REINDEX Magento terminal error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

05/10/2018 13:56:55
Quote Anchor link
Sinds eergisteren heb ik Magento 2 geïnstalleerd op mijn lokale webserver om wat te spelen.
Als ik een CSV import doe van een product dan komt deze wel in de backend page maar niet in de frontend page .
Na wat zoeken op het web blijkt dat je Magento opnieuw moet indexeren.
Helaas staat deze optie niet in het systeem (wat wel zou moeten) maar dat kan ook komen door de error die Magento zelf al toont.


Nu kun je de her indexering ook via de terminal oftewel CLI doen maar dan krijg ik de volgende error terug

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  [Exception]                                                                  
  Notice: Use of undefined constant MCRYPT_RIJNDAEL_256 - assumed 'MCRYPT_RIJ  
  NDAEL_256' in /Applications/MAMP/htdocs/Magentooo/vendor/magento/framework/  
  Encryption/Encryptor.php on line 394


De mcrypt is geïnstalleerd.

De php versie die draait op MAPM 5.1 is 7.1.20

Iemand bekend met die probleem ?

Toevoeging op 06/10/2018 10:48:03:

Met XAMMP ook al problemen, hier krijg ik acces denied 403, diversen probleemoplossers gezocht maar werken niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:50:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2018 11:02:46
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar heb je al bij Magento zelf al gezocht?
Wat gebeurt er als je die indexering niet via CLI uitvoert, maar je browser?
Gewijzigd op 10/10/2018 11:03:25 door - Ariën -
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

10/10/2018 11:03:45
Quote Anchor link
De foutmelding schreeuwt dat mcrypt niet (volledig) geinstalleerd is. De constanten ontbreken sowieso al.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/10/2018 17:31:52
Quote Anchor link
Toen ik hierop Googlede zag ik dat @Yoeri ook al een bericht had geplaatst op een stackoverflow familielid. Daar werd gezegd dat de PHP-versie i.i.g. te nieuw was?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2018 18:37:51
Quote Anchor link
Heb je een linkje naar die SO-site?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/10/2018 19:28:11
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.