Review bedrijfswebsite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Chris -

Chris -

12/08/2010 08:54:22
Quote Anchor link
Binnenkort lanceren wij een nieuwe versie van onze website. Wij vragen een aantal van jullie hiernaar te kijken met een kritisch oog.

Is het duidelijk wat wij doen, ben je geinteresseerd na het lezen, ben je nieuwschierig? Dat zijn enkele vragen die wij beantwoord willen hebben.

URL: (sitecheck voorbij!)

Gelieve de sitenaam niet te noemen in dit topic ;-)

Inhoudelijke reacties mogen hier worden gesteld, maar ook via het contactformulier. Contactpagina wordt nog geupdate met bedrijfsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 18/08/2010 14:50:06 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:08:22
 
Moe BE

Moe BE

12/08/2010 09:06:17
Quote Anchor link
De inhoud is voor mij duidelijk genoeg! Maar ik voel me niet echt aangeroepen deze te lezen.

Ik weet ook niet zo direct wat de oorzaak hiervan is. Misschien moet je eens proberen een beetje meer met afbeeldingen te werken, zodat het 'teveel tekst' gevoel weg is. Ik weet het niet.

Verder zou ik je contact form nog iets meer uitwerken. Client side validatie zou mooi zijn en ook de positionering van de velden en de labels zou ik eens bekijken.
 
John D

John D

12/08/2010 09:10:58
Quote Anchor link
Is het duidelijk wat wij doen: Ja, ben je geinteresseerd: Nee, ben je nieuwsgierig: Ja
Ziet er leuk uit, lay-out past bij het onderwerp maar ik zou zeker de letters SS (Schutz Staffel 40-45) niet in een logo gebruiken. Zie je dat al voor je, linksboven op je briefpapier ?
 
Chris -

Chris -

12/08/2010 09:22:23
Quote Anchor link
Het logo is inderdaad de laatste struikelblok. We hebben wel goed gekeken of we niet op bovenstaande leken. Dit is naar ons idee niet zo. Wij hebben een schild met daarop de letters SS en niet een S in de vorm van een blikschemschicht.. We gaan er in de toekomst nog een keer naar kijken ;-)
 
Justin S

Justin S

12/08/2010 09:58:48
Quote Anchor link
SS is niet meer actief in huidige vorm en andere bedrijfstak dus logo mag gebruikt worden...

De website lay-out vind ik erg aansprekend. Echter niet de uitstraling van een beveiligingsbedrijf (althans, digitale beveiliging dan...) Ik zou een aantal Stock images erin plaatsen die de boodschap kracht bij zetten. Ik ben zelf werkzaam in het reclamevak dus weet hoe moeilijk het is om bij dit onderwerp de juiste foto's te vinden, echter is het niet onmogelijk.

Daarnaast zou ik de teksten nog eens herzien, er wordt vaak raar gebruik gemaakt van wij, zij, ons, de organisatie. Kies er één. Ik wil eventueel wel even de teksten voor je herzien als je dat prettig vind. Zo ja, stuur me dan even een PM!

Opzet is leuk, succes!
Gewijzigd op 12/08/2010 09:59:52 door Justin S
 
John D

John D

12/08/2010 10:23:25
Quote Anchor link
Justin Streuper op 12/08/2010 09:58:48:
SS is niet meer actief in huidige vorm en andere bedrijfstak dus logo mag gebruikt worden...

Het heeft niets met andere bedrijfstak te maken. SS associeert nog bij heel veel mensen met een nogal fout duits legeronderdeel uit de 2e wereldoorlog.
 
- Raoul -

- Raoul -

12/08/2010 10:29:58
Quote Anchor link
Leuk gedaan hoor, maar je wilt zeker niet dat dit topic op google komt heheehe
 
Chris -

Chris -

12/08/2010 10:55:06
Quote Anchor link
@Raoul: Gelieve de sitenaam niet te noemen in dit topic ;-) --> vandaar ;-)

Justin, ik neem zo even contact met je op! Bedankt voor je opmerkingen, die van iedereen overigens ;-)
 
Task b

task b

12/08/2010 12:32:10
Quote Anchor link
Weet niet of het allee om de layout gaat die vind ik er persoonlijk goed uitzien, misschien iets teveel tekst op een pagia. Maar 1 ding mis ik.. Kosten voor de dienst:p.
Gewijzigd op 12/08/2010 12:32:30 door task b
 
Mark Beets

Mark Beets

12/08/2010 12:34:20
Quote Anchor link
Chris .. als ik nog mag? .. je hebt iedereen al bedankt .. ik weet dat je nog bezig bent met een aantal dingen. code zit er netjes uit xhtml .. gevoel wat het bij mij opwekt(erg belangrijk I think): vertrouwen/rust. Nieuwschierig: ja. Geïnteresseerd: eigenlijk totaal niet > Veel te veel tekst op de homepage. (volgens mij heb je dat net aangepast?)

lay-out: persoonlijk vind ik het niet echt van deze tijd. Mis ook nog wel en footer.
Maar het moet bij jouw bedrijfs identiteit passen ... imago == identiteit is meest gewenst.

