remote refresh?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

24/07/2008 14:22:00
Quote Anchor link
hallo phpers en anderen :P

ik ben bezig met een soort webshopje (zie Webshop)
nou als je dan wat toevoegd in je winkelmandje dan moet je later (als het al in het winkelmandje staat) het aantal kunnen aanpassen.. dat kan nu zoals je ziet.. hij opent het aanpas schermpje in een popupje.

nou wil ik als je dan op save klikt dat hij het popupje sluit en dan de shop laat maar zeggen refresht..

hoe zou ik dat moeten doen?
ik weet dat het kan want ik heb het wel eens gezien.

met vriendelijke groet,
DirkJan Heinen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:01:01
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/07/2008 15:10:00
Quote Anchor link
target="_parent"?
 
Jelmer -

Jelmer -

24/07/2008 15:18:00
Quote Anchor link
In het popupje kan je 'window.opener' aanspreken. Deze verwijst dan weer naar het window-object van je hoofdscherm. Het zou dus zoiets worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(window.opener) {
    window.opener.document.location.reload();
}
 
PHP Newbie

PHP Newbie

24/07/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Maar of een popup anno 2008,5 nog de mooiste oplossing is, dat valt natuurlijk te bezien.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

25/07/2008 09:25:00
Quote Anchor link
Bedankt jelmer.. jou oplossing was het.
en of het nou 2008 is of niet dat maakt niet uit.. het is functioneel == goed :)

Gr. DirkJan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.