registratiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

12/06/2011 19:39:46
Quote Anchor link
Hallo,

toen ik een paar maanden geleden net begonnen was met php heb ik een login systeem van het internet afgehaald uit een tutorial.
Ik heb daar nu ook al het een en ander aan veranderd omdat hij niet geheel goed functioneerde maar ik krijg het registratiegedeelte niet helemaal werkend.

in de register.php staat dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 
require_once "header.php";
include "db_connect.inc";
 
if (isset($_POST['register'])){
 
    if (registerNewUser($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['password2'], $_POST['email'])){
 
        echo "Thank you for registering, an email has been sent to your inbox, Please activate your account.
        <a href='./index.php'>Click here to login.</a>
        "
;
 
    }
else {
 
        echo "Registration failed! Please try again.";
        show_registration_form();
 
    }
 
}
else {
// has not pressed the register button
    show_registration_form();    
}

 
 require_once "footer.php";
?>


en in de functions.inc dit: (het is allemaal in de header geincluded)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
function registerNewUser($username, $password, $password2, $email)
{

 
    global $seed;//seed voor w8woord
 
    if (!valid_username($username) || !valid_password($password) ||
            !
valid_email($email) || $password != $password2 || user_exists($username))
    {

        return false;
    }

 
 
    $code = generate_code(20);
    $sql = sprintf("insert into login (username,password,email,actcode) value ('%s','%s','%s','%s')",
        mysql_real_escape_string($username), mysql_real_escape_string(sha1($password . $seed))
        ,
mysql_real_escape_string($email), mysql_real_escape_string($code));
 
 
    if (mysql_query($sql))
    {

        $id = mysql_insert_id();
 
       if (sendActivationEmail($username, $password, $id, $email, $code))
       {


           return true;
       }
else
      {
           return false;
       }
 
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
 
}

?>


en het mailgedeelte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
function sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $actcode)
{

    global $domain;
    $link = "http://www.$domain/activate.php?uid=$uid&actcode=$actcode";
    $message = "
Thank you for registering on http://www.$domain/,
 
Your account information:
 
username:  $username
password:  $password
 
Please click the link below to activate your account.
 
$link
 
Regards
$domain Administration
"
;
 
    if (sendMail($email, "Please activate your account.", $message, "no-reply@$domain"))
    {

        return true;
    }
else
    {
        return false;
    }
}


?>


ik kan niet precies vinden wat er fout is, zover gaat mijn kennis in php nog niet. Maar altijd als ik probeer te registreren komt er: Registration failed! Please try again.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:38:47
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2011 20:01:32
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er in db_connect.inc staat, maar dat is dus gewoon door iedereen te lezen. Oftwel geheel onveilig. Gebruik altijd een .php extension.
Idem voor functions.inc.
Hou $vars altijd buiten de quotes.
Mailheaders kloppen niet: http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 09:08:48
Quote Anchor link
Moet ik die in de header zetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 10:36:18
Quote Anchor link
Dit heeft niet met een layout-header te maken :-)
Deze horen in de headers van de mail() functie, 4e argument.
Bekijk ook eens http://php.net/mail

Nog mooier is natuurlijk als je phpMailer gebruikt.
Gewijzigd op 13/06/2011 10:40:05 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 12:55:47
Quote Anchor link
thanks, hiermee kom ik er wel.
Al denk ik niet dat WAMP mails verstuurt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 12:59:04
Quote Anchor link
Vast wel als je de juiste instellingen in php.ini doorvoert.
Gewoon even de SMTP van je provider gebruiken en Apache even herstarten...
Gewijzigd op 13/06/2011 12:59:19 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 13:02:17
Quote Anchor link
hmm.. waar kan ik dat dan ongeveer vinden in de php.ini?

Toevoeging op 13/06/2011 13:06:10:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?

ik was wat vergeten. Deze zit er ook nog bij:

function
sendMail($to, $subject, $message, $from)
{

 
 
    $from_header = "From: $from";
 
    if (mail($to, $subject, $message, $from_header))
    {

        return true;
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2011 13:06:27
Quote Anchor link
Bij de [mail] sectie ;-)

Laat anders een CTRL+F het werk doen, en geheid vind je het.
Gewijzigd op 13/06/2011 13:06:58 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

13/06/2011 17:49:18
Quote Anchor link
hij blijft het niet doen,

ik heb nu:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
require_once "header.php";
include "db_connect.inc";
 
if (isset($_POST['register'])){
 
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$email = $_POST['email'];
$password2 = $_POST['password2'];



    if (registerNewUser($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['password2'], $_POST['email'])){
 
        echo "Thank you for registering, an email has been sent to your inbox, Please activate your account.
        <a href='./index.php'>Click here to login.</a>
        "
;
 
    }
else {
 
        echo "Registration failed! Please try again.";
        show_registration_form();
 
    }
 
}
else {
// has not pressed the register button
    show_registration_form();    
}

 
 require_once "footer.php";
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?
function registerNewUser($username, $password, $password2, $email)
{

 
    global $seed;
 
    if (!valid_username($username) || !valid_password($password) ||
            !
valid_email($email) || $password != $password2 || user_exists($username))
    {

        return false;
    }

 
 
    $code = generate_code(20);
    $sql = sprintf("insert into login (username,password,email,actcode) value ('%s','%s','%s','%s')",
        mysql_real_escape_string($username), mysql_real_escape_string(sha1($password . $seed))
        ,
mysql_real_escape_string($email), mysql_real_escape_string($code));
 
 
    if (mysql_query($sql))
    {

        $uid = mysql_insert_id();


      if (sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $code))
       {


            return true;
        }
else
       {
            return false;
       }
 
    }
else
    {
        return false;
    }

    return false;
 
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?function sendActivationEmail($username, $password, $uid, $email, $code)
{
 $to .= '$email';

 $subject = 'register on localhost';

   // global $domain;

    $link = "http://www.$domain/activate.php?uid=$uid&actcode=$actcode";
    $message = '
    <html>
    <head>
    <title></title>
    <body>
Thank you for registering on http://www.$domain/,
 
Your account information:
 
username:  $username
password:  $password
 
Please click the link below to activate your account.
 
$link
 
Regards
$domain Administration
</body>
</html>
';
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . PHP_EOL;
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . PHP_EOL : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL : '';

 mail($to, $subject, $message, $headers);

    if (mail($to, $subject, $message, $headers))
    {
        return true;
    } else
    {
        return false;
    }
}
 ?>


Toevoeging op 13/06/2011 18:49:48:

laat maar zitten ik ga op zoek naar iets anders/ zelf iets in elkaar prutsen: alles bugt nu doordat ik heb zitten kloten :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.