[Review] Browsergame middeleeuwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jordy -

Jordy -

30/03/2012 16:20:16
Quote Anchor link
Hallo phphulpers,

Vanaf vandaag is het project 'TownSiege' in de lucht, een browsergebaseerde online game in de middeleeuwen. Er heeft veel tijd in gezeten en daarom zou ik het erg waarderen als een aantal hun mening willen geven over de website. Omdat het de bedoeling is dat het wat groter wordt, is een goede website dus van groot belang.

Ik zou het erg waarderen als mensen tips en opmerkingen kunnen geven over de layout/codering of wat dan ook. Uiteraard mag ook de ingame-layout beoordeeld worden^^. De link is www.townsiege.nl.

Bedankt;-)

Groeten Jordy
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:19:01
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 16:51:43
Quote Anchor link
Hier even alvast van wat ik tot nu toe heb gezien. Ben namelijk nu aan het registreren en ga kijken hoe de game zelf is.:
Alle pagina's : NIET mooi, hier zou je beter iets wat met de ridder rechts te maken heeft kunnen doen(bijvoorbeeld de achtergrond ofzo waar hij vandaan komt.)
Verder vind ik de achtergrond in content niet zo heel erg mooi(zwart),de border van de content ziet er netjes uit. De kleur die je daar gebruikt hebt zou je beter ook kunnen gebruiken in plaats van dat zwart. Verder vind ik de header eigenlijk te simpel.(Ik probeer account te maken, krijg alleen geen email-,-).
Wat je met de header moet doen weet ik niet precies, dat hoor je van andere denk ik wel :)
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 16:53:18
Quote Anchor link
Bas, enorm bedankt voor je reactie. De header was inderdaad ook nog even een punt wat ik niet mooi (lees bijpassend) vind. Ik heb je account even handmatig geactiveerd, dus je kunt nu inloggen;-)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 16:55:57
Quote Anchor link
Ah oke bedankt :) Zal er eventjes naar gaan kijken.
Heb er nu even naar gekeken, vind het wel leuk gedaan. Alleen wel irritant dat ik moet scrollen om te kunnen zien welke troepen er aankomen. En de grondstoffen productie.
Aan de linkerkant heb je een leuk menuutje met "Boss scherm,Opdrachten" dit zou ik ook aan de rechterkant maken met daarin de grondstoffen en de troepen.

Krijg nu ineens een 404 error ?
Verder bij het registreren zie ik staan "Hoofdstad van Bas van de steeg"
Moet dit niet meer iets zijn van "Naam van de stad : Bas van de steeg"
Want zoals jij nu hebt maak je eigenlijk een land met erin een hoofdstad zonder naam.
Ook mis ik in je menu bovenin een Knop waarop staat "Stad" want je kan nu niet terug naar je eigen stad. Verder vind ik het er wel leuk uit zien.
Dat was het dan :)

Oja, ook hier geld de achtergrond (vind ik niet mooi :))
Gewijzigd op 30/03/2012 17:06:12 door Bas van de Steeg
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/03/2012 17:09:12
Quote Anchor link
de registratie werkt niet helemaal bij mij.
- ik krijg geen mail (hotmail)
- log ik in, wordt ik eerst gevraagd om de code (logisch)
- vraag ik m nog een keer (krijg ik m btw nog niet), staat er een 1 tje boven de mail is opnieuw verzonden
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 17:09:57
Quote Anchor link
Ja, inderdaad. Ik ben dit momenteel even aan het fixen;-) Swiftmailer werkt niet mee. Ik zal het laten weten zodra het klaar is.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 17:13:44
Quote Anchor link
@Jeroen, ik had precies het zelfde :)\

Hoe krijg je punten ? Want heb alles bijna lvl 3 en heb nog steeds geen punten :(
Gewijzigd op 30/03/2012 17:26:16 door Bas van de Steeg
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 18:13:15
Quote Anchor link
Ok, ik heb de activatiecode even verwijderd want het versturen van de emails heeft een enorme vertraging. Van iedereen heb ik de code gereset dus je kunt weer inloggen;-) Het zou fijn zijn als je nog even de moeite neem om te kijken;-)

@Bas, bedankt voor je positieve feedback. Het idee van een menu aan de rechterkant is denk ik een goede aanvulling. Hier ga ik even naar kijken;-) Over het idee van de hoofdstad zal ik even nadenken. De knop 'Stad' is er wel degelijk: hiervoor moet je op de naam van je stad klikken. Dan ga je naar het overzicht van je dorp.

