Resultaten weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Guido

Guido

20/04/2004 09:05:00
Quote Anchor link
Ik ben net met PHP/MySQL begonnen en heb een database aangemaakt met producten. Uit deze database probeer ik alle producten te krijgen en deze in tabelvorm te presenteren. Op dit moment heb ik ervoor gekozen om alles horizontaal te presenteren (Titel, Fabrikant, PrijsNormaal, Prijsaanbieding en een plaatje). Dit leek me voor nu even iets makkelijker want eigenlijk wil ik ernaar toe om te beginnen met het (thumbnail) plaatje en rechts daarnaast de 4 eergenoemde rubrieken onder elkaar. Dit neemt minder ruimte in waardoor je 2 kolommen van producten naast elkaar kan maken. Stap daarna moet worden dat je op de titel klikt en naar een detailscherm moet gaan.

EDIT: Error opgelost, link naar details gelukt. Alleen nog oplossing voor 2 kolommen met producten gezocht!!

Maar eerst terug naar wat ik nu heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?
$username
="";
$password="";
$database="";
mysql_connect(localhost,$username,$password);
@
mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");
$sitepad = "/test/tnimages/";
$sql = "SELECT * FROM Product ";
$resultaat = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
    {

echo "<table border =1>";

while ($rij = mysql_fetch_array($Resultaat))  {
echo "<tr>";
echo "<td>".$rij["Titel"]."</td>";
echo "<td>".$rij["Fabrikant"]."</td>";
echo "<td>".$rij["Prijsnormaal"]."</td>";
echo "<td>".$rij["PrijsAanbieding"]."</td>";
echo "<td>";
$sql = "SELECT * FROM Pictures WHERE Product_ID=".$rij["Product_ID"];
$Pictures = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($Pictures) > 0) {
while ($afb_rij = mysql_fetch_array($Pictures)) {
$bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["Pictures_ID"].$afb_rij["Bestandstype"];
echo "<img src=\"$bestandsnaam\"> ";
}
}
else {
echo "Geen afbeelding";
}

echo "</td></tr>";
}

echo "</table>";
}

mysql_close();
?>



Ik krijg de volgende error: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

Heb de uitleg over deze functie op deze site nog eens gelezen maar zie de fout niet zo snel.

Wie kan mij helpen en ook eventueel al meedenken over mijn gevolgstappen.

HEEL erg bedankt alvast, wordt langzamerhand gek van het feit dat het niet werkt. LOL
Gewijzigd op 20/04/2004 10:53:00 door Guido
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:34:20
 
Rick

Rick

20/04/2004 09:45:00
Quote Anchor link
$resultaat = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($Resultaat)) {

de ene keer resultaat met een hoofdletter en de andere keer niet, daar zit de fout :P
 
Guido

Guido

20/04/2004 09:53:00
Quote Anchor link
Ik schaam me diep, soms zie je het echt niet meer. Misschien ook nog wat tips om tot die 2 kolommen met producten te komen?
 
Guido

Guido

20/04/2004 10:44:00
Quote Anchor link
Inmiddels code weer aangepast zodat er naar de "detailspagina" wordt gelinkt wanneer mensen op de titel klikken. Blijft nog het probleem om 2 kolommen met producten naast elkaar te krijgen ipv alles nu onder elkaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
$username
="";
$password="";
$database="";
mysql_connect(localhost,$username,$password);
@
mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");
$sitepad = "/test/tnimages/";
$sql = "SELECT * FROM Product ";
$resultaat = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

if (mysql_num_rows($resultaat) >= 1)
    {

echo "<table border =1>";

while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))  {
$Product_ID = $rij["Product_ID"];
echo "<tr>";
echo "<a href=\"rubriek_resultaat.php?Product_ID=$Product_ID\"><td>".$rij["Titel"]."</a></td>";
echo "<td>".$rij["Fabrikant"]."</td>";
echo "<td>".$rij["Prijsnormaal"]."</td>";
echo "<td>".$rij["PrijsAanbieding"]."</td>";
echo "<td>";
$sql = "SELECT * FROM Pictures WHERE Product_ID=".$rij["Product_ID"];
$Pictures = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($Pictures) > 0) {
while ($afb_rij = mysql_fetch_array($Pictures)) {
$bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["Pictures_ID"].$afb_rij["Bestandstype"];
echo "<img src=\"$bestandsnaam\"><br><br>";
}
}
else {
echo "Geen afbeelding";
}

echo "</td></tr>";
}

echo "</table>";
}

mysql_close();
?>
Gewijzigd op 20/04/2004 10:45:00 door Guido
 
Willem Jan

Willem Jan

20/04/2004 13:01:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je om dat te bereiken met een teller moet gaan werken die telt hoeveel rijen er geselecteerd zijn. Vervolgens laat je de helft in de ene kolom plaatsen en de andere helft in de andere kolom.

In SQL kan dat met de SELECT COUNT query zonder teller gerealiseerd worden. Je slaat dan het resultaat van de count op in een variabele, en je deels deze door 2. Dat sla je op in variabele2.

