[Review] Browsergame middeleeuwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jordy -

Jordy -

30/03/2012 16:20:16
Quote Anchor link
Hallo phphulpers,

Vanaf vandaag is het project 'TownSiege' in de lucht, een browsergebaseerde online game in de middeleeuwen. Er heeft veel tijd in gezeten en daarom zou ik het erg waarderen als een aantal hun mening willen geven over de website. Omdat het de bedoeling is dat het wat groter wordt, is een goede website dus van groot belang.

Ik zou het erg waarderen als mensen tips en opmerkingen kunnen geven over de layout/codering of wat dan ook. Uiteraard mag ook de ingame-layout beoordeeld worden^^. De link is www.townsiege.nl.

Bedankt;-)

Groeten Jordy
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 14:03:03
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 16:51:43
Quote Anchor link
Hier even alvast van wat ik tot nu toe heb gezien. Ben namelijk nu aan het registreren en ga kijken hoe de game zelf is.:
Alle pagina's : NIET mooi, hier zou je beter iets wat met de ridder rechts te maken heeft kunnen doen(bijvoorbeeld de achtergrond ofzo waar hij vandaan komt.)
Verder vind ik de achtergrond in content niet zo heel erg mooi(zwart),de border van de content ziet er netjes uit. De kleur die je daar gebruikt hebt zou je beter ook kunnen gebruiken in plaats van dat zwart. Verder vind ik de header eigenlijk te simpel.(Ik probeer account te maken, krijg alleen geen email-,-).
Wat je met de header moet doen weet ik niet precies, dat hoor je van andere denk ik wel :)
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 16:53:18
Quote Anchor link
Bas, enorm bedankt voor je reactie. De header was inderdaad ook nog even een punt wat ik niet mooi (lees bijpassend) vind. Ik heb je account even handmatig geactiveerd, dus je kunt nu inloggen;-)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 16:55:57
Quote Anchor link
Ah oke bedankt :) Zal er eventjes naar gaan kijken.
Heb er nu even naar gekeken, vind het wel leuk gedaan. Alleen wel irritant dat ik moet scrollen om te kunnen zien welke troepen er aankomen. En de grondstoffen productie.
Aan de linkerkant heb je een leuk menuutje met "Boss scherm,Opdrachten" dit zou ik ook aan de rechterkant maken met daarin de grondstoffen en de troepen.

Krijg nu ineens een 404 error ?
Verder bij het registreren zie ik staan "Hoofdstad van Bas van de steeg"
Moet dit niet meer iets zijn van "Naam van de stad : Bas van de steeg"
Want zoals jij nu hebt maak je eigenlijk een land met erin een hoofdstad zonder naam.
Ook mis ik in je menu bovenin een Knop waarop staat "Stad" want je kan nu niet terug naar je eigen stad. Verder vind ik het er wel leuk uit zien.
Dat was het dan :)

Oja, ook hier geld de achtergrond (vind ik niet mooi :))
Gewijzigd op 30/03/2012 17:06:12 door Bas van de Steeg
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/03/2012 17:09:12
Quote Anchor link
de registratie werkt niet helemaal bij mij.
- ik krijg geen mail (hotmail)
- log ik in, wordt ik eerst gevraagd om de code (logisch)
- vraag ik m nog een keer (krijg ik m btw nog niet), staat er een 1 tje boven de mail is opnieuw verzonden
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 17:09:57
Quote Anchor link
Ja, inderdaad. Ik ben dit momenteel even aan het fixen;-) Swiftmailer werkt niet mee. Ik zal het laten weten zodra het klaar is.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 17:13:44
Quote Anchor link
@Jeroen, ik had precies het zelfde :)\

Hoe krijg je punten ? Want heb alles bijna lvl 3 en heb nog steeds geen punten :(
Gewijzigd op 30/03/2012 17:26:16 door Bas van de Steeg
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 18:13:15
Quote Anchor link
Ok, ik heb de activatiecode even verwijderd want het versturen van de emails heeft een enorme vertraging. Van iedereen heb ik de code gereset dus je kunt weer inloggen;-) Het zou fijn zijn als je nog even de moeite neem om te kijken;-)

@Bas, bedankt voor je positieve feedback. Het idee van een menu aan de rechterkant is denk ik een goede aanvulling. Hier ga ik even naar kijken;-) Over het idee van de hoofdstad zal ik even nadenken. De knop 'Stad' is er wel degelijk: hiervoor moet je op de naam van je stad klikken. Dan ga je naar het overzicht van je dorp.