Bedankt voor jullie feedback. Alles is welkom:P

Toevoeging op 30/03/2012 18:14:21:

Punten worden af en toe bijgewerkt, ongeveer 1 keer per uur. Zo kun je van een andere speler niet bijhouden welke gebouwen hij uitbreidt;-)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/03/2012 18:17:42
Quote Anchor link
toch is die er niet helemaal uit. als ik wil inloggen krijg ik nog steeds een registratiecode melding
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 18:18:57
Quote Anchor link
Bedankt voor het melden, gefixed. Je kan nu inloggen;-)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 18:43:26
Quote Anchor link
@Jordy, ik zie het inderdaad van de punten, sta bijna bovenaan :) Trouwens wat je zegt van dat je niet kan zien wat iemand op het moment aan het bouwen is:Dit lijkt mij eigenlijk wel leuk om te kunnen zien. Zo zit er meer een race in om bovenaan te komen :)

Is het niet mooier als bijvoorbeeld een Hoofdgebouw bij een volgend level een ander gebouw word ?
Dus groter etc. Of bijvoorbeeld eerst houte muren in level 1 en dan bij level 2 steen en hout ?

Toevoeging op 30/03/2012 18:45:26:

// Weet niet of je ergens mee bezig bent maar de db connectie is weg

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Er is een systeemfout opgetreden. Onze excuses voor het ongemak.

Er is een systeemfout opgetreden. Onze excuses voor het ongemak.

Er kan geen verbinding worden gemaakt met de database (2)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/03/2012 19:09:26
Quote Anchor link
Ziet er allemaal leuk uit, maar lijkt erg op tribalwars.
Ook de website is erg traag. kan dat kloppen?
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 20:27:37
Quote Anchor link
Ja, de server is een beetje sloom. Als er inderdaad wat meer spelers komen gaan we over naar een betere, snellere server dus daar hopen we dan maar op;-)

@Bas, het zien van de gebouwen houdt eigenlijk de race juist uit het spel, want dan zouden mensen die veel online zijn juist makkelijker de kleinere spelers kunnen overwinnen. Zo hopen we dit tegen te gaan. De databasefoutmeldingen komen inderdaad af en toe tevoorschijn. Ik denk dat dit bij een overgang naar een VPS verdwijnt.

@Nick, Het heeft inderdaad wat weg van TribalWars maar het is niet hetzelfde. Veel browsergames lijken op elkaar, maar we hebben geprobeerd TownSiege tactischer te maken: je moet tactieken gebruiken om elkaar aan te vallen, je kunt natuur vernietigen, dorpen stichten en nog veel meer;-)

Zijn er mensen die nog inhoudelijk tips hebben over layout/codering/whatever?

@Bas, de gebouwen zien er na een bepaald level inderdaad ook anders uit, maar dit hangt van elk gebouw af. In principe elke 6 levels ongeveer. Uiteindelijk wordt het een grote stad.
Gewijzigd op 30/03/2012 21:23:49 door Jordy -
 
Jordy -

Jordy -

05/04/2012 19:04:48
Quote Anchor link
Vandaag is de database verhuisd naar een nieuwe server waardoor het spel een stuk sneller loopt. Nu heb ik al een tijdje niet gereageerd op deze post omdat het moeilijk is een website te beoordelen als deze sloom loopt. Nu is dat dus voorbij en zou ik willen vragen of er mensen zijn die nog ideeën of suggesties hebben? Misschien wat betreft de code?

Groeten Jordy
 
Jeroen VD

Jeroen VD

05/04/2012 19:13:57
Quote Anchor link
een algemene tip: maak een versie in het engels. kan je een hoop spelers meer aantrekken.

maar over die ridder op de homepage. ik zou die gewoon straal in het midden van de pagina zetten. en dan de navigatie eromheen. nu staat die er ook maar zo verloren bij
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/04/2012 20:39:12
Quote Anchor link
Ik vind het er proper uit zien.
Wat kleur, lauout, enz. betreft ... Ik heb weinig gevoel voor goede smaak; luister maar naar anderen.

Ik skip direct naar de broncode, en daar zie ik (vlug even rond gekeken) dat alles mooi geïndenteerd is, css goed wordt gebruikt, jQuery goed gebruikt...
Mooi, proper.

Blijf alleszins dit doen.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

05/04/2012 21:04:21
Quote Anchor link
Misschien wat meer info over het systeem zelf zou leuk zijn, in welke Framework (volgens mij geen) is het geschreven etc.?
 
Jordy -

Jordy -

06/04/2012 18:32:48
Quote Anchor link
Het systeem zelf is inderdaad zonder Framework geschreven. Alles is begonnen vanaf de blanco pagina, en ik maak eigenlijk alleen gebruik van JQuery om een aantal effecten te krijgen;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

06/04/2012 18:43:38
Quote Anchor link
Maak je gebruik van OOP?
 
Jordy -

Jordy -

07/04/2012 21:38:21
Quote Anchor link
Dat is jammer dat je dat vraagt:P

Nee, ik ben met dit project begonnen als test, een aantal jaren geleden. Ik kon toen nauwelijks PHP en al zeker geen OOP. Toen ben ik ook begonnen met het leren van webdesign, programmering etc. Uiteindelijk heb ik alles niet opnieuw herschreven naar OOP, wat achteraf misschien beter wel gekund had, maar ja.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

25/04/2012 19:45:33
Quote Anchor link
Vindt wel grappig alleen het is een soort van kopie van Tribalwars
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.