Registreren lukt niet...-.-

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:15:53
Quote Anchor link
Hoi, ik ben nieuw hier en ben aan het klooien met PHP. Ik heb weleens eerder een registratiescript gemaakt, meestal werkt het. Dit is dus een van de gevallen waarin het maar niet wil lukken.

Ik heb dus een database gemaakt die "multimarkt" heet. Ik heb een "connection.php" en ik gebruik USB-webserver. Dit is de code van mijn connection.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$host
= "localhost"; //database location
$user = "root"; //database username
$pass = "usbw"; //database password
$db_name = "multimarkt"; //database name
//database connection

$link = mysql_connect($host, $user, $pass);
mysql_select_db($db_name);
//sets encoding to utf8
mysql_query("SET NAMES utf8");
?>
.

Ik heb een formulier en die ziet er zo uit:

<div id="inhoud">
<form id="form1" name="form1" method="post" action="registreren.php">
<p></p>
<table width="268" border="0" align="center">
<tr>
<th width="117" scope="col">Gebruikersnaam:</th>
<th width="141" scope="col"><label for="GebruikersNaam2"></label>
<input type="text" name="GebruikersNaam" id="GebruikersNaam2" /></th>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord:</td>
<td><label for="WachtWoord1"></label>
<input type="text" name="WachtWoord1" id="WachtWoord1" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord herhalen:</td>
<td><label for="WachtWoord2"></label>
<input type="text" name="WachtWoord2" id="WachtWoord2" /></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" /></td>
</tr>
</table>
</form>
<p>

</div>

Als laatst heb ik een PHP code, die blijkbaar niet werkt. Ik snap er echt niks van, naar mijn mening zou hij gewoon moeten werken...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
include("connection.php");
if(isset($_REQUEST['button']))
{

    $gb= $_POST['GebruikersNaam'];
    $ww1= $_POST['WachtWoord1'];
    $ww2 = $_POST['WachtWoord2'];
    
    if($ww1 == $ww2)
    {

        $opdracht = "INSERT INTO leden (Gebruikersnaam, Wachtwoord1, Wachtwoord2) VALUES ('$gb', '$ww1', '$ww2')";
    }

    
    if($gb == "" AND $ww1 == "" AND $ww2 == "")
    {

        echo "U heeft geen gegevens ingevuld.";
    }

    
    if(mysql_query($opdracht))
    {

        echo "U bent geregistreerd!";
    }

    
    else
    {
        echo "De gegevens zijn niet naar de database gestuurd.";
    }
    
}

?>


Dit zou toch gewoon moeten werken<
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:32:29
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 17:24:49
Quote Anchor link
SQL-Injection is mogelijk.
Ook al is er niks ingevuld, de query wordt toch uitgevoerd.
Wat werkt er niet?
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:31:30
Quote Anchor link
De gegevens worden niet naar de database verstuurd. Informatie uit het formulier wordt er wel uitgehaald. Als ik echo $gb; echo $ww1; echo $ww2; doe, dan laat het gewoon netjes zien wat er werd ingevuld.

Wat is SQL-injection?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 17:44:54
Quote Anchor link
Bouw foutafhandeling in en gebruik mysql_real_escape_string() om je te beveiligen tegen sql-injection.
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 17:57:46
Quote Anchor link
Eerst wil ik dat hij het doet...Ik snap niet waarom hij het niet doet :S
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/10/2011 18:01:14
Quote Anchor link
Door een goede foutafhandeling krijg je vanzelf te zien waarom hij het niet doet.
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 18:07:42
Quote Anchor link
Dankje, heb ik veel aan.
 
Php knipper

php knipper

09/10/2011 18:08:34
Quote Anchor link
foutafhandeling
plaats na lijn 11 van het verwerkgedeelte
dit stukje ( laat de php tags weg )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            if (!$opdracht) {
            (
'SQL error: ' . mysql_error());
            }

?>

doe nog eens een registratie en dan krijg je normaal gezien een foutcode ( post deze hier eens )
Gewijzigd op 09/10/2011 18:08:58 door php knipper
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 18:12:44
Quote Anchor link
Mark Markson op 09/10/2011 18:07:42:
Dankje, heb ik veel aan.


Je kan ook wachten totdat je een glazen bol krijgt.
Foutafhandeling is de enige juiste manier om fouten op te sporen.
 
Php knipper

php knipper

09/10/2011 18:15:06
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/10/2011 18:12:44:
Mark Markson op 09/10/2011 18:07:42:
Dankje, heb ik veel aan.


Je kan ook wachten totdat je een glazen bol krijgt.
Foutafhandeling is de enige juiste manier om fouten op te sporen.


het is toch de snelste manier om dat te doen!
als je liever heel je code na gaat trekken waar de fout zit.
3 regels en je probleem is al gedeeltelijk opgelost!
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 20:54:09
Quote Anchor link
Ik heb de regelel toegevoegd, maar hij doet nog niks:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include("connection.php");
if(isset($_REQUEST['button']))
{

    $gb= $_POST['GebruikersNaam'];
    $ww1= $_POST['WachtWoord1'];
    $ww2 = $_POST['WachtWoord2'];
    
    if($ww1 == $ww2)
    {

        $opdracht = "INSERT INTO leden (Gebruikersnaam, Wachtwoord1, Wachtwoord2) VALUES ('$gb', '$ww1', '$ww2')";
                     if (!$opdracht) {
            (
'SQL error: ' . mysql_error());
            }
    }

    
    
    if($gb == "" AND $ww1 == "" AND $ww2 == "")
    {

        echo "U heeft geen gegevens ingevuld.";
    }

    
    if(mysql_query($opdracht))
    {

        echo "U bent geregistreerd!";
    }

    
    else
    {
        echo "De gegevens zijn niet naar de database gestuurd.";
    }
    
}

?>


geen foutmelding
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

09/10/2011 21:09:43
Quote Anchor link
zet eens onder elk statement een echo, en zeg eens waar hij stopt?
En je kunt if (!opdracht) weglaten. Die staat op de verkeerde pleke n moet achter een query staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 21:12:14
Quote Anchor link
Regel 12 en 13 kunnen weg.

Zet tusen regel 29 en 30 dit:
echo 'SQL error: ' . mysql_error();
 
Mark Markson

Mark Markson

09/10/2011 21:16:42
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ',' or ';' in H:\usbwebserver\root\OPDRACHT5\check.php on line 31

Toevoeging op 09/10/2011 21:17:27:

Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY'
Sorry was een puntkomma vergeten/

Toevoeging op 09/10/2011 21:18:07:

AAAH! IK SNAP HEM AL! Ik heb een veld met "id" en die heb ik een primary key gemaakt! Kijken of het lukt! DANKJULLIE!
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2011 21:25:20
Quote Anchor link
Auto_increment.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.