Reset unset string?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

03/07/2021 22:23:39
Quote Anchor link
Ik loop een beetje vast, ik zal even uitleggen wat de bedoeling is.

Ik heb in een for loop 3 jaren, 2021, 2022 en 2023. Voor elk jaar haal ik de maanden op en voor elk maand ook de dagen. nu heb ik alle dagen van die 3 jaren en daar haal ik waardes mee op (voor elke dag). Dan filter ik de dagen met de waardes en hou ongeveer voor elke maand 1 dag over (wanneer het volle maan is). Nu heb ik ook voor alle dagen dat het volle maan is de afstand naar de maan. nu wil ik per jaar de kortste afstand hebben (maan dichtst bij de aarde) en dat is gelukt maar de laatste waarde van 2023 is hoger dan de waarde van 2022 waardoor er voor 2023 geen waarde is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
            $laagste
= '';
            //We zitten in de jaren loop 2021, 2022, 2023

            foreach($afstanden as $index => $code) {
              
               if(date('Y', strtotime($datums[$index])) == $y) {
                   //echo $y.'<br />';
                  
                   $laagste = '999999.99';
                   $laagste = min($afstanden);
                   //echo $laagste.'<br />';
                   if($laagste == $afstanden[$index]){
                       echo $laagste.' - '.$datums[$index].'<br />';
                       //unset($laagste);
                      
                   }
                  
               }
            }

            echo '<br />';
?>


Ik heb al geprobeerd de string te unsetten maar dat werkt niet
Gewijzigd op 03/07/2021 22:26:25 door Ferdi R
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:13:26
 
Ad Fundum

Ad Fundum

04/07/2021 08:16:47
Quote Anchor link
Kan je de hele code posten, zodat we beter kunnen zien waar het mis gaat?
Nu kunnen we niet zien wat er in de array $afstanden zit, en kan ik ook niet volgen wat het effect is op de loop.
 
Ferdi R

Ferdi R

04/07/2021 11:36:28
Quote Anchor link
Dit is de uitkomst.

Quote:
2021
^ 383232.62 Vollemaan op 2021-1-29
^ 376464.03 Vollemaan op 2021-2-27
^ 367277.41 Vollemaan op 2021-3-29
^ 364176.61 Vollemaan op 2021-4-27
^ 364185.48 Vollemaan op 2021-5-27
^ 367342.78 Vollemaan op 2021-6-25
^ 372466.26 Vollemaan op 2021-7-24
^ 383801.02 Vollemaan op 2021-8-23
^ 390750.81 Vollemaan op 2021-9-21
^ 400304.71 Vollemaan op 2021-10-21
^ 403951.43 Vollemaan op 2021-11-19
^ 405182.63 Vollemaan op 2021-11-20
^ 405288.34 Vollemaan op 2021-12-19
364176.61 - 2021-4-27

2022
^ 400879.92 Vollemaan op 2022-1-18
^ 391684.33 Vollemaan op 2022-2-17
^ 384878.3 Vollemaan op 2022-3-18
^ 373645.93 Vollemaan op 2022-4-17
^ 368248.24 Vollemaan op 2022-5-16
^ 363443.18 Vollemaan op 2022-6-15
^ 363813 Vollemaan op 2022-7-14
^ 366526.54 Vollemaan op 2022-8-12
^ 371280.86 Vollemaan op 2022-9-10
^ 375535.81 Vollemaan op 2022-9-11
^ 382305.23 Vollemaan op 2022-10-10
^ 389474.97 Vollemaan op 2022-11-8
^ 393880.71 Vollemaan op 2022-11-9
^ 399396.72 Vollemaan op 2022-12-8
363443.18 - 2022-6-15

