Reset unset string?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

03/07/2021 22:23:39
Quote Anchor link
Ik loop een beetje vast, ik zal even uitleggen wat de bedoeling is.

Ik heb in een for loop 3 jaren, 2021, 2022 en 2023. Voor elk jaar haal ik de maanden op en voor elk maand ook de dagen. nu heb ik alle dagen van die 3 jaren en daar haal ik waardes mee op (voor elke dag). Dan filter ik de dagen met de waardes en hou ongeveer voor elke maand 1 dag over (wanneer het volle maan is). Nu heb ik ook voor alle dagen dat het volle maan is de afstand naar de maan. nu wil ik per jaar de kortste afstand hebben (maan dichtst bij de aarde) en dat is gelukt maar de laatste waarde van 2023 is hoger dan de waarde van 2022 waardoor er voor 2023 geen waarde is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
            $laagste
= '';
            //We zitten in de jaren loop 2021, 2022, 2023

            foreach($afstanden as $index => $code) {
              
               if(date('Y', strtotime($datums[$index])) == $y) {
                   //echo $y.'<br />';
                  
                   $laagste = '999999.99';
                   $laagste = min($afstanden);
                   //echo $laagste.'<br />';
                   if($laagste == $afstanden[$index]){
                       echo $laagste.' - '.$datums[$index].'<br />';
                       //unset($laagste);
                      
                   }
                  
               }
            }

            echo '<br />';
?>


Ik heb al geprobeerd de string te unsetten maar dat werkt niet
Gewijzigd op 03/07/2021 22:26:25 door Ferdi R
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:36:27
 
Ad Fundum

Ad Fundum

04/07/2021 08:16:47
Quote Anchor link
Kan je de hele code posten, zodat we beter kunnen zien waar het mis gaat?
Nu kunnen we niet zien wat er in de array $afstanden zit, en kan ik ook niet volgen wat het effect is op de loop.
 
Ferdi R

Ferdi R

04/07/2021 11:36:28
Quote Anchor link
Dit is de uitkomst.

Quote:
2021
^ 383232.62 Vollemaan op 2021-1-29
^ 376464.03 Vollemaan op 2021-2-27
^ 367277.41 Vollemaan op 2021-3-29
^ 364176.61 Vollemaan op 2021-4-27
^ 364185.48 Vollemaan op 2021-5-27
^ 367342.78 Vollemaan op 2021-6-25
^ 372466.26 Vollemaan op 2021-7-24
^ 383801.02 Vollemaan op 2021-8-23
^ 390750.81 Vollemaan op 2021-9-21
^ 400304.71 Vollemaan op 2021-10-21
^ 403951.43 Vollemaan op 2021-11-19
^ 405182.63 Vollemaan op 2021-11-20
^ 405288.34 Vollemaan op 2021-12-19
364176.61 - 2021-4-27

2022
^ 400879.92 Vollemaan op 2022-1-18
^ 391684.33 Vollemaan op 2022-2-17
^ 384878.3 Vollemaan op 2022-3-18
^ 373645.93 Vollemaan op 2022-4-17
^ 368248.24 Vollemaan op 2022-5-16
^ 363443.18 Vollemaan op 2022-6-15
^ 363813 Vollemaan op 2022-7-14
^ 366526.54 Vollemaan op 2022-8-12
^ 371280.86 Vollemaan op 2022-9-10
^ 375535.81 Vollemaan op 2022-9-11
^ 382305.23 Vollemaan op 2022-10-10
^ 389474.97 Vollemaan op 2022-11-8
^ 393880.71 Vollemaan op 2022-11-9
^ 399396.72 Vollemaan op 2022-12-8
363443.18 - 2022-6-15