Vervolgens moet je in de ene kolom een selectie maken waarbij het ID kleiner of gelijk is aan het ID van het "middelste" artikel en in de andere kolom waar het ID groter is dan het ID van het "middelste" artikel in de database.

Wat je ook als selectie criterium zou kunnen laten gelden is alle oneven nummers links en alle even nummers rechts. Maar je ontkomt er dus niet aan om de selectie op te splitsen in twee delen en dan het ene deel in de ene kolom te zetten en het andere deel in de andere kolom.

Dit zou je een eind op weg moeten helpen om tot een correcte query te komen.
 
Rick

Rick

20/04/2004 13:05:00
Quote Anchor link
mijn oplossing is alles in arrays stoppen en daarna met een for loop uitlezen
 
Guido

Guido

20/04/2004 16:39:00
Quote Anchor link
Quote:
mijn oplossing is alles in arrays stoppen en daarna met een for loop uitlezen


Zou je dat iets meer kunnen uitleggen? Ben net begonnen, ken ook de beginselen van genoemde termen maar een klein voorbeeldje zou kunnen helpen.

Bij voorbaat dank. Ook naar de manier met "count" zal ik eens kijken.
 
Rick

Rick

20/04/2004 17:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
   $data[]=$row;
}

echo '<table>';
for($i=0;$i<count($data);$i++){
   echo'<tr><td>';  
   print_r($data[$i++]);
   echo'</td><td>';
   print_r($data[$i]);
   echo'</td></tr>';
}

echo'</table>';
?>
 
Rick

Rick

20/04/2004 17:17:00
Quote Anchor link
dubbelpost (wat is het forum langzaam?)
Gewijzigd op 20/04/2004 17:20:00 door Rick
 
Guido

Guido

20/04/2004 19:25:00
Quote Anchor link
Bedankt, ga morgen het één en ander proberen en meld hier wel mijn voortgang.
 
Guido

Guido

21/04/2004 21:17:00
Quote Anchor link
Rick> ik ben ermee aan de slag geweest maar heb er uiteindelijk niet veel van kunnen maken. Vanalles geprobeerd met $data[]=$row maar niet het gewenste resultaat. Ik durf het bijna niet te vragen maar zou je nog iets meer toelichting kunnen geven?
 
Rick

Rick

21/04/2004 21:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
$query
= 'SELECT id, naam, nog_iets FROM tabel';
$result = mysql_query($query);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
     $data[]=$row;
}


echo '<table>';
for($i=0;$i<count($data);$i++){
   echo'<tr><td>';    
   echo $data[$i]['id'].'<br />';
   echo $data[$i]['naam'].'<br />';
   echo $data[$i]['nog_iets'].'<br />';
   echo'</td><td>';
   $i++;
   echo $data[$i]['id'].'<br />';
   echo $data[$i]['naam'].'<br />';
   echo $data[$i]['nog_iets'].'<br />';
   echo'</td></tr>';
}

echo'</table>';
 
Guido

Guido

22/04/2004 10:37:00
Quote Anchor link
Rick, helemaal top. Heb de code nog iets aangepast zodat het wat fraaier eruit ziet. Heb uit mijn oude code ook weer de link naar de detail pagina toegevoegd maar die lijkt nog niet helemaal te werken. Ik ben er natuurlijk nog lang niet want nu moet ik naast de tekst een plaatje tonen. In de code uit mijn eerste bericht had ik dit netjes voor elkaar maar hoe ik dat hierin ga implementeren is een heel ander verhaal. Code zoals ik nu heb zonder afbeeldingen:

$query = 'SELECT Product_ID, Titel, Fabrikant, PrijsNormaal, PrijsAanbieding FROM Product';
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_assoc($result)){

$data[]=$row;

}
$Product_ID = $row["Product_ID"];
echo '<table table width="595">';
for($i=0;$i<count($data);$i++){
echo'<tr><td>';
echo $data[$i]['Product_ID'].'<br />';
echo '<a href=\"rubriek_resultaat.php?id=$Product_ID\"><b>'.$data[$i]['Titel'].'</b></a><br />';
echo $data[$i]['Fabrikant'].'<br />';
echo "Prijs normaal: €&nbsp;".$data[$i]['PrijsNormaal'].'<br />';
echo "Prijs aanbieding: €&nbsp;".$data[$i]['PrijsAanbieding'].'<br />';
echo'</td><td>';
$i++;
echo $data[$i]['Product_ID'].'<br />';
echo '<b>'.$data[$i]['Titel'].'</b><br />';
echo $data[$i]['Fabrikant'].'<br />';
echo "Prijs normaal: €&nbsp;".$data[$i]['PrijsNormaal'].'<br />';
echo "Prijs aanbieding: €&nbsp;".$data[$i]['PrijsAanbieding'].'<br />';
echo'</td></tr>';
}
echo'</table>';
 
Rick

Rick

22/04/2004 13:27:00
Quote Anchor link
probeer het eens met deze query, dat zou het wat makkelijker moeten maken :)
$sql = "SELECT * FROM Product,Pictures WHERE Pictures.Product_ID=Products.Product_ID";
 
Guido

Guido

22/04/2004 13:33:00
Quote Anchor link
Ok, ik ga ermee aan de slag. Overigens voorzie ik vooral problemen om het plaatje netjes in een kolom ernaast te krijgen.

