Relocate xampp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

17/02/2011 15:07:47
Quote Anchor link
Hallo, ik ben een beginnend Joomla gebruiken en heb voor de localhost xampp geinstaleerd. Het opstarten gebeurd echte niet vanuit de root. waarschijnlijk heb ik iets tijdens de installatie over het hoofd gezien. Is het mogelijk deze locatie te wijzigen naar de xampp root directory?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:01:28
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/02/2011 15:15:24
Quote Anchor link
Zoek in je xampp directory naar een bestandje als setup.bat of install.
Open die en toets het nummer van relocate in, klaar ;)
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

17/02/2011 15:24:07
Quote Anchor link
Dat lijkt makelijk maar hoe moet ik dat doen
 

17/02/2011 15:25:23
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies met dat het opstarten niet vanuit de root gebeurd?
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

17/02/2011 15:29:15
Quote Anchor link
Xampp geeft aan opgestart te willen worden vanuit de root het programma start op en Joomla draait. Inmiddels heb ik alles opnieuw geinstaleerd met een wizard maar nog steeds de melding: Run this program only from XAMPP root directory?
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/02/2011 15:29:33
Quote Anchor link
Winfried van Wijk op 17/02/2011 15:24:07:
Dat lijkt makelijk maar hoe moet ik dat doen


Dat zit ik je dus net uit te leggen -_-'?
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

17/02/2011 15:31:04
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe jeeen nummer op moet geven

Toevoeging op 17/02/2011 15:35:25:

Xampp Component Status Check failure (3)
 

17/02/2011 15:35:29
Quote Anchor link
Sander de Vos op 17/02/2011 15:29:33:
Winfried van Wijk op 17/02/2011 15:24:07:
Dat lijkt makelijk maar hoe moet ik dat doen


Dat zit ik je dus net uit te leggen -_-'?


Sowieso moet je dan ook weten waar xampp naar toe moet, hé. Xampp mag in principe dacht ik overal staan. Volgens mij is het dit probleem...
Eigenlijk ben ik wel een beetje op xampp uitgekeken, xampp heeft ook bepaalde instellingen wat raar staan en niet alles geïnstalleerd wat je soms zou willen. Volgens mij is wampserver een goed alternatief.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/02/2011 15:35:30
Quote Anchor link
Uhmm, kijk.
Er staat zeer waarschijnlijk ook een toetsenbord voor uw beeldscherm, tcoh?
Links boven heeft ook u de cijfers 1 tot en met 9 en daarna 0 staan.
Bestudeer dit, en lees indien nodig de handleiding.

Start nu vervolgens setup_xampp.bat in uw xampp folder.
Typ daarna het volgende getal: '2'.
(Typen = voorzichtig, niet te hard, een vierkant knopje indrukken met een teken, cijfer of letter).

Veel succes ;)

Edit: zal ik voortaan al me reacties in brabbel-taal zetten?
Gewijzigd op 17/02/2011 15:37:09 door Sander de Vos
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

17/02/2011 15:45:21
Quote Anchor link
Install (er) Directory : c:/xampp
ERROR: Status Check Faillure (3)
This program must run from you XAMPP rootdirectory?

Sorry ik ben echt een beginner maar weet neit hoe ik dit mooet oplossen of wat ik over het hoofd heb gezien.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/02/2011 15:50:10
Quote Anchor link
Als ik het zo lees voer je xampp_setup.bat niet uit vanuit je XAMPP directory, of wél?
Kan je niet gewoon XAMPP opnieuw installeren.
En bij XAMPP haal je nooit iets direct uit je root, tenzij je de web interface verwijderd.
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

17/02/2011 15:52:11
Quote Anchor link
Heb ik gedaan ga het nog een keer proberen
 

17/02/2011 15:53:40
Quote Anchor link
Heb je dan nu ook al eens gelezen wat ik schrijf?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2011 16:02:46
Quote Anchor link
Is XAMPP niet voor Linux?
 
Marco Bos

Marco Bos

17/02/2011 16:12:03
Quote Anchor link
- SanThe - op 17/02/2011 16:02:46:
Is XAMPP niet voor Linux?


Ook voor andere besturingssystemen...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/02/2011 16:38:38
Quote Anchor link
Is dat niet:

Wampp: Windows
Lampp: Linux
Mampp: Mac

Xampp: algemeen

Of zo-iets?

Nu ja, ik installeer altijd xampp op Windows
 
- Mark -

- Mark -

17/02/2011 16:48:05
Quote Anchor link
Xampp draait goed hier op mijn Mac.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/02/2011 16:56:35
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

18/02/2011 14:53:21
Quote Anchor link
xampp 1.7.4 bevat een bug versie 1.7.3 doet het wel goed bedankt alle tropic gesloten
 

18/02/2011 15:38:13
Quote Anchor link
Winfried van Wijk op 18/02/2011 14:53:21:
xampp 1.7.4 bevat een bug versie 1.7.3 doet het wel goed bedankt alle tropic gesloten


Jammer dat je daar nu pas achter komt, verwees hierboven er al naar.
 
Winfried van Wijk

Winfried van Wijk

19/02/2011 12:38:32
Quote Anchor link
Deze tropic is gesloten jammer dat je nu pas reageert.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.