[review] citatensite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Steen

steen

27/01/2010 22:10:00
Quote Anchor link
Heeft er iemand op- en/of aanmerkingen op de volgende site? Dit kunnen zowel uitbreidingen als verbeteringen zijn? Verder is eigenlijk elke positieve kritiek welkom.

Een eventuele uitbreiding zou een dagelijks citaat kunnen zijn, heeft er verder nog iemand leuke ideëen?

HIER

Reacties op de inhoud zijn ook welkom!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steen
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:55:27
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Het lijkt zegmaar of de blauwe achtergrond halverwege gestopt is met laden,, maar na een tijdje op de site gezeten te hebben went het wel.

Voor de rest is het een nette site,, maar ik zou de titel ergens neer zetten.
 
Steen

steen

27/01/2010 22:20:00
Quote Anchor link
De titel staat toch in de <h1>? (die gele dingen op elke pagina) Of bedoel je de "Een verzameling van ..."?
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/01/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Ik bedoel verzameling van :']
 
Michael -

Michael -

27/01/2010 22:50:00
Quote Anchor link
Plaats even een fatsoenlijk klikbare link en niet met van die irritante Neckerman puntjes er tussen. Krijg ineens een kei lange url als ik 'm kopieer.
KLIK
Verder ziet je site er heel wit uit met blauw boven en links.. of toch niet... er staat een wit vlak onder.. ik had m'n browser niet gemaximaliseerd en je site valt gelijk uit elkaar.. ik had 'm al bijna weg geklikt. Niet handig dus dat ie er onder komt. Hij moet gewoon op z'n plek blijven staan met een horizontale scrollbar.
Verder zoals Joris al zei, dat blauwe vlak bovenaan wordt ineens afgekapt. Misschien een kleine gradiënt naar wit aan de onderkant? Menu zijn ook gewoon 2 blokken, misschien kan je daar wat leuks mee doen nog.

Edit: Vergeleken met de oude site is 't het in ieder geval wel een hele verbetering XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Steen

steen

27/01/2010 23:00:00
Quote Anchor link
Uhm, dat uit elkaar vallen? Hoe zou ik dat kunnen opvangen?

- Dat bovenste afvangen met een kleine gradiënt/border
- Menublokken misschien iets opleuken
 
Pepijn

Pepijn

27/01/2010 23:03:00
Quote Anchor link
Hele mooie site! alleen even naar de inhoud gekekeken, die van die vrouwen lol
mogen wel wat meer belgen citaten/moppen/woordspelingen op
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

27/01/2010 23:05:00
Quote Anchor link
Ik gebruik firefox. Het lijkt alsof de pagina maar half laad. Mocht dit de bedoeling zijn vindt ik de opzet goed maar de daadwerkelijk indruk die hij nu geeft slecht. Ik vindt de website niet dusdanig pakken, dat als ik op de homepage kom gelijk weet wat de site te bieden heeft. Dan moet ik eerst onder welkom gaan kijken.

Verder misschien je website even w3c valideren. Dat vindt ik persoonlijk fijn want dan heb je een wat grotere kans dat iedereen daadwerkelijk ziet wat jij gemaakt hebt

Als laatste puntje is misschien om de copyright echt helemaal onderaan de pagina te doen. Op de homepage staat hij in het midden. vindt ik als bezoeker storend. Als ik een copyright wil weten scroll ik automatisch wel naar beneden.

Nogmaals de opbouw is goed. Misschien alleen nog wat met je achtergrond doen.

mvg,

Edit:


het de velden van het formulier zijn niet heel erg zichtbaar. Mensen met slechte ogen zullen hier moeite mee hebben. Misschien een tip om dit iets duidelijker te weergeven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Mr.Moe

Mr.Moe

28/01/2010 00:06:00
Quote Anchor link
ik zou gaan voor meer citaten per pagina, waardoor het inhoud gedeelte dus verder rijkt dan u menu. Want momenteel zit ik met veel wit en dat komt enkel en alleen maar door het feit dat je menu langer is dan de inhoud.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/01/2010 00:24:00
Quote Anchor link
Jaaa, laat ons lekker scrollen! Scrollen is veel gemakkelijker dan klikken en wachten en klikken en wachten en mikken en wachten. Zeker wanneer je zo'n heerlijke scroll-met-twee-vingers apple trackpad hebt ;)

Ik zou ook onderaan de lijst met dingen (die dus langer, veel langer, mag) ook de pagina's neerzetten. Als je helemaal benden bent wil je naar de volgende pagina, maar je moet eerst weer helemaal naar boven. Of gewoon een grote brede "MEER" knop, is ook prima.

Je mist nog een hover-state in het menu. De enige indicatie dat je er kan klikken is het handje, maar dat is niet echt heel erg indicatief voor op welke link je dan drukt. Gewoon een lijntje eronder of de achtergrond een kleurtje geven zou al prettiger zijn. En aangeven welke van die links de pagina is waar je nu bent zou ook prettig kunnen zijn voor het navigeren en oriënteren.

Je moet nog even opletten op de encoding van je pagina's. De tekst in je database is zo te zien ISO-8859, maar je serveert je pagina's als UTF-8. Daardoor zijn sommige tekens veranderd in vraagtekens. Je content-type header aanpassen, of de content omzetten met utf8_encode of iconv zou het probleem moeten oplossen.

En inderdaad, waar is de titel van je website? Die grote tekst/logo linksboven waar je op kan klikken en dan weer bij de beginpagina komt? Is ook belangrijk voor het navigeren op de site.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Steen

steen

28/01/2010 18:09:00
Quote Anchor link
En waar zou ik die tekst etc. het best neer kunnen zetten?

Verder bedankt voor de vele verbeteringen, daar kan ik écht wat mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.