registreren lukt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
Teminite hulp

Teminite hulp

26/01/2016 20:21:02
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben momenteel bezig met een project, en ik maak alles dus handmatig!
Nu ja, zal ik eens vertellen waar ik vast zit:

ik heb een register form gemaakt en een database 'users'
Als ik geregistreerd ben zegt het: Welkom bij (website) login!

Als ik naar mijn database ga bij 'users' sta ik er niet tussen!

Ik zal eerst mijn index tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php include ( "./inc/header.inc.php" ); ?>
<?php
$reg
= @$_POST['reg'];
//declaring variables to prevent errors
$fn = ""; //First Name
$ln = ""; //Last Name
$un = ""; //Username
$em = ""; //Email
$em2 = ""; //Email 2
$pswd = ""; //Password
$pswd2 = ""; // Password 2
$d = ""; // Sign up Date
$u_check = ""; // Check if username exists
//registration form

$fn = strip_tags(@$_POST['fname']);
$ln = strip_tags(@$_POST['lname']);
$un = strip_tags(@$_POST['username']);
$em = strip_tags(@$_POST['email']);
$em2 = strip_tags(@$_POST['email2']);
$pswd = strip_tags(@$_POST['password']);
$pswd2 = strip_tags(@$_POST['password2']);
$d = date("Y-m-d"); // Year - Month - Day

if ($reg) {
if ($em==$em2) {
// Check if user already exists
$u_check = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='$un'");
// Count the amount of rows where username = $un
$check = mysql_num_rows($u_check);
//Check whether Email already exists in the database
$e_check = mysql_query("SELECT email FROM users WHERE email='$em'");
//Count the number of rows returned
$email_check = mysql_num_rows($e_check);
if ($check == 0) {
  if ($email_check == 0) {
//check all of the fields have been filed in
if ($fn&&$ln&&$un&&$em&&$em2&&$pswd&&$pswd2) {
// check that passwords match
if ($pswd==$pswd2) {
// check the maximum length of username/first name/last name does not exceed 25 characters
if (strlen($un)>25||strlen($fn)>25||strlen($ln)>25) {
echo "The maximum limit for username/first name/last name is 25 characters!";
}

else
{
// check the maximum length of password does not exceed 25 characters and is not less than 5 characters
if (strlen($pswd)>30||strlen($pswd)<5) {
echo "Your password must be between 5 and 30 characters long!";
}

else
{
//encrypt password and password 2 using md5 before sending to database
$pswd = md5($pswd);
$pswd2 = md5($pswd2);
$query = mysql_query("INSERT INTO users VALUES ('','$un','$fn','$ln','$em','$pswd','$d','0','Write something about yourself.','','','no')");
die("<h2>Welcome to findFriends</h2>Login to your account to get started ...");
}
}
}

else {
echo "Your passwords don't match!";
}
}

else
{
echo "Please fill in all of the fields";
}
}

else
{
 echo "Sorry, but it looks like someone has already used that email!";
}
}

else
{
echo "Username already taken ...";
}
}

else {
echo "Your E-mails don't match!";
}
}

?>

        <div style="width: 800px; margin: 0px auto 0px auto;">
        <table>
             <tr>
                 <td width="60%" valign="top">
                      <h2>Join FindFriends today!</h2>
             </td>
             <td width="40%" valign="top">
                  <h2>Sign Up Below!</h2>
                  <form action="#" method="POST">
                       <input type="text" name="fname" size="25" placeholder="First Name" /><br /><br />
                       <input type="text" name="lname" size="25" placeholder="Last Name" /><br /><br />
                       <input type="text" name="username" size="25" placeholder="Username" /><br /><br />
                       <input type="text" name="email" size="25" placeholder="email adress" /><br /><br />
                       <input type="text" name="email2" size="25" placeholder="email adress (again)" /><br /><br />
                       <input type="text" name="password" size="25" placeholder="password" /><br /><br />
                       <input type="text" name="password2" size="25" placeholder="password (again)" /><br /><br />
                       <input type="submit" name="reg" value="Sign Up!">
                  </form>
             </td>
             </tr>
        </table>
<?php include ( "./inc/footer.inc.php" ); ?>


