Registreren lukt niet...-.-

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:15:53
Quote Anchor link
Hoi, ik ben nieuw hier en ben aan het klooien met PHP. Ik heb weleens eerder een registratiescript gemaakt, meestal werkt het. Dit is dus een van de gevallen waarin het maar niet wil lukken.

Ik heb dus een database gemaakt die "multimarkt" heet. Ik heb een "connection.php" en ik gebruik USB-webserver. Dit is de code van mijn connection.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$host
= "localhost"; //database location
$user = "root"; //database username
$pass = "usbw"; //database password
$db_name = "multimarkt"; //database name
//database connection

$link = mysql_connect($host, $user, $pass);
mysql_select_db($db_name);
//sets encoding to utf8
mysql_query("SET NAMES utf8");
?>
.

Ik heb een formulier en die ziet er zo uit:

<div id="inhoud">
<form id="form1" name="form1" method="post" action="registreren.php">
<p></p>
<table width="268" border="0" align="center">
<tr>
<th width="117" scope="col">Gebruikersnaam:</th>
<th width="141" scope="col"><label for="GebruikersNaam2"></label>
<input type="text" name="GebruikersNaam" id="GebruikersNaam2" /></th>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord:</td>
<td><label for="WachtWoord1"></label>
<input type="text" name="WachtWoord1" id="WachtWoord1" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord herhalen:</td>
<td><label for="WachtWoord2"></label>
<input type="text" name="WachtWoord2" id="WachtWoord2" /></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" /></td>
</tr>
</table>
</form>
<p>

</div>

Als laatst heb ik een PHP code, die blijkbaar niet werkt. Ik snap er echt niks van, naar mijn mening zou hij gewoon moeten werken...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
include("connection.php");
if(isset($_REQUEST['button']))
{

    $gb= $_POST['GebruikersNaam'];
    $ww1= $_POST['WachtWoord1'];
    $ww2 = $_POST['WachtWoord2'];
    
    if($ww1 == $ww2)
    {

        $opdracht = "INSERT INTO leden (Gebruikersnaam, Wachtwoord1, Wachtwoord2) VALUES ('$gb', '$ww1', '$ww2')";
    }

    
    if($gb == "" AND $ww1 == "" AND $ww2 == "")
    {

        echo "U heeft geen gegevens ingevuld.";
    }

    
    if(mysql_query($opdracht))
    {

        echo "U bent geregistreerd!";
    }

    
    else
    {
        echo "De gegevens zijn niet naar de database gestuurd.";
    }
    
}

?>


Dit zou toch gewoon moeten werken<
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:27:52
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 17:24:49
Quote Anchor link
SQL-Injection is mogelijk.
Ook al is er niks ingevuld, de query wordt toch uitgevoerd.
Wat werkt er niet?
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:31:30
Quote Anchor link
De gegevens worden niet naar de database verstuurd. Informatie uit het formulier wordt er wel uitgehaald. Als ik echo $gb; echo $ww1; echo $ww2; doe, dan laat het gewoon netjes zien wat er werd ingevuld.

Wat is SQL-injection?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 17:44:54
Quote Anchor link
Bouw foutafhandeling in en gebruik mysql_real_escape_string() om je te beveiligen tegen sql-injection.
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:57:46
Quote Anchor link
Eerst wil ik dat hij het doet...Ik snap niet waarom hij het niet doet :S
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/10/2011 18:01:14
Quote Anchor link
Door een goede foutafhandeling krijg je vanzelf te zien waarom hij het niet doet.
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 18:07:42
Quote Anchor link
Dankje, heb ik veel aan.
 
Php knipper

php knipper

09/10/2011 18:08:34
Quote Anchor link
foutafhandeling
plaats na lijn 11 van het verwerkgedeelte
dit stukje ( laat de php tags weg )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            if (!$opdracht) {
            (
'SQL error: ' . mysql_error());
            }

?>

doe nog eens een registratie en dan krijg je normaal gezien een foutcode ( post deze hier eens )
Gewijzigd op 09/10/2011 18:08:58 door php knipper
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 18:12:44
Quote Anchor link
Mark Markson op 09/10/2011 18:07:42:
Dankje, heb ik veel aan.


Je kan ook wachten totdat je een glazen bol krijgt.
Foutafhandeling is de enige juiste manier om fouten op te sporen.
 
Php knipper

php knipper

09/10/2011 18:15:06
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/10/2011 18:12:44:
Mark Markson op 09/10/2011 18:07:42:
Dankje, heb ik veel aan.


Je kan ook wachten totdat je een glazen bol krijgt.
Foutafhandeling is de enige juiste manier om fouten op te sporen.


het is toch de snelste manier om dat te doen!
als je liever heel je code na gaat trekken waar de fout zit.
3 regels en je probleem is al gedeeltelijk opgelost!
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 20:54:09
Quote Anchor link
Ik heb de regelel toegevoegd, maar hij doet nog niks:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include("connection.php");
if(isset($_REQUEST['button']))
{

    $gb= $_POST['GebruikersNaam'];
    $ww1= $_POST['WachtWoord1'];
    $ww2 = $_POST['WachtWoord2'];
    
    if($ww1 == $ww2)
    {

        $opdracht = "INSERT INTO leden (Gebruikersnaam, Wachtwoord1, Wachtwoord2) VALUES ('$gb', '$ww1', '$ww2')";
                     if (!$opdracht) {
            (
'SQL error: ' . mysql_error());
            }
    }

    
    
    if($gb == "" AND $ww1 == "" AND $ww2 == "")
    {

        echo "U heeft geen gegevens ingevuld.";
    }

    
    if(mysql_query($opdracht))
    {

        echo "U bent geregistreerd!";
    }

    
    else
    {
        echo "De gegevens zijn niet naar de database gestuurd.";
    }
    
}

?>


geen foutmelding
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/10/2011 21:09:43
Quote Anchor link
zet eens onder elk statement een echo, en zeg eens waar hij stopt?
En je kunt if (!opdracht) weglaten. Die staat op de verkeerde pleke n moet achter een query staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 21:12:14
Quote Anchor link
Regel 12 en 13 kunnen weg.

Zet tusen regel 29 en 30 dit:
echo 'SQL error: ' . mysql_error();
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 21:16:42
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ',' or ';' in H:\usbwebserver\root\OPDRACHT5\check.php on line 31

Toevoeging op 09/10/2011 21:17:27:

Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY'
Sorry was een puntkomma vergeten/

Toevoeging op 09/10/2011 21:18:07:

AAAH! IK SNAP HEM AL! Ik heb een veld met "id" en die heb ik een primary key gemaakt! Kijken of het lukt! DANKJULLIE!
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 21:25:20
Quote Anchor link
Auto_increment.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.