registratiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

12/06/2011 19:39:46
Quote Anchor link
Hallo,

toen ik een paar maanden geleden net begonnen was met php heb ik een login systeem van het internet afgehaald uit een tutorial.
Ik heb daar nu ook al het een en ander aan veranderd omdat hij niet geheel goed functioneerde maar ik krijg het registratiegedeelte niet helemaal werkend.

in de register.php staat dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 
require_once "header.php";
include "db_connect.inc";
 
if (isset($_POST['register'])){
 
    if (registerNewUser($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['password2'], $_POST['email'])){
 
        echo "Thank you for registering, an email has been sent to your inbox, Please activate your account.
        <a href='./index.php'>Click here to login.</a>
        "
;
 
    }
else {
 
        echo "Registration failed! Please try again.";
        show_registration_form();
 
    }
 
}
else {
// has not pressed the register button
    show_registration_form();    
}

 
 require_once "footer.php";
?>


en in de functions.inc dit: (het is allemaal in de header geincluded)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
function registerNewUser($username, $password, $password2, $email)
{

 
    global $seed;//seed voor w8woord
 
    if (!valid_username($username) || !valid_password($password) ||
            !
valid_email($email) || $password != $password2 || user_exists($username))
    {

        return false;
    }

 
 
    $code = generate_code(20);
    $sql = sprintf("insert into login (username,password,email,actcode) value ('%s','%s','%s','%s')",
        mysql_real_escape_string($username), mysql_real_escape_string(sha1($password . $seed))
        ,
mysql_real_escape_string($email), mysql_real_escape_string($code));
 
 
    if (mysql_query($sql))
    {

        $id = mysql_insert_id();
 
       if (sendActivationEmail($username, $password, $id, $email, $code))
       {


           return true;
       }
else
      {
           return false;
       }
 
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
 
}

?>


en het mailgedeelte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
function sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $actcode)
{

    global $domain;
    $link = "http://www.$domain/activate.php?uid=$uid&actcode=$actcode";
    $message = "
Thank you for registering on http://www.$domain/,
 
Your account information:
 
username:  $username
password:  $password
 
Please click the link below to activate your account.
 
$link
 
Regards
$domain Administration
"
;
 
    if (sendMail($email, "Please activate your account.", $message, "no-reply@$domain"))
    {

        return true;
    }
else
    {
        return false;
    }
}


?>


ik kan niet precies vinden wat er fout is, zover gaat mijn kennis in php nog niet. Maar altijd als ik probeer te registreren komt er: Registration failed! Please try again.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:42:04
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2011 20:01:32
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er in db_connect.inc staat, maar dat is dus gewoon door iedereen te lezen. Oftwel geheel onveilig. Gebruik altijd een .php extension.
Idem voor functions.inc.
Hou $vars altijd buiten de quotes.
Mailheaders kloppen niet: http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 09:08:48
Quote Anchor link
Moet ik die in de header zetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 10:36:18
Quote Anchor link
Dit heeft niet met een layout-header te maken :-)
Deze horen in de headers van de mail() functie, 4e argument.
Bekijk ook eens http://php.net/mail

Nog mooier is natuurlijk als je phpMailer gebruikt.
Gewijzigd op 13/06/2011 10:40:05 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 12:55:47
Quote Anchor link
thanks, hiermee kom ik er wel.
Al denk ik niet dat WAMP mails verstuurt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 12:59:04
Quote Anchor link
Vast wel als je de juiste instellingen in php.ini doorvoert.
Gewoon even de SMTP van je provider gebruiken en Apache even herstarten...
Gewijzigd op 13/06/2011 12:59:19 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 13:02:17
Quote Anchor link
hmm.. waar kan ik dat dan ongeveer vinden in de php.ini?

Toevoeging op 13/06/2011 13:06:10:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?

ik was wat vergeten. Deze zit er ook nog bij:

function
sendMail($to, $subject, $message, $from)
{

 
 
    $from_header = "From: $from";
 
    if (mail($to, $subject, $message, $from_header))
    {

        return true;
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 13:06:27
Quote Anchor link
Bij de [mail] sectie ;-)

Laat anders een CTRL+F het werk doen, en geheid vind je het.
Gewijzigd op 13/06/2011 13:06:58 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 17:49:18
Quote Anchor link
hij blijft het niet doen,

ik heb nu:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
require_once "header.php";
include "db_connect.inc";
 
if (isset($_POST['register'])){
 
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$email = $_POST['email'];
$password2 = $_POST['password2'];



    if (registerNewUser($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['password2'], $_POST['email'])){
 
        echo "Thank you for registering, an email has been sent to your inbox, Please activate your account.
        <a href='./index.php'>Click here to login.</a>
        "
;
 
    }
else {
 
        echo "Registration failed! Please try again.";
        show_registration_form();
 
    }
 
}
else {
// has not pressed the register button
    show_registration_form();    
}

 
 require_once "footer.php";
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?
function registerNewUser($username, $password, $password2, $email)
{

 
    global $seed;
 
    if (!valid_username($username) || !valid_password($password) ||
            !
valid_email($email) || $password != $password2 || user_exists($username))
    {

        return false;
    }

 
 
    $code = generate_code(20);
    $sql = sprintf("insert into login (username,password,email,actcode) value ('%s','%s','%s','%s')",
        mysql_real_escape_string($username), mysql_real_escape_string(sha1($password . $seed))
        ,
mysql_real_escape_string($email), mysql_real_escape_string($code));
 
 
    if (mysql_query($sql))
    {

        $uid = mysql_insert_id();


      if (sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $code))
       {


            return true;
        }
else
       {
            return false;
       }
 
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
 
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?function sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $code)
{
 $to .= '$email';

 $subject = 'register on localhost';

   // global $domain;

    $link = "http://www.$domain/activate.php?uid=$uid&actcode=$actcode";
    $message = '
    <html>
    <head>
    <title></title>
    <body>
Thank you for registering on http://www.$domain/,
 
Your account information:
 
username:  $username
password:  $password
 
Please click the link below to activate your account.
 
$link
 
Regards
$domain Administration
</body>
</html>
';
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . PHP_EOL : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL : '';

 mail($to, $subject, $message, $headers);

    if (mail($to, $subject, $message, $headers))
    {
        return true;
    } else
    {
        return false;
    }
}
 ?>


Toevoeging op 13/06/2011 18:49:48:

laat maar zitten ik ga op zoek naar iets anders/ zelf iets in elkaar prutsen: alles bugt nu doordat ik heb zitten kloten :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.