen nog ff iets vinden op de values , aangezien hij nu die values in de database zet ipv wat er is ingetypt
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/01/2013 16:54:43
Quote Anchor link
VALUES ('" . $Voornaam . "','" . $Achternaam . "','" . $Geboorte . "' - enz -
Let op bij geboorte, als je de veld als date of datetime hebt, wordt datum andersom opgeslagen
jaar-maand-dag

En zoals Eddy al zeg, je kan ook de if(isset($_POST[' -submit knop -
veranderen naar Dag
(geboorte dag wordt zowiezo ingevuld en heeft van eigens al een waarde zodra t formulier geladen wordt ( 1 )
Dan heb je ook t probleem niet dat het formulier niet verzonden wordt als je op enter gedrukt heb
Gewijzigd op 22/01/2013 17:01:40 door Dennis WhoCares
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/01/2013 17:05:18
Quote Anchor link
Regel 6 t/m 24 is zinloos; je kopieert variabelen.
Nergens controleer je of de datum wel een datum is. Een telefoonnummer en postcode hebben ook een te controleren opmaak. Je kijkt nu alleen met strlen.
Je opmaak van de datum klopt niet met de opmaak zoals die in de database zou moeten (date-veld).
Regel 101 t/m 112 -> dat doe je in een query, niet als losse regels.
Je slaat het wachtwoord zonder enige beveiliging op. Niet wenselijk.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

22/01/2013 17:17:56
Quote Anchor link
heel erg bedankt voor de tips en hulp , ik heb nu alles werkend en kan weer verder :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.