[Revieuw] Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:28:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een inlogsysteem gemaakt.
Het is alleen nog het inlog gedeelte, maar ik vroeg me toch af of ik nog wat kon verbeteren of iets kon toevoegen.

Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
session_start();

    //Setting- en databasegegevens ophalen
    include 'includes/config.php';

//Inlogform
    $inlogform = '
<form action="" method="POST">
Gebruikersnaam:<br />
<input type="text" name="gebruikersnaam"><br />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="wachtwoord"><br />
<input type="submit" value="Inloggen">
</form>'
;

    //Kijken of er gepost is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

    
    //Alle fouten worden in een array gezet
    $errors = array();
    
    //Kijken of er iets ingevuld is
    if(!isset($_POST["gebruikersnaam"]) && !isset($_POST["wachtwoord"]))
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'U hebt niet alles ingevuld!';
    }

    
    //Kijken of gebruikersnaam en wachtwoord overeenkomen in de database
        $salt = "ge5heim8es3al8t";
    $query_gebruiker = "SELECT gebruikersnaam, wachtwoord FROM leden WHERE gebruikersnaam = '".mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam'])."' AND wachtwoord = '".md5($_POST['wachtwoord'] . $salt)."'";
    if(!$uitvoeren_gebruiker = mysql_query($query_gebruiker);
    {

        echo 'Er ging wat mis door een database fout. Contacteer de webmaster!';
    }

    else
    {
    $result_gebruiker = mysql_num_rows($uitvoeren_gebruiker);
    
    if($result_gebruiker == 0)
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'Uw inlog combinatie is fout!';
    }
    

    //Errors tellen
         if(count($errors) != 0)
         {

        
         if(count($errors) == 1)
         {

         echo 'Er is 1 fout gevonden:';
         echo '<br />';
         foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        
        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }

        else
        {
        
        echo 'Er zijn '.count($errors).' fouten gevonden:';
        echo '<br />';
        foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }
        }

        else
        {
        
        //sessies maken
        $_SESSION['ingelogd'] = true;
        $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruikersnaam;
        
        //Doorgestuurd worden naar...
        header('Location:'.$header_inloggen);
                exit;
        
        }
        }
        }

        else
        {
        //Loginform
        echo $inlogform;

}


?>




Alvast bedankt voor het kijken!

GreetzZzZzz,,
Victor
Gewijzigd op 04/10/2010 22:29:05 door Victor Php
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:30:36
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 19:29:58
Quote Anchor link
Slecht eigenlijk.

Vind het geheel onoverzichtelijk.

EDIT: Review is zonder u.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:30:26 door Niels K
 

04/10/2010 19:37:12
Quote Anchor link
- Error reporting e.d. altijd uit op live site.
- Inline html rommel -> fout.
- Html of xhtml?
- $fout_inloggen_1 & $fout_inloggen_2 wtf?
- WTF voor onzin bij errors tellen?

En nog wat vage onoverzichtelijke rommel zoals Niels dus ook al aangeeft.

Afgekeurd dus.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:44:01 door
 
Th van

Th van

04/10/2010 19:45:17
Quote Anchor link
Misschien kun je een beetje overzichtelijker gaan werken, door overal netjes in te springen. Zo kun je er niks van maken, voor al het laatste gedeelte.
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 19:48:45
Quote Anchor link
En altijd dood gaan na een redirect!!!
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:55:28
Quote Anchor link
Okee.. bedankt voor jullie reacties!
Ik ga eraan werken.

@Niels en Theodoor van Donge
Ik zal gaan inspringen.

@Karl
Ik zal error reporting eraf halen.
De $fout_inloggen_cijfer staan in settings.php
Ik zal dat even veranderen in de code en settings.php weghalen. ;-)

Hoebedoel je vage onzin bij errors tellen?

Hij telt de errors.
Als het er geen 0 zijn gaat hij kijken of het er 1 is. Dan geeft ie een error. Als het er meer dan 1 is telt ie het aantal errors, geeft die aan en zet de foutmelding neer.

Ik zie nou niet meteen wat daar raar aan is eigenlijk :$

@Pim de Haan
Kun je dat even uitleggen?
Altijd doodgaan..?



-Edit-
Ik heb al wat wijzigingen gemaakt.
Naar de rest zal ik morgen kijken.
Ik ga nu aan m'n huiswerk ;-)
Gewijzigd op 04/10/2010 19:59:22 door Victor Php
 

04/10/2010 19:59:29
Quote Anchor link
Na een redirect moet je exit of die doen aangezien de rest van het script nog gewoon uitgevoerd zou kunnen worden.
Die constructie bij errors tellen vind ik gewoon vaag.
Je doet meerdere keren tellen. Wat is er mis met gewoon laten zien wat er mis is? En als je toch het aantal wilt tonen, dan kan dat volgens mij wel netter.
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 20:09:21
Quote Anchor link
Scheid je HTML gewoon van PHP..
 
Milo S

Milo S

04/10/2010 21:07:52
Quote Anchor link
Niet alleen dat tis gewoon een klote zooi... Sorry hoor maar normaal inspringen gebeurt niet, haakjes staat ineens achter wat er gebeuren moet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
   foreach()
{

}


dat gaat toch nergens over?
Je maakt je inlog formulier var aan na het posten... lekker krom.
Gewijzigd op 04/10/2010 21:18:53 door Milo S
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 21:53:16
Quote Anchor link
Rustig maar..
Ik leer ook alleen maar ;-)

@Karl
Ik ben dood gegaan na de header ;-).
En ik ga zoeken naar een nettere manier...

@Niels
Ga ik doen

@Milo S
Is die voorbeeldcode nu goed of fout?
Inlog formulier is nu voor het posten aangemaakt ;)
 

04/10/2010 22:03:48
Quote Anchor link
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 22:17:31
Quote Anchor link
Als je dat wat netter wil doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
function redirect($url)
{

    header('Location: '.$url);
    exit;
}

?>
 
Niek s

niek s

04/10/2010 22:35:31
Quote Anchor link
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk
 

04/10/2010 22:47:09
Quote Anchor link
Niek s op 04/10/2010 22:35:31:
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk

Goed, goed, het kan gewoon...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.