2023
^ 404864.41 Vollemaan op 2023-1-7
^ 404672.41 Vollemaan op 2023-2-6
^ 401793.87 Vollemaan op 2023-3-7
^ 398837.54 Vollemaan op 2023-3-8
^ 393287.2 Vollemaan op 2023-4-6
^ 381755.54 Vollemaan op 2023-5-6
^ 374957.28 Vollemaan op 2023-6-4
^ 366160.85 Vollemaan op 2023-7-4
^ 363665.22 Vollemaan op 2023-8-2
^ 363536.49 Vollemaan op 2023-8-31
^ 365751.68 Vollemaan op 2023-9-29
^ 368656.92 Vollemaan op 2023-9-30
^ 374107.79 Vollemaan op 2023-10-29
^ 380891.51 Vollemaan op 2023-11-27
^ 392414.71 Vollemaan op 2023-12-27



Je ziet bij de lijst van 2021 onderaan de laagste waarde: 364176.61 - 2021-4-27.
Dan bij 2022: 363443.18 - 2022-6-15.

Als je in de lijst van 2023 kijkt is de laagste waarde: 363536.49 Vollemaan op 2023-8-31

Maar omdat die waarde hoger is dan die van 2022 pakt hij hem niet, dus ik moet op een of ander manier de waarde van $laagste kunnen resetten.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

04/07/2021 13:27:15
Quote Anchor link
Met wat knutselen heb ik dit bedacht.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
$kortstejaar
= [];
$jaren       = [ '2021', '2022', '2023' ];
$afstanden   = [
    '383232.62' => '2021-1-29',
    '376464.03' => '2021-2-27',
    '367277.41' => '2021-3-29',
    '364176.61' => '2021-4-27',
    '364185.48' => '2021-5-27',
    '367342.78' => '2021-6-25',
    '372466.26' => '2021-7-24',
    '383801.02' => '2021-8-23',
    '390750.81' => '2021-19-21',
    '400304.71' => '2021-10-21',
    '403951.43' => '2021-11-19',
    '405182.63' => '2021-11-20',
    '405288.34' => '2021-12-19',

    '400879.92' => '2022-1-18',
    '391684.33' => '2022-2-17',
    '384878.3'  => '2022-3-18',
    '373645.93' => '2022-4-17',
    '368248.24' => '2022-5-16',
    '363443.18' => '2022-6-15',
    '363813.00' => '2022-7-14',
    '366526.54' => '2022-8-12',
    '371280.86' => '2022-9-10',
    '375535.81' => '2022-9-11',
    '382305.23' => '2022-10-10',
    '389474.97' => '2022-11-08',
    '393880.71' => '2022-11-09',
    '399396.72' => '2022-12-08',

    '404864.41' => '2023-1-7',
    '404672.41' => '2023-2-6',
    '401793.87' => '2023-3-7',
    '398837.54' => '2023-3-8',
    '393287.20' => '2023-4-6',
    '381755.54' => '2023-5-6',
    '374957.28' => '2023-6-4',
    '366160.85' => '2023-7-4',
    '363665.22' => '2023-8-2',
    '363536.49' => '2023-8-31',
    '365751.68' => '2023-9-29',
    '368656.92' => '2023-9-30',
    '374107.79' => '2023-10-29',
    '380891.51' => '2023-11-27',
    '392414.71' => '2023-12-27'
];

foreach ( $jaren as $jaar )
{

    $kortsteafstand = '999999';
    $kortstedatum   = '';
    foreach( $afstanden as $afstand => $datum )
    {

        if( date('Y', strtotime( $datum ) ) == $jaar )
        {

            if( $afstand <= $kortsteafstand )
            {

                $kortsteafstand = $afstand;
                $kortstedatum   = $datum;
            }
        }
    }

    $kortstejaar[$jaar] = [$kortstedatum,$kortsteafstand];
}


echo '<pre>' . print_r( $kortstejaar, TRUE ) . '</pre>';
?>


<pre>
2021 2021-4-27 364176.61
2022 2022-6-15 363443.18
2023 2023-8-31 363536.49
</pre>
Gewijzigd op 04/07/2021 13:28:51 door Adoptive Solution
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.