2023
^ 404864.41 Vollemaan op 2023-1-7
^ 404672.41 Vollemaan op 2023-2-6
^ 401793.87 Vollemaan op 2023-3-7
^ 398837.54 Vollemaan op 2023-3-8
^ 393287.2 Vollemaan op 2023-4-6
^ 381755.54 Vollemaan op 2023-5-6
^ 374957.28 Vollemaan op 2023-6-4
^ 366160.85 Vollemaan op 2023-7-4
^ 363665.22 Vollemaan op 2023-8-2
^ 363536.49 Vollemaan op 2023-8-31
^ 365751.68 Vollemaan op 2023-9-29
^ 368656.92 Vollemaan op 2023-9-30
^ 374107.79 Vollemaan op 2023-10-29
^ 380891.51 Vollemaan op 2023-11-27
^ 392414.71 Vollemaan op 2023-12-27



Je ziet bij de lijst van 2021 onderaan de laagste waarde: 364176.61 - 2021-4-27.
Dan bij 2022: 363443.18 - 2022-6-15.

Als je in de lijst van 2023 kijkt is de laagste waarde: 363536.49 Vollemaan op 2023-8-31

Maar omdat die waarde hoger is dan die van 2022 pakt hij hem niet, dus ik moet op een of ander manier de waarde van $laagste kunnen resetten.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

04/07/2021 13:27:15
Quote Anchor link
Met wat knutselen heb ik dit bedacht.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
$kortstejaar
= [];
$jaren       = [ '2021', '2022', '2023' ];
$afstanden   = [
    '383232.62' => '2021-1-29',
    '376464.03' => '2021-2-27',
    '367277.41' => '2021-3-29',
    '364176.61' => '2021-4-27',
    '364185.48' => '2021-5-27',
    '367342.78' => '2021-6-25',
    '372466.26' => '2021-7-24',
    '383801.02' => '2021-8-23',
    '390750.81' => '2021-19-21',
    '400304.71' => '2021-10-21',
    '403951.43' => '2021-11-19',
    '405182.63' => '2021-11-20',
    '405288.34' => '2021-12-19',

    '400879.92' => '2022-1-18',
    '391684.33' => '2022-2-17',
    '384878.3'  => '2022-3-18',
    '373645.93' => '2022-4-17',
    '368248.24' => '2022-5-16',
    '363443.18' => '2022-6-15',
    '363813.00' => '2022-7-14',
    '366526.54' => '2022-8-12',
    '371280.86' => '2022-9-10',
    '375535.81' => '2022-9-11',
    '382305.23' => '2022-10-10',
    '389474.97' => '2022-11-08',
    '393880.71' => '2022-11-09',
    '399396.72' => '2022-12-08',

    '404864.41' => '2023-1-7',
    '404672.41' => '2023-2-6',
    '401793.87' => '2023-3-7',
    '398837.54' => '2023-3-8',
    '393287.20' => '2023-4-6',
    '381755.54' => '2023-5-6',
    '374957.28' => '2023-6-4',
    '366160.85' => '2023-7-4',
    '363665.22' => '2023-8-2',
    '363536.49' => '2023-8-31',
    '365751.68' => '2023-9-29',
    '368656.92' => '2023-9-30',
    '374107.79' => '2023-10-29',
    '380891.51' => '2023-11-27',
    '392414.71' => '2023-12-27'
];

foreach ( $jaren as $jaar )
{

    $kortsteafstand = '999999';
    $kortstedatum   = '';
    foreach( $afstanden as $afstand => $datum )
    {

        if( date('Y', strtotime( $datum ) ) == $jaar )
        {

            if( $afstand <= $kortsteafstand )
            {

                $kortsteafstand = $afstand;
                $kortstedatum   = $datum;
            }
        }
    }

    $kortstejaar[$jaar] = [$kortstedatum,$kortsteafstand];
}


echo '<pre>' . print_r( $kortstejaar, TRUE ) . '</pre>';
?>


<pre>
2021 2021-4-27 364176.61
2022 2022-6-15 363443.18
2023 2023-8-31 363536.49
</pre>
Gewijzigd op 04/07/2021 13:28:51 door Adoptive Solution
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.