Replex - grafikus

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Frank

Frank

29/12/2006 17:27:00
Quote Anchor link
http://www.grafikus.nl/replex

Graag commentaar..
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:11:58
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2006 17:29:00
Quote Anchor link
Site is bij mij niet te bereiken. Nameservers zijn niet 100% okee.
 
W W

W W

29/12/2006 17:31:00
Quote Anchor link
zeker mooie website! alleen het intro is te lang.
 
Paul K

Paul K

29/12/2006 17:33:00
Quote Anchor link
Zeker mooi! alleen dat draaien van die dingen zijn nét iets te lang
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/12/2006 17:36:00
Quote Anchor link
Frank, zet alsjeblieft een skip intro link bij je intro. Die is inderdaad te lang. Leuk gedaan met dat menu, maar als je op zo'n manier werkt vind ik het niet mooi dat die "herlaad" als je een link hebt geklikt

Verder over je code:
je hebt 2x de <html> tag in je pagina staan, ik heb nog niet op validiteit gecontroleerd, maar weet nu al dat dat niet goed zit. Naar kijken nog dus.


Layout zelf ziet er overigens mooi uit.
 
Frank

Frank

29/12/2006 17:40:00
Quote Anchor link
@ Robert

Skip knopje is idd wel handig :)! Vergeten ofzo.. Dat herladen van het menu is idd storend.. kweet ook niet zo goed hoe ik dat eruit ga krijgen. (hij past je adresbalk aan.. waardoor de pagina herlaad. etc.) En de dubbele <HTML> tag komt doordat ik de pagina's inlcude. Waardoor de CSS link niet werkt dus daarom heb ik gewoon de hele <HTML> zooi er weer ingegooit, iemand suggesties?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/12/2006 17:43:00
Quote Anchor link
"En de dubbele <HTML> tag komt doordat ik de pagina's inlcude. Waardoor de CSS link niet werkt dus daarom heb ik gewoon de hele <HTML> zooi er weer ingegooit, iemand suggesties?"

Alles wat je include moet werken met die css, hij geeft uiteindelijk maar 1 html pagina terug ;)
 
Frank

Frank

29/12/2006 17:45:00
Quote Anchor link
hmmm, dan heb ik vast iets fout gedaan... ik doe het altijd al zo :P. Bedankt dat je me er op hebt gewezen.
 
Luke Banning

Luke Banning

29/12/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Erg mooi, alleen heb ik 't nooit zo op intro's...
 

29/12/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Haal die intro weg of centeer hem en kort hem in.
Menu items zijn een beetje moeilijk te lezen -> iets groter of meer ruimte tussen letters.
Haal die animatie uit de header is storend tijdens het lezen.
¿Paperclipje <> rijschool?
"Wij laten je niet zakken" mag wat groter
Streepje onder leerlingen mag vind ik weg
Helemaal onderop staat een zwartlijntje onder het grijze vlak en eentje onder het oranje lijntje, hoort dit?
Copyright <> Nederland. Zou het sowieso als tekst en niet als plaatje plaatsen.
Misschien is het leuker om een Nederlands weg te nemen, alhoewel daar staat altijd file ;-)
 
Niek s

niek s

29/12/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Hele mooie website, behalve dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
HTML Validation Result
----------------------
http://www.grafikus.nl/replex/index2.php

line 1 column 1 - Warning: missing <!DOCTYPE> declaration
line 20 column 9 - Warning: <embed> is not approved by W3C
line 20 column 175 - Warning: discarding unexpected </embed>
line 27 column 7 - Warning: discarding unexpected </div>
line 41 column 4 - Warning: discarding unexpected <!DOCTYPE>
line 42 column 1 - Warning: discarding unexpected <html>
line 43 column 1 - Warning: discarding unexpected <head>
line 40 column 7 - Warning: <title> isn't allowed in <td> elements
line 40 column 7 - Warning: <meta> isn't allowed in <td> elements
line 40 column 7 - Warning: <style> isn't allowed in <td> elements
line 57 column 1 - Warning: discarding unexpected <body>
line 8 column 1 - Warning: missing </div>
line 7 column 7 - Warning: missing </center>
line 11 column 3 - Warning: <table> proprietary attribute "height"
line 29 column 7 - Warning: <td> proprietary attribute "background"
line 40 column 7 - Warning: <td> proprietary attribute "background"
line 40 column 7 - Warning: <td> proprietary attribute "alt"

