registreren lukt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »
Teminite hulp

Teminite hulp

26/01/2016 20:21:02
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben momenteel bezig met een project, en ik maak alles dus handmatig!
Nu ja, zal ik eens vertellen waar ik vast zit:

ik heb een register form gemaakt en een database 'users'
Als ik geregistreerd ben zegt het: Welkom bij (website) login!

Als ik naar mijn database ga bij 'users' sta ik er niet tussen!

Ik zal eerst mijn index tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php include ( "./inc/header.inc.php" ); ?>
<?php
$reg
= @$_POST['reg'];
//declaring variables to prevent errors
$fn = ""; //First Name
$ln = ""; //Last Name
$un = ""; //Username
$em = ""; //Email
$em2 = ""; //Email 2
$pswd = ""; //Password
$pswd2 = ""; // Password 2
$d = ""; // Sign up Date
$u_check = ""; // Check if username exists
//registration form

$fn = strip_tags(@$_POST['fname']);
$ln = strip_tags(@$_POST['lname']);
$un = strip_tags(@$_POST['username']);
$em = strip_tags(@$_POST['email']);
$em2 = strip_tags(@$_POST['email2']);
$pswd = strip_tags(@$_POST['password']);
$pswd2 = strip_tags(@$_POST['password2']);
$d = date("Y-m-d"); // Year - Month - Day

if ($reg) {
if ($em==$em2) {
// Check if user already exists
$u_check = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='$un'");
// Count the amount of rows where username = $un
$check = mysql_num_rows($u_check);
//Check whether Email already exists in the database
$e_check = mysql_query("SELECT email FROM users WHERE email='$em'");
//Count the number of rows returned
$email_check = mysql_num_rows($e_check);
if ($check == 0) {
  if ($email_check == 0) {
//check all of the fields have been filed in
if ($fn&&$ln&&$un&&$em&&$em2&&$pswd&&$pswd2) {
// check that passwords match
if ($pswd==$pswd2) {
// check the maximum length of username/first name/last name does not exceed 25 characters
if (strlen($un)>25||strlen($fn)>25||strlen($ln)>25) {
echo "The maximum limit for username/first name/last name is 25 characters!";
}

else
{
// check the maximum length of password does not exceed 25 characters and is not less than 5 characters
if (strlen($pswd)>30||strlen($pswd)<5) {
echo "Your password must be between 5 and 30 characters long!";
}

else
{
//encrypt password and password 2 using md5 before sending to database
$pswd = md5($pswd);
$pswd2 = md5($pswd2);
$query = mysql_query("INSERT INTO users VALUES ('','$un','$fn','$ln','$em','$pswd','$d','0','Write something about yourself.','','','no')");
die("<h2>Welcome to findFriends</h2>Login to your account to get started ...");
}
}
}

else {
echo "Your passwords don't match!";
}
}

else
{
echo "Please fill in all of the fields";
}
}

else
{
 echo "Sorry, but it looks like someone has already used that email!";
}
}

else
{
echo "Username already taken ...";
}
}

else {
echo "Your E-mails don't match!";
}
}

?>

        <div style="width: 800px; margin: 0px auto 0px auto;">
        <table>
             <tr>
                 <td width="60%" valign="top">
                      <h2>Join FindFriends today!</h2>
             </td>
             <td width="40%" valign="top">
                  <h2>Sign Up Below!</h2>
                  <form action="#" method="POST">
                       <input type="text" name="fname" size="25" placeholder="First Name" /><br /><br />
                       <input type="text" name="lname" size="25" placeholder="Last Name" /><br /><br />
                       <input type="text" name="username" size="25" placeholder="Username" /><br /><br />
                       <input type="text" name="email" size="25" placeholder="email adress" /><br /><br />
                       <input type="text" name="email2" size="25" placeholder="email adress (again)" /><br /><br />
                       <input type="text" name="password" size="25" placeholder="password" /><br /><br />
                       <input type="text" name="password2" size="25" placeholder="password (again)" /><br /><br />
                       <input type="submit" name="reg" value="Sign Up!">
                  </form>
             </td>
             </tr>
        </table>
<?php include ( "./inc/footer.inc.php" ); ?>


