Reguliere Expressie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

20/10/2009 23:03:00
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<map name="map2" id="map2">
    <area href="build.php?id=19" title="Pakhuis Niveau 6" coords="53,91,53,37,128,37,128,91,91,112" shape="poly"/><area href="build.php?id=20" title="Bouwplaats" coords="136,66,174,46,210,66,174,87" shape="poly"/><area href="build.php?id=21" title="Bouwplaats" coords="196,56,234,36,270,56,234,77" shape="poly"/><area href="build.php?id=22" title="Schuilplaats Niveau 10" coords="270,69,270,15,345,15,345,69,308,90" shape="poly"/><area href="build.php?id=23" title="Barakken Niveau 3" coords="327,117,327,63,402,63,402,117,365,138" shape="poly"/><area href="build.php?id=24" title="Bouwplaats" coords="14,129,52,109,88,129,52,150" shape="poly"/><area href="build.php?id=25" title="Bouwplaats" coords="97,137,135,117,171,137,135,158" shape="poly"/><area href="build.php?id=26" title="Hoofdgebouw Niveau 7" coords="182,119,182,65,257,65,257,119,220,140" shape="poly"/><area href="build.php?id=27" title="Bouwplaats" coords="337,156,375,136,411,156,375,177" shape="poly"/><area href="build.php?id=28" title="Graansilo Niveau 4" coords="2,199,2,145,77,145,77,199,40,220" shape="poly"/><area href="build.php?id=29" title="Academie Niveau 5" coords="129,164,129,110,204,110,204,164,167,185" shape="poly"/><area href="build.php?id=30" title="Bouwplaats" coords="92,189,130,169,166,189,130,210" shape="poly"/><area href="build.php?id=31" title="Stal Niveau 3" coords="342,216,342,162,417,162,417,216,380,237" shape="poly"/><area href="build.php?id=32" title="Bouwplaats" coords="22,238,60,218,96,238,60,259" shape="poly"/><area href="build.php?id=33" title="Ambassade Niveau 1" coords="167,232,167,178,242,178,242,232,205,253" shape="poly"/><area href="build.php?id=34" title="Bouwplaats" coords="290,251,328,231,364,251,328,272" shape="poly"/><area href="build.php?id=35" title="Wapensmid Niveau 3" coords="95,273,95,219,170,219,170,273,133,294" shape="poly"/><area href="build.php?id=36" title="Marktplaats Niveau 3" coords="222,284,222,230,297,230,297,284,260,305" shape="poly"/><area href="build.php?id=37" title="Bouwplaats" coords="80,306,118,286,154,306,118,327" shape="poly"/><area href="build.php?id=38" title="Bouwplaats" coords="199,316,237,296,273,316,237,337" shape="poly"/><area href="build.php?id=39" title="Verzamelplaats Niveau 1" coords="270,158,303,135,316,155,318,178,304,211,288,227,263,238,250,215" shape="poly" alt="" />    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="312,338,347,338,377,320,406,288,421,262,421,222,396,275,360,311" shape="poly" alt="" />
    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="49,338,0,274,0,240,33,286,88,338" shape="poly" alt="" />
    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="0,144,34,88,93,39,181,15,252,15,305,31,358,63,402,106,421,151,421,93,378,47,280,0,175,0,78,28,0,92" shape="poly" alt="" />
</map>


Uit dit stukje code wil ik graag met een match het id eruit halen en het bij behorende stukje titel. Voorbeeld: href="build.php?id=19" title="Pakhuis Niveau 6"

Wil ik dus het id: 19 eruit halen en de titel: Pakhuis Niveau 6

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        preg_match_all('/<area href="build\.php\?id=(.+)" title="(.+)" coords=".+" shape=".+"\/>/', $content, $match);

        print_r($match);


Maar dat werkt dus niet :( Iemand ideeën?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:47:36
 

20/10/2009 23:39:00
Quote Anchor link
/build.php\?id=(\d+)" title="((\w|\s|\d)+)"/
$match[1][$x] en $match[2][$x] wil je hebben.
Gemaakt met http://www.gskinner.com/RegExr/
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

21/10/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 20.10.2009 23:39:
/build.php\?id=(\d+)" title="((\w|\s|\d)+)"/
$match[1][$x] en $match[2][$x] wil je hebben.
Gemaakt met http://www.gskinner.com/RegExr/


Je bent een held! Thx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.