Replace bij willekeurige tekens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Snake

Snake

10/02/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben nogal noob op het gebied van eregi_replace. Ik heb nu een url die ik wil aanpassen, maar daarvoor moeten enkele onderdelen van de URL weg. Maar dat wordt moeilijk omdat er een rijtje url's komt met willekeurige tekens.

Ik heb bijvoorbeeld codes erin met pY1g05GLAkgJ en getallen die zichzelf blijven optellen.
Kortom: variabele url's op dezelfde server.

Wil iemand me uitleggen hoe de patterns in eregi_replace werken en misschien een oplossing voor mijn probleem posten?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:59:08
 
GaMer B

GaMer B

10/02/2009 14:12:00
Quote Anchor link
Wat wil je bereiken en hoe ziet de hele URL er uit?
 
Snake

Snake

10/02/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Zo heb ik bijvoorbeeld:

<a href="http://74.125.77.132detect.php?search=cache:pY1g05GLAkgJ:criminolz.com/+criminolz.com&hl=nl&ct=clnk&cd=1&gl=nl&ie=UTF-8">

en:

<a href="http://74.125.77.132detect.php?search=cache:3D187bd52faa2960e1c5955d5d524ffff6+criminolz.com&hl=nl&ct=clnk&cd=2&gl=nl&ie=UTF-8">

Ik wil alleen die linkjes met deze kenmerken weghalen. Dit kan niet in de php file zelf, want de gegevens zijn variabel.
 
GaMer B

GaMer B

10/02/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Dus als er 'cache:[het-een-en-ander]' in staat?

Kun je zoiets doen als regex:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/cache:[a-zA-Z0-9]/
 
Snake

Snake

10/02/2009 14:30:00
Quote Anchor link
Werkt niet!
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

10/02/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Hoe pas je het toe Snake?
 
Snake

Snake

10/02/2009 14:45:00
Quote Anchor link
eerst backslashes voor tekens die in patterns voorkomen zetten, dan heb ik cache:[a-zA-z0-9]+ en dan de rest erachter, maar na de rest word hij weer paars :S
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

10/02/2009 14:58:00
Quote Anchor link
Je code?
 
Snake

Snake

10/02/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$site = eregi_replace("<a href=\"http://74\.125\.77\.132detect\.php\?search=cache:([a-zA-Z0-9])+:(.)+&amp;hl=nl&amp;ct=clnk&amp;cd=([0-9])+&amp;gl=nl&amp;ie=UTF-8\">In&nbsp;cache</a> - ","Test, ",$site);


Heb het zo ver gebracht dat hij het de eerste keer wel goed doet, maar na de eerste url waar iets gevonden wordt houd het op.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/02/2009 16:23:00
Quote Anchor link
zet er een while voor en gebruik preg_*().
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/02/2009 16:28:00
Quote Anchor link
CRIMINOLZ muhahahahaha
 
Snake

Snake

10/02/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Oké.

Tommy, Criminolz is een criminal die ik samen met iemand anders heb gemaakt om een klein beetje geld te verdienen.
 
Snake

Snake

10/02/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Het werkt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.