En nu mijn database 'users':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.4.5
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Jul 02, 2012 at 04:54 PM
-- Server version: 5.5.16
-- PHP Version: 5.3.8

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
-- Database: `Veranderd`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `users`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `users` (
  `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `username` varchar(255) NOT NULL,
  `first_name` varchar(255) NOT NULL,
  `last_name` varchar(255) NOT NULL,
  `email` varchar(255) NOT NULL,
  `password` varchar(32) NOT NULL,
  `sign_up_date` date NOT NULL,
  `activated` enum('0','1') NOT NULL,
  `bio` text NOT NULL,
  `profile_pic` text NOT NULL,
  `friend_array` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5 ;


Ik weet totaal niet wat er aan mis is, hopelijk kunnen jullie wat helpen :)
alvast bedankt!
Gewijzigd op 26/01/2016 20:22:50 door Teminite hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:46:55
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

26/01/2016 20:50:41
Quote Anchor link
Voeg eens wat foutafhandeling aan je mysql spul toe.
Ook worden de mysql functies uitgefaseerd, als je toch bezig bent kun je beter overstappen op mysqli of PDO.
Of begin gewoon meteen helemaal overnieuw, je mist overal escaping, misbruikt strip_tags, en hebt nogal rare voorwaarden, zoals "het wachtwoord mag maximaal 30 tekens lang zijn"/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2016 20:52:36
Quote Anchor link
Ik zie dat er aan dit script een hoop mankeert, en dat er voor een heel groot gedeelte wel aan veranderd kan worden.

* Er wordt niet gekeken of je het formulier verstuurd hebt. Hierdoor zal je mogelijk, als je error_reporting op E_ALL staat en display_errors op on, notice-foutmeldingen verschijnen
Dit kan je oplossen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // je formulier is verstuurd.    
} else {
    // toon hier je formulier.
}
?>

* Je onderdrukt foutmeldingen met een @. Niet aan te raden.
* Je gebruikt de oude mysql-functies die geschrapt zullen worden, gebruik liever MySQLi of PDO.
* Er mist goede foutafhandeling.
* De code is niet netjes ingesprongen met TAB
* Passworden zijn opgeslagen in md5() wat zeer zwakke encryptie is. Gebruik liever password_hash en password_verify
* Geef nooit aan dat of je username of je password fout is, maar meld liever gewoon uit veiligheidsoverwegingen dat het inloggen mislukt is.
* Sla bij voorkeur de foutmeldingen in een array op, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je iets vergeet in te vullen. Maar laat dan al je invoerfouten zien.

Maar waar het nu fout op gaat, is de foutafhandeling.
Gewijzigd op 26/01/2016 21:29:43 door - Ariën -
 
Teminite hulp

Teminite hulp

27/01/2016 00:59:26
Quote Anchor link
- Ariën - op 26/01/2016 20:52:36:
Ik zie dat er aan dit script een hoop mankeert, en dat er voor een heel groot gedeelte wel aan veranderd kan worden.

* Er wordt niet gekeken of je het formulier verstuurd hebt. Hierdoor zal je mogelijk, als je error_reporting op E_ALL staat en display_errors op on, notice-foutmeldingen verschijnen
Dit kan je oplossen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // je formulier is verstuurd.    
} else {
    // toon hier je formulier.
}
?>

* Je onderdrukt foutmeldingen met een @. Niet aan te raden.
* Je gebruikt de oude mysql-functies die geschrapt zullen worden, gebruik liever MySQLi of PDO.
* Er mist goede foutafhandeling.
* De code is niet netjes ingesprongen met TAB
* Passworden zijn opgeslagen in md5() wat zeer zwakke encryptie is. Gebruik liever password_hash en password_verify
* Geef nooit aan dat of je username of je password fout is, maar meld liever gewoon uit veiligheidsoverwegingen dat het inloggen mislukt is.
* Sla bij voorkeur de foutmeldingen in een array op, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je iets vergeet in te vullen. Maar laat dan al je invoerfouten zien.

Maar waar het nu fout op gaat, is de foutafhandeling.



Nog veel werk aan zo te zien :p
Nou ja, bedankt voor het reageren! Hier heb ik heel veel aan en weet nu ook dit op te lossen :)

Alvast bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.