Bedankt voor jullie feedback. Alles is welkom:P

Toevoeging op 30/03/2012 18:14:21:

Punten worden af en toe bijgewerkt, ongeveer 1 keer per uur. Zo kun je van een andere speler niet bijhouden welke gebouwen hij uitbreidt;-)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/03/2012 18:17:42
Quote Anchor link
toch is die er niet helemaal uit. als ik wil inloggen krijg ik nog steeds een registratiecode melding
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 18:18:57
Quote Anchor link
Bedankt voor het melden, gefixed. Je kan nu inloggen;-)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

30/03/2012 18:43:26
Quote Anchor link
@Jordy, ik zie het inderdaad van de punten, sta bijna bovenaan :) Trouwens wat je zegt van dat je niet kan zien wat iemand op het moment aan het bouwen is:Dit lijkt mij eigenlijk wel leuk om te kunnen zien. Zo zit er meer een race in om bovenaan te komen :)

Is het niet mooier als bijvoorbeeld een Hoofdgebouw bij een volgend level een ander gebouw word ?
Dus groter etc. Of bijvoorbeeld eerst houte muren in level 1 en dan bij level 2 steen en hout ?

Toevoeging op 30/03/2012 18:45:26:

// Weet niet of je ergens mee bezig bent maar de db connectie is weg

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Er is een systeemfout opgetreden. Onze excuses voor het ongemak.

Er is een systeemfout opgetreden. Onze excuses voor het ongemak.

Er kan geen verbinding worden gemaakt met de database (2)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/03/2012 19:09:26
Quote Anchor link
Ziet er allemaal leuk uit, maar lijkt erg op tribalwars.
Ook de website is erg traag. kan dat kloppen?
 
Jordy -

Jordy -

30/03/2012 20:27:37
Quote Anchor link
Ja, de server is een beetje sloom. Als er inderdaad wat meer spelers komen gaan we over naar een betere, snellere server dus daar hopen we dan maar op;-)

@Bas, het zien van de gebouwen houdt eigenlijk de race juist uit het spel, want dan zouden mensen die veel online zijn juist makkelijker de kleinere spelers kunnen overwinnen. Zo hopen we dit tegen te gaan. De databasefoutmeldingen komen inderdaad af en toe tevoorschijn. Ik denk dat dit bij een overgang naar een VPS verdwijnt.

@Nick, Het heeft inderdaad wat weg van TribalWars maar het is niet hetzelfde. Veel browsergames lijken op elkaar, maar we hebben geprobeerd TownSiege tactischer te maken: je moet tactieken gebruiken om elkaar aan te vallen, je kunt natuur vernietigen, dorpen stichten en nog veel meer;-)

Zijn er mensen die nog inhoudelijk tips hebben over layout/codering/whatever?

@Bas, de gebouwen zien er na een bepaald level inderdaad ook anders uit, maar dit hangt van elk gebouw af. In principe elke 6 levels ongeveer. Uiteindelijk wordt het een grote stad.
Gewijzigd op 30/03/2012 21:23:49 door Jordy -
 
Jordy -

Jordy -

05/04/2012 19:04:48
Quote Anchor link
Vandaag is de database verhuisd naar een nieuwe server waardoor het spel een stuk sneller loopt. Nu heb ik al een tijdje niet gereageerd op deze post omdat het moeilijk is een website te beoordelen als deze sloom loopt. Nu is dat dus voorbij en zou ik willen vragen of er mensen zijn die nog ideeën of suggesties hebben? Misschien wat betreft de code?

Groeten Jordy
 
Jeroen VD

Jeroen VD

05/04/2012 19:13:57
Quote Anchor link
een algemene tip: maak een versie in het engels. kan je een hoop spelers meer aantrekken.

maar over die ridder op de homepage. ik zou die gewoon straal in het midden van de pagina zetten. en dan de navigatie eromheen. nu staat die er ook maar zo verloren bij
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/04/2012 20:39:12
Quote Anchor link
Ik vind het er proper uit zien.
Wat kleur, lauout, enz. betreft ... Ik heb weinig gevoel voor goede smaak; luister maar naar anderen.

Ik skip direct naar de broncode, en daar zie ik (vlug even rond gekeken) dat alles mooi geïndenteerd is, css goed wordt gebruikt, jQuery goed gebruikt...
Mooi, proper.

Blijf alleszins dit doen.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

05/04/2012 21:04:21
Quote Anchor link
Misschien wat meer info over het systeem zelf zou leuk zijn, in welke Framework (volgens mij geen) is het geschreven etc.?
 
Jordy -

Jordy -

06/04/2012 18:32:48
Quote Anchor link
Het systeem zelf is inderdaad zonder Framework geschreven. Alles is begonnen vanaf de blanco pagina, en ik maak eigenlijk alleen gebruik van JQuery om een aantal effecten te krijgen;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

06/04/2012 18:43:38
Quote Anchor link
Maak je gebruik van OOP?
 
Jordy -

Jordy -

07/04/2012 21:38:21
Quote Anchor link
Dat is jammer dat je dat vraagt:P

Nee, ik ben met dit project begonnen als test, een aantal jaren geleden. Ik kon toen nauwelijks PHP en al zeker geen OOP. Toen ben ik ook begonnen met het leren van webdesign, programmering etc. Uiteindelijk heb ik alles niet opnieuw herschreven naar OOP, wat achteraf misschien beter wel gekund had, maar ja.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

25/04/2012 19:45:33
Quote Anchor link
Vindt wel grappig alleen het is een soort van kopie van Tribalwars
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.