[request] Fix voor het wijzigen van topics

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer voor zakelijke vergelijk

Dutch is mandatory for this position. Als Full Stack C#.NET Developer zorg jij ervoor dat het vergelijkingsplatform over de nieuwste functionaliteiten beschikt. Deze applicatie ondersteunt assurantiekantoren in het inzichtelijk maken en vergelijken van verschillende verzekeringsproducenten. Denk hierbij aan de meest actuele gegevens over premies en voorwaarden. Dit doen zij volledig onafhankelijk. Als Developer ben je bedreven in het samenvoegen van verschillende web services en databasen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwikkeltraject. Je schakelt makkelijk met verschillende afdelingen over bestaande en nieuw te ontwikkelen functionaliteiten. Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, zal je ook de bestaande

Bekijk vacature »

TJVB tvb

TJVB tvb

30/06/2010 09:33:57
Quote Anchor link
Het gebeurd nog wel eens dat een topic aangemaakt en de poster daarna de topicstart leeg maakt.

Het zou prettig zijn als dat niet kan. Of misschien nog beter dat de topicstart wel gewijzigd kan worden maar indien die geleegd is door een moderator weer teruggezet kan worden.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2021 02:50:51
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/06/2010 15:07:07
Quote Anchor link
Posts kunnen nu al na bepaalde tijd niet meer gewijzigd worden. Als een topicstart binnen die tijd gewijzigd wordt, kunnen we daar nu nog niets aan doen.

Je tweede suggestie vind ik een goede!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

02/07/2010 12:15:52
Quote Anchor link
Eerste optie is ook meer een soort noodgreep, tweede optie is veel idealer. Dit zou nog mooier zijn als het ook voor de andere berichten het geval was.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.