registratiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

12/06/2011 19:39:46
Quote Anchor link
Hallo,

toen ik een paar maanden geleden net begonnen was met php heb ik een login systeem van het internet afgehaald uit een tutorial.
Ik heb daar nu ook al het een en ander aan veranderd omdat hij niet geheel goed functioneerde maar ik krijg het registratiegedeelte niet helemaal werkend.

in de register.php staat dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 
require_once "header.php";
include "db_connect.inc";
 
if (isset($_POST['register'])){
 
    if (registerNewUser($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['password2'], $_POST['email'])){
 
        echo "Thank you for registering, an email has been sent to your inbox, Please activate your account.
        <a href='./index.php'>Click here to login.</a>
        "
;
 
    }
else {
 
        echo "Registration failed! Please try again.";
        show_registration_form();
 
    }
 
}
else {
// has not pressed the register button
    show_registration_form();    
}

 
 require_once "footer.php";
?>


en in de functions.inc dit: (het is allemaal in de header geincluded)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
function registerNewUser($username, $password, $password2, $email)
{

 
    global $seed;//seed voor w8woord
 
    if (!valid_username($username) || !valid_password($password) ||
            !
valid_email($email) || $password != $password2 || user_exists($username))
    {

        return false;
    }

 
 
    $code = generate_code(20);
    $sql = sprintf("insert into login (username,password,email,actcode) value ('%s','%s','%s','%s')",
        mysql_real_escape_string($username), mysql_real_escape_string(sha1($password . $seed))
        ,
mysql_real_escape_string($email), mysql_real_escape_string($code));
 
 
    if (mysql_query($sql))
    {

        $id = mysql_insert_id();
 
       if (sendActivationEmail($username, $password, $id, $email, $code))
       {


           return true;
       }
else
      {
           return false;
       }
 
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
 
}

?>


en het mailgedeelte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
function sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $actcode)
{

    global $domain;
    $link = "http://www.$domain/activate.php?uid=$uid&actcode=$actcode";
    $message = "
Thank you for registering on http://www.$domain/,
 
Your account information:
 
username:  $username
password:  $password
 
Please click the link below to activate your account.
 
$link
 
Regards
$domain Administration
"
;
 
    if (sendMail($email, "Please activate your account.", $message, "no-reply@$domain"))
    {

        return true;
    }
else
    {
        return false;
    }
}


?>


ik kan niet precies vinden wat er fout is, zover gaat mijn kennis in php nog niet. Maar altijd als ik probeer te registreren komt er: Registration failed! Please try again.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:34:43
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2011 20:01:32
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er in db_connect.inc staat, maar dat is dus gewoon door iedereen te lezen. Oftwel geheel onveilig. Gebruik altijd een .php extension.
Idem voor functions.inc.
Hou $vars altijd buiten de quotes.
Mailheaders kloppen niet: http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 09:08:48
Quote Anchor link
Moet ik die in de header zetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 10:36:18
Quote Anchor link
Dit heeft niet met een layout-header te maken :-)
Deze horen in de headers van de mail() functie, 4e argument.
Bekijk ook eens http://php.net/mail

Nog mooier is natuurlijk als je phpMailer gebruikt.
Gewijzigd op 13/06/2011 10:40:05 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 12:55:47
Quote Anchor link
thanks, hiermee kom ik er wel.
Al denk ik niet dat WAMP mails verstuurt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 12:59:04
Quote Anchor link
Vast wel als je de juiste instellingen in php.ini doorvoert.
Gewoon even de SMTP van je provider gebruiken en Apache even herstarten...
Gewijzigd op 13/06/2011 12:59:19 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 13:02:17
Quote Anchor link
hmm.. waar kan ik dat dan ongeveer vinden in de php.ini?

Toevoeging op 13/06/2011 13:06:10:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?

ik was wat vergeten. Deze zit er ook nog bij:

function
sendMail($to, $subject, $message, $from)
{

 
 
    $from_header = "From: $from";
 
    if (mail($to, $subject, $message, $from_header))
    {

        return true;
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 13:06:27
Quote Anchor link
Bij de [mail] sectie ;-)

Laat anders een CTRL+F het werk doen, en geheid vind je het.
Gewijzigd op 13/06/2011 13:06:58 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 17:49:18
Quote Anchor link
hij blijft het niet doen,

ik heb nu:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
require_once "header.php";
include "db_connect.inc";
 
if (isset($_POST['register'])){
 
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$email = $_POST['email'];
$password2 = $_POST['password2'];



    if (registerNewUser($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['password2'], $_POST['email'])){
 
        echo "Thank you for registering, an email has been sent to your inbox, Please activate your account.
        <a href='./index.php'>Click here to login.</a>
        "
;
 
    }
else {
 
        echo "Registration failed! Please try again.";
        show_registration_form();
 
    }
 
}
else {
// has not pressed the register button
    show_registration_form();    
}

 
 require_once "footer.php";
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?
function registerNewUser($username, $password, $password2, $email)
{

 
    global $seed;
 
    if (!valid_username($username) || !valid_password($password) ||
            !
valid_email($email) || $password != $password2 || user_exists($username))
    {

        return false;
    }

 
 
    $code = generate_code(20);
    $sql = sprintf("insert into login (username,password,email,actcode) value ('%s','%s','%s','%s')",
        mysql_real_escape_string($username), mysql_real_escape_string(sha1($password . $seed))
        ,
mysql_real_escape_string($email), mysql_real_escape_string($code));
 
 
    if (mysql_query($sql))
    {

        $uid = mysql_insert_id();


      if (sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $code))
       {


            return true;
        }
else
       {
            return false;
       }
 
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
 
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?function sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $code)
{
 $to .= '$email';

 $subject = 'register on localhost';

   // global $domain;

    $link = "http://www.$domain/activate.php?uid=$uid&actcode=$actcode";
    $message = '
    <html>
    <head>
    <title></title>
    <body>
Thank you for registering on http://www.$domain/,
 
Your account information:
 
username:  $username
password:  $password
 
Please click the link below to activate your account.
 
$link
 
Regards
$domain Administration
</body>
</html>
';
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . PHP_EOL : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL : '';

 mail($to, $subject, $message, $headers);

    if (mail($to, $subject, $message, $headers))
    {
        return true;
    } else
    {
        return false;
    }
}
 ?>


Toevoeging op 13/06/2011 18:49:48:

laat maar zitten ik ga op zoek naar iets anders/ zelf iets in elkaar prutsen: alles bugt nu doordat ik heb zitten kloten :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.