Logo, vind ik wel oké. Net beeld en woord merk. Ondertekst van het logo: beroerd, als je die ondertekst nodig hebt > Is je naam dan wel oké? Ik zou mijn ondertekst dan meer zoeken in een tagline, Staat veel sterker I think.
Maak van je logo link > http://www.mijndomein.nl (haal index.php weg)

je font op je website, hoeft helemaal niet gelijk te zijn aan je font logo. Dat is het nu wel denk ik? Georgia? Ik zou voor meer site safe gaan > Arial / Helvetica, imes New Roman / Times, Courier New / Courier. hierbij nog een NOTE: schreefloze lettertypes zijn het best voor op het beeld! Arial/Helvetica/verdana.

Navigatie: Persoonlijk staat het hoofdmenu iets te dicht op het logo. Sterk is wel maar 4 buttons. Maar de langste button is echt niet best gekozen. Ik las het al niet eens meer. maak er iets anders van.

Tekst: een paragraaf niet langer dan 5 á 8 zinnen, opsommingen doe je goed.
Teksten zijn gewoon lastig, wat wil ik nu eigenlijk vertellen?
Homepage eerste zin: Ruim 60% van de websites die u bezoekt is onveilig. Wist u dat?.. Wist u dat ruim 60% van de .... niet al beter? (wil je echt u gebruiken?)

Zorg er voor dat al je pagina's utf-8 zonder BOM, staan een paar rare tekens of plaats even de karakters.

Wil je meer hulp, voor een gratis check? ;-)

Hoop dat je er wat mee kan of aan hebt. Mijn achtergrond is BTW digital entrepreneur.

Suc6

Ik vergeet nog iets heel belangrijks. Doe je het vanuit je eigen onderneming? Vergeet je KvK en BTW nummer niet! Verplicht volgens de wet. Ook in je e-mail..
Gewijzigd op 12/08/2010 13:00:22 door Mark Beets
 
Aad B

Aad B

12/08/2010 12:37:08
Quote Anchor link
Task b op 12/08/2010 12:32:10:
Maar 1 ding mis ik.. Kosten voor de dienst:p.
Daar heb je wel een punt! Dan moet je het contactformulier invullen om het te weten. Dit is een drempel en dan haken mensen af omdat ze dan hun email en ip prijsgeven. Ik zoek wel verder dan en probeer me elders te orienteren. Of een hotmail adres aanmaken en daarmee vragen...
 
- Raoul -

- Raoul -

12/08/2010 12:42:05
Quote Anchor link
Heb een foutje gevonden:

Afbeelding
 
Justin S

Justin S

12/08/2010 12:48:18
Quote Anchor link
Waarschijnlijk een html-special char vergeten (maar dat had je zelf denk ik ook al door :-p). Als je wat in de database gooit ff een htmlentities eroverheen en bij het uitladen een html_entities_decode :-)! Voorkomt dit soort problemen.
 
Chris -

Chris -

12/08/2010 13:38:02
Quote Anchor link
Komt omdat ik wijzigingen opsloeg vanuit directadmin ;-) Moet eigenlijk niet, maar was even iets sneller. Directadmin editor snapt niets van de encoding..

Vanavond loop ik alles even na, upload ik alles opnieuw en geupdate. Iedereen mag overigens gewoon reageren hoor, als je dingen een beetje kan onderbouwen en dat heeft iedereen tot nu toe gedaan!
 
Jordy nvt

Jordy nvt

12/08/2010 14:45:12
Quote Anchor link
Ik vind de website echt goed en mooi. Interessant om misschieen eens te gebruiken. Hoeveel vragen jullie voor zo'n check?
 
Chris -

Chris -

12/08/2010 16:14:43
Quote Anchor link
@Mark trouwens nog even:
Quote:
Inhoudelijke reacties mogen hier worden gesteld, maar ook via het contactformulier. Contactpagina wordt nog geupdate met bedrijfsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.
;-)

Jordy, prijzen verschillen per website. Richtlijn is €39,95 :-)
 
Loran DP

Loran DP

12/08/2010 17:58:40
Quote Anchor link
@Chris, Gebruik jij eest die DA hack om te kijken of websites safe zijn?
Je had het een keer op msn erover dat jij dan in DA kan inloggen dat je alleen de gebruikersnaam hoeft te weten van DA en dan het script erop los laat en dan kan je inloggen.

Of hoe doe je dat?
Gewijzigd op 12/08/2010 18:29:22 door Loran DP
 
Niels K

Niels K

12/08/2010 18:24:04
Quote Anchor link
Oef, dat is aardig interessant..
 
Mark Beets

Mark Beets

13/08/2010 01:05:03
Quote Anchor link
Chris, ja ik zag het later ook! Sorry! Maar kan/kon je er wat mee? Heeft het je verder geholpen!? Hoop het
 
B a s
Beheerder

B a s

13/08/2010 17:44:56
Quote Anchor link
Ik zou "Ze gaan u afpersen, of zeg aan de gegevens verkopen." die zin aanpassen. Dat gebeurt denk ik niet zo snel, afpersen.

Wat wel kan gebeuren is dat er misbruik wordt gemaakt van gegevens en waardoor bestellingen geplaatst kunnen worden door iemand op een ander zijn naam.
 
Pim -

Pim -

13/08/2010 17:50:23
Quote Anchor link
Eerlijk gezegd vind ik een logo met SS geen goede keuze. De naam zelf ook niet: de associatie van iedereen die de afkorting hoort zal negatief zijn, dat lijkt me geen goede marketing.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.