En nu mijn database 'users':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.4.5
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Jul 02, 2012 at 04:54 PM
-- Server version: 5.5.16
-- PHP Version: 5.3.8

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
-- Database: `Veranderd`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `users`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `users` (
  `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `username` varchar(255) NOT NULL,
  `first_name` varchar(255) NOT NULL,
  `last_name` varchar(255) NOT NULL,
  `email` varchar(255) NOT NULL,
  `password` varchar(32) NOT NULL,
  `sign_up_date` date NOT NULL,
  `activated` enum('0','1') NOT NULL,
  `bio` text NOT NULL,
  `profile_pic` text NOT NULL,
  `friend_array` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5 ;


Ik weet totaal niet wat er aan mis is, hopelijk kunnen jullie wat helpen :)
alvast bedankt!
Gewijzigd op 26/01/2016 20:22:50 door Teminite hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:38:59
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

26/01/2016 20:50:41
Quote Anchor link
Voeg eens wat foutafhandeling aan je mysql spul toe.
Ook worden de mysql functies uitgefaseerd, als je toch bezig bent kun je beter overstappen op mysqli of PDO.
Of begin gewoon meteen helemaal overnieuw, je mist overal escaping, misbruikt strip_tags, en hebt nogal rare voorwaarden, zoals "het wachtwoord mag maximaal 30 tekens lang zijn"/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2016 20:52:36
Quote Anchor link
Ik zie dat er aan dit script een hoop mankeert, en dat er voor een heel groot gedeelte wel aan veranderd kan worden.

* Er wordt niet gekeken of je het formulier verstuurd hebt. Hierdoor zal je mogelijk, als je error_reporting op E_ALL staat en display_errors op on, notice-foutmeldingen verschijnen
Dit kan je oplossen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // je formulier is verstuurd.    
} else {
    // toon hier je formulier.
}
?>

* Je onderdrukt foutmeldingen met een @. Niet aan te raden.
* Je gebruikt de oude mysql-functies die geschrapt zullen worden, gebruik liever MySQLi of PDO.
* Er mist goede foutafhandeling.
* De code is niet netjes ingesprongen met TAB
* Passworden zijn opgeslagen in md5() wat zeer zwakke encryptie is. Gebruik liever password_hash en password_verify
* Geef nooit aan dat of je username of je password fout is, maar meld liever gewoon uit veiligheidsoverwegingen dat het inloggen mislukt is.
* Sla bij voorkeur de foutmeldingen in een array op, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je iets vergeet in te vullen. Maar laat dan al je invoerfouten zien.

Maar waar het nu fout op gaat, is de foutafhandeling.
Gewijzigd op 26/01/2016 21:29:43 door - Ariën -
 
Teminite hulp

Teminite hulp

27/01/2016 00:59:26
Quote Anchor link
- Ariën - op 26/01/2016 20:52:36:
Ik zie dat er aan dit script een hoop mankeert, en dat er voor een heel groot gedeelte wel aan veranderd kan worden.

* Er wordt niet gekeken of je het formulier verstuurd hebt. Hierdoor zal je mogelijk, als je error_reporting op E_ALL staat en display_errors op on, notice-foutmeldingen verschijnen
Dit kan je oplossen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // je formulier is verstuurd.    
} else {
    // toon hier je formulier.
}
?>

* Je onderdrukt foutmeldingen met een @. Niet aan te raden.
* Je gebruikt de oude mysql-functies die geschrapt zullen worden, gebruik liever MySQLi of PDO.
* Er mist goede foutafhandeling.
* De code is niet netjes ingesprongen met TAB
* Passworden zijn opgeslagen in md5() wat zeer zwakke encryptie is. Gebruik liever password_hash en password_verify
* Geef nooit aan dat of je username of je password fout is, maar meld liever gewoon uit veiligheidsoverwegingen dat het inloggen mislukt is.
* Sla bij voorkeur de foutmeldingen in een array op, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je iets vergeet in te vullen. Maar laat dan al je invoerfouten zien.

Maar waar het nu fout op gaat, is de foutafhandeling.



Nog veel werk aan zo te zien :p
Nou ja, bedankt voor het reageren! Hier heb ik heel veel aan en weet nu ook dit op te lossen :)

Alvast bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.