Restdeling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »
Hi hi

hi hi

15/05/2010 23:34:35
Quote Anchor link
Hey,
Op mijn site gebruik ik 3 betaalmiddelen:
Galjoenen (1 Galjoen = 1 euro),
Sikkels (1 Sikkel = 50 cent) en
Knoeten (1 Knoet = 10 cent).

als iets 1 Galjoen, 3 Sikkels en 5 Knoeten kost,
en je hebt: 3 Galjoenen, 2 Sikkels en 5 Knoeten,
dan zou je dat product dus eigenlijk moeten kopen omdat je 2 Galjoenen teveel hebt.

Maar omdat je 1 Sikkel te weinig hebt kun je dit niet kopen!
Nu heb ik gehoord dat je dit probleem kunt oplossen met restdeling, maar ik kan hier nergens wat over vinden.. kan iemand me hier iets van uitleggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:21:51
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2010 23:40:46
Quote Anchor link
Als iets 1 Galjoen, 3 Sikkels en 5 Knoeten kost, dan heb je toch genoeg aan 3 Galjoenen. Ik zie/snap het probleem niet.
 

16/05/2010 00:14:25
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

16/05/2010 00:20:10
Quote Anchor link
Is het niet handiger om in je database e.d. gewoon in euro te rekenen en alleen de weergave in galjoenen enzo te doen??

Iets kost 1 Galjoen, 3 Sikkels en 5 Knoeten = 3 euro
Je hebt 3 Galjoenen, 2 Sikkels en 5 Knoeten = 4,50 euro

En dan de volgende functie te gebruiken om het weer naar jouw valuta om te rekenen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function convert($bedrag){

$galjoenen = ceil($bedrag);
$bedrag = $bedrag - $galjoenen;

$sikkels = ceil($bedrag/0.50);
$bedrag = $bedrag - $sikkels;

$knoeten = ceil($bedrag/0.10);
$bedrag = $bedrag - $knoeten;

echo $galjoenen.'Galjoenen, '.$sikkels.' Sikkels, '.$knoeten.' Knoeten';

}
Gewijzigd op 16/05/2010 00:21:31 door Daan Onbekend
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 00:36:56
Quote Anchor link
@Daan: Jij gaat fout in je script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sikkels
= ceil($bedrag/0.50);
$bedrag = $bedrag - $sikkels;

// Moet zijn
$sikkels = ceil($bedrag/0.50);
$bedrag = $bedrag - ($sikkels * 0.50);
?>

En zo dus ook bij de knoeten.
 
Hi hi

hi hi

16/05/2010 12:45:13
Quote Anchor link
Ook in euro's heb je dat probleem.. je hebt bijv. 2 velden:

euro's
centen

stel je hebt: 2 euro en 50 cent
en iets kost: 1 euro en 60 cent

dan kijk je eerst of je genoeg euro's hebt: 2-1=1 euro over; je hebt dus genoeg euro's.

dan bereken je de centen:
je hebt 50 cent en het kost 60 cent: 50-60=-10; je hebt dus te weinig centen.

Je zal op mijn site nu de melding krijgen dat je te weinig geld hebt, die database die weet niet dat 2,50 meer is dan 1,60, die denkt dat je 10 cent te kort komt.

En dát is het probleem. en nu heb ik gehoord dat je dat met restdeling kunt oplossen. maar ik weet dus niet wat restdeling is :P
 
Gerben G

Gerben G

16/05/2010 13:11:39
Quote Anchor link
Ik denk dat het probleem in de database ligt. Waarom maak je niet gewoon 1 veld met het bedrag wat je totaal hebt. En dan kun je met de modulo operator wel gaan berekenen hoeveel je nu van elk muntstuk hebt.

Hoeveel je hebt van elk muntstuk, is alleen iets wat je zou moeten gebruiken voor het weergeven. Niet voor de berekeningen of je wel genoeg geld hebt.
 
- Mark -

- Mark -

16/05/2010 13:34:04
Quote Anchor link
Was me wat aan het vervelen, Het kan zijn dat het wat omslachtig is. Niet getest moet gaan voor een paar uurtjes. zijn meerdere functies. De $betalen en $beurs array's dienen als voorbeeld waarden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php

    #| Te betalen bedrag. // Galjoenen, Sikkels, Knoeten
    
        $betalen = array(3, 2, 5);
        
    
    #| Beurs. // Galjoenen, Sikkels, Knoeten
    
        $beurs = array(5, 3, 4);
        
    
    #| Functie voor het omzetten van een bedrag naar knoeten.
    
        function bedrag_in_knoeten($bedrag){
        
            return $bedrag[2] + ($bedrag[1] * 5) + ($bedrag[1] * 10);
        
        }

    
    
    #| Functie voor het terug converteren van een bedrag in knoeten.
    
        function convert_back($bedrag){
            
        #| Galjoenen.
        
            $galjoenen = floor($bedrag / 10);
        
        
        #| Sikkels.
        
            $sikkels = floor(($bedrag - ($galjoenen * 10)) / 5);
        

        #| Knoeten.
        
            $knoeten = $bedrag - (($galjoenen * 10) + ($sikkels * 5));
            
        
        #| Resultaat terug geven.
        
            return array($galjoenen, $sikkels, $knoeten);
        
        }

        
    
    #| Functie voor het controleren of iemand genoeg geld heeft.
    
        function geld_controle($beurs, $betalen){
        
            return (bedrag_in_knoeten($beurs) >= bedrag_in_knoeten($betalen)) ? true : false ;
        
        }

    
    
    #| Functie voor het berekenen van de nieuwe inhoud van Uw beurs na de betaling.
    
    /*---- LET OP! ---->
        
        Eerst controleren of iemand genoeg geld heeft voordat deze functie wordt aangeroepen.
        
    */
    
    
        function beurs_na_betaling($beurs, $betalen){
            
        #| Resterend aantal knoeten berekenen.
        
            $resterend = bedrag_in_knoeten($beurs) - bedrag_in_knoeten($betalen);
        
        
        #| nieuwe beurs terug geven.
        
            return convert_back($resterend);
            
        }


?>
Gewijzigd op 16/05/2010 13:37:38 door - Mark -
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/05/2010 13:39:44
Quote Anchor link
@Mark: inderdaad omslachtig. Veel eenvoudiger is het om, zoals Gerben al zegt, te werken met 1 waarde die het totale bedrag dat je bezit aangeeft. Op die manier is eenvoudig te controleren of je voldoende 'geld' hebt om een bepaald product te kopen. Voor de weergave kun je dat bedrag vervolgens vertalen naar Galjoenen, Sikkels en Knoeten...
Gewijzigd op 16/05/2010 13:40:04 door Joren de Wit
 
- Mark -

- Mark -

16/05/2010 13:46:46
Quote Anchor link
@Blanche: Weet ik maar ik gok dat hij ze alle drie appart in de database heeft staan dus dan moet hij alles weer veranderen. Daarom voed ik de functies ook met array's. Met omslachtig bedoelde ik de manier waarop de functies in zijn werk gingen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/05/2010 17:57:04
Quote Anchor link
Quote:
Weet ik maar ik gok dat hij ze alle drie appart in de database heeft staan dus dan moet hij alles weer veranderen.

Naar mijn mening is dat dan precies wat hij moet doen. Gebruik liever geen lapmiddelen als het echte probleem eenvoudig op te lossen is ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.