reset formulier d.m.v. event

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rene Wennekes

Rene Wennekes

28/10/2010 17:01:31
Quote Anchor link
Heb een div box met een bevestiging dat mail verzonden is.
Aangezien ik de ajax methode gebruik wil ik na het wegklikken van de div-box dat ook het onderliggende formulier gereset wordt.

Dat gebeurt bij mij dus niet. de form tag heeft als id 'contactform'

onclick="document.getElementById('blackground').style.display = 'none'; document.getElementById('contactconfirm').style.display = 'none'; document.getElementById('contactform').reset();"

Weet iemand hoe je het beste een formulier met een bepaalde id kunt resetten zonder al te veel poespas.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:48:14
 
- Raoul -

- Raoul -

28/10/2010 17:38:40
Quote Anchor link
document.getElementById('contactform').innerHTML = ''; ??
 
Rene Wennekes

Rene Wennekes

28/10/2010 21:09:48
Quote Anchor link
Internet Verslaafde op 28/10/2010 17:38:40:
document.getElementById('contactform').innerHTML = ''; ??


Are you sure?
 
- -

- -

28/10/2010 21:26:33
Quote Anchor link
@Internet Verslaafde: Dan gooi je het hele formulier weg, da's nou niet echt de bedoeling he.

@TS: De .reset()-aanroep hoort te werken. Weet je zeker dat je het formulier wel te pakken hebt met je getElementById()-aanroep?
 
Rene Wennekes

Rene Wennekes

28/10/2010 21:36:10
Quote Anchor link
Ik heb het opgelost, althans het werkt wel met


document.forms[0].reset();

Maar niet met de getElementById()-aanroep
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.