0 errors / 17 warnings
 

29/12/2006 18:31:00
Quote Anchor link
Met lynx is je website trouwens geen pretje. Sterker nog, welke website¿
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/12/2006 18:59:00
Quote Anchor link
niek schreef op 29.12.2006 18:22:
Hele mooie website, behalve dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
HTML Validation Result
----------------------
http://www.grafikus.nl/replex/index2.php

line 1 column 1 - Warning: missing <!DOCTYPE> declaration
line 20 column 9 - Warning: <embed> is not approved by W3C
line 20 column 175 - Warning: discarding unexpected </embed>
line 27 column 7 - Warning: discarding unexpected </div>
line 41 column 4 - Warning: discarding unexpected <!DOCTYPE>
line 42 column 1 - Warning: discarding unexpected <html>
line 43 column 1 - Warning: discarding unexpected <head>
line 40 column 7 - Warning: <title> isn't allowed in <td> elements
line 40 column 7 - Warning: <meta> isn't allowed in <td> elements
line 40 column 7 - Warning: <style> isn't allowed in <td> elements
line 57 column 1 - Warning: discarding unexpected <body>
line 8 column 1 - Warning: missing </div>
line 7 column 7 - Warning: missing </center>
line 11 column 3 - Warning: <table> proprietary attribute "height"
line 29 column 7 - Warning: <td> proprietary attribute "background"
line 40 column 7 - Warning: <td> proprietary attribute "background"
line 40 column 7 - Warning: <td> proprietary attribute "alt"

0 errors / 17 warnings


Dit zijn slechts warnings en het is al aangehaald in het topic dat het geen valide HTML is.
 
Bart van der veen

bart van der veen

29/12/2006 18:59:00
Quote Anchor link
geen slecht begin, maar neem wel ff een nederlandse weg voor de header foto.
 
GaMer B

GaMer B

29/12/2006 19:06:00
Quote Anchor link
Gelukkig heb je hem niet helemaal flash gemaakt, want daar kom je echt verkeerd over in mijn ogen.

Over de intro: de dingen die hier al gezegd zijn, dus o.a. inkorten en of verwijderen
Over het menu: Zeer mooi, maar die buttons links de tekst daarvan zou ik een iets andere kleur dan zwart geven, miss in de richting van wit?? De animatie (uitvouwen) zou ik zeker weglaten, erg irri.
Over de content deel: Niks op aan te merken erg mooie style.
 
Niek s

niek s

29/12/2006 19:09:00
Quote Anchor link
Ik zit zelf niet op een snelle computer, en op een wat langzamere computer *zuigt* het menu.
Veel te traag, ik heb wel een idee hoe het eignelijk op een wat snellere moet zijn (mooi dus) maar dat is het nu niet.
En de intro zou ik misschien zelfs weghalen? Ben persoonlijk niet zo iemand die daar graag naar kijkt.

@Robert: Ik weet het, het was ook als " aanvulling " bedoelt.
 
Frank

Frank

29/12/2006 20:26:00
Quote Anchor link
K bedankt voor al jullie comentaar. Ik ga er zeker wat mee doen!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

29/12/2006 20:33:00
Quote Anchor link
1-> zielig voor de mensen die nog geen breedband hebben
2-> zielig voor de mensen die een trage computer hebben

Best wel mooie site:)

Maar mischien 1 of 2 kleurtjes meer en hij is nog wat beter:) Vind ik dan.

GR. mebus
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/12/2006 20:34:00
Quote Anchor link
Ik vind het in een woord een prachtige website.

Je title en de zin in de header verschillen.
wij laten je niet zakken ! en wij laten je niet zakken!

Ik zou voor de laatste gaan dus geen spatie voor !

En de intro ja..... dat is al wel gezegd
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

29/12/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Vind ik persoonlijk toch wel een mooie site. Knap gedaan zou'k zeggen :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.