Enig idee waarom mijn link van de titel naar detail pagina niet werkt?

Super dat je helpt in ieder geval!!
 
Rick

Rick

22/04/2004 13:53:00
Quote Anchor link
omdat dit niet klopt: $Product_ID = $row["Product_ID"];

om het iets netter te maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
echo '<table table width="595">';  
for($i=0;$i<count($data);$i++){  
    echo'<tr>';
    for($i1=0;$i1<2;$i1++){
        $i+=$i1;
        echo'<td>';
        echo'<table border="1">
            <tr>
                <td>'
.$data[$i]['Product_ID'].'</td>
                <td rowspan="5"><img src="'
.$data[$i]['Pictures_ID'].$data[$i]['Bestandstype'].'" />
            </tr>
            <tr>
                <td><a href="rubriek_resultaat.php?id='
.$data[$i]['Product_ID'].'"><b>'.$data[$i]['Titel'].'</b></a></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>'
.$data[$i]['Fabrikant'].'</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Prijs normaal: ? '
.$data[$i]['PrijsNormaal'].'</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Prijs aanbieding: ? '
.$data[$i]['PrijsAanbieding'].'</td>
            </tr>
        </table>
        </td>'
;
    }

         echo'</tr>';
}
  
echo'</table>';
?>


test maar eventjes of het werkt :P
Gewijzigd op 22/04/2004 16:19:00 door Rick
 
Guido

Guido

22/04/2004 14:48:00
Quote Anchor link
Ok, nadat ik uit de query een "s" had weggehaald die er niet hoorde (gelukkig kan ik jou ook nog betrappen op een foutje LOL), kwam er inderdaad mooi een lijstje uit. Heb er maar een stuk of 6 producten inzitten. Wat viel me op:

1) ik heb nu weer alles onder elkaar ipv 2 productkolommen (het zou moeten zijn plaatje 1, tekst over plaatje 1 ernaast, plaatje 2, tekst over plaatje 2 ernaast.

2) als ik voor een product 2 plaatjes heb dan worden beide plaatjes weergegeven met beiden dezelfde teksten ipv dat de tekst er 1 keer staat en de plaatjes onder elkaar (in de praktijk zal ik waarschijnlijk maar 1 plaatje hebben maar is misschien toch wel netjes om te ondervangen). In mijn eerste ontwerp ging dit nog wel goed met de loop en ook een tekst mocht er geen plaatje zijn).

3) op het eind van de opsomming krijg ik nog een soort lege tabel met
Prijs normaal: (verder leeg)
Prijs aanbieding: (verder leeg)
En daarnaast een plaatje (rood kruis en als je bij properties kijkt verder ook geen "picture" naam.

4) met de huidige query krijg je alleen producten die ook daadwerkelijk een plaatje hebben.

Ik hoop dat we eruit gaan komen :)
Gewijzigd op 22/04/2004 14:50:00 door Guido
 
Rick

Rick

22/04/2004 16:26:00
Quote Anchor link
probeer hem nu maar, het zou nu moeten werken

enne ik maak zeer regelmatig fouten hoor, het probleem is dat ik het zelf niet kan testen omdat ik de database niet heb (en al had ik de database dan zou ik er te lui voor zijn :P)

1. opgelost (hoop ik tenminste)
2. het lijkt me dat je toch maar 1 plaatje wilt (anders is de layout direct kaput :P
3. kijk eventjes of het nu wel werkt, na mijn wijziging zou het kunnen dat het probleem verholpen is, maar waarschijnlijk moet er nog een ifje bij om te kijken of er data is
4. SELECT * FROM Product,Pictures WHERE Pictures.Product_ID=Products.Product_ID OR Pictures.Product_ID!=Products.Product_ID
 
Guido

Guido

22/04/2004 17:12:00
Quote Anchor link
Nou, nu komen we echt in de buurt. Enige probleem nog:

Ik krijg nu alle 6 de producten 6x te zien steeds met een ander plaatje. Dus 6x de producten met plaatje1, daaronder 6x met plaatje2 etc.

Ik ga weer even aan de layout werken want elke tabel is weer anders van grootte.

Vind je overigens alles behalve lui :)
 
Rick

Rick

22/04/2004 17:36:00
Quote Anchor link
ja, de query is een beetje een probleem nu :/

ik zit me af te vragen of dit wel kan met 1 query
misschien dan toch maar een 2e query erbij bouwen
 
Guido

Guido

22/04/2004 17:50:00
Quote Anchor link
LOL Ik dacht echt dat we er bijna waren. Heb het nu ook mooi in mijn layout, precies zoals ik in gedachten had. Kleine tegenslag dus.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.