[Review] DevHouse

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Tom K

Tom K

22/02/2009 13:08:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik ben de laatste dagen maar weer eens bezig geweest met een nieuw uiterlijk voor mijn binnenkort te verschijnen site 'DevHouse'.

Wat vinden jullie van de onderstaande? Ik wil als het kan graag een cijfer, en het liefst natuurlijk tips horen.

Tom

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:49:24
 
GaMer B

GaMer B

22/02/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Wel leuk, maar dat grijs is gewoon niet te lezen!
 
Tom K

Tom K

22/02/2009 20:14:00
Quote Anchor link
Heb het een en ander aan kleuren/tekst grote aangepast:

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
- -

- -

22/02/2009 20:36:00
Quote Anchor link
Het begin en de opzet is leuk, alleen is de uitwerking 'm nou net níet. Ik raad je aan: PSD deleten, zelfde opzet in je hoofd houden, en helemaal opnieuw designen. Het topmenu is leuk, de header is leuk, alleen vanaf dat punt gaat het mis. Het is verder wel leuk, maar mij geeft het het gevoel dat het nét niet goed is. Probeer dus gewoon eens opnieuw.

Edit: iPod Touch-bezitter? Goedzo! Ik heb een eerste gen iPhone :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

22/02/2009 20:36:00
Quote Anchor link
Ik zou je content heeeel anders indelen. Wel leuke opmaak trouwens..
Ziet er modern uit. Kleuren zijn tof, alleen achtergrond is te licht.

en je schaduw.. is errg.. uhm groot. Wellicht iets kleiner maken?

daarnaast zou ik je content in modules indelen. vakjes zeg maar. En je content en menu de kleur donkergrijs mee geven. Dat zwarte vind ik zelf niet zo mooi.
 
Tom K

Tom K

22/02/2009 20:48:00
Quote Anchor link
ok, ik zal zomenteen de content deleten, en de content opnieuw indelen, het idee van modules is inderdaad leuk.

Over de 'schaduw' dit is niet echt schaduw maar een gradient met 0 graden(horizontaal), ik kan het grijze van die gradient wat lichter maken.

Ik ga zo beginnen in photoshop

Jonathan:
Edit: iPod Touch-bezitter? Goedzo! Ik heb een eerste gen iPhone :-)


ik heb inderdaad een Ipod Touch 2g bezitter
 
Justin S

Justin S

23/02/2009 00:40:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit, alleen die gradient is jammer vind ik persoonlijk...

Quote:
Jonathan Edit: iPod Touch-bezitter? Goedzo! Ik heb een eerste gen iPhone :-)


Er is geen eerste gen iPhone, hij is pas uit vanaf de 2e generatie :P...
De iphone met de grijze achterkant (zilveren wat jij wil :P) is de 2G, de nieuwe met de zwarte/witte achterkant is de 3G ;-).
 
- -

- -

23/02/2009 06:39:00
Quote Anchor link
Justin schreef op 23.02.2009 00:40:
Ziet er leuk uit, alleen die gradient is jammer vind ik persoonlijk...

Quote:
Jonathan Edit: iPod Touch-bezitter? Goedzo! Ik heb een eerste gen iPhone :-)


Er is geen eerste gen iPhone, hij is pas uit vanaf de 2e generatie :P...
De iphone met de grijze achterkant (zilveren wat jij wil :P) is de 2G, de nieuwe met de zwarte/witte achterkant is de 3G ;-).


Dat is wel degelijk de eerste generatie. De G in 2G en 3G is niet door Apple verzonnen, en heeft verder ook niks met de generatie van de iPhone te maken: kijk maar in de tabel aan de rechterkant. Het kan best zijn dat de volgende iPhone nog steeds 3G heeft, 4G is namelijk nog niet eens uit.
 
Tom K

Tom K

23/02/2009 11:53:00
Quote Anchor link
ik heb een naar jullie tips geluisterd en heb nu dit:

Afbeelding

beter?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/02/2009 12:04:00
Quote Anchor link
Veel succes met het maken van een site als je dit soort dingen als GIF gaat opslaan.

Verder past bruin niet bij een design site. Blauw, rood, groen, grijs, zwart wel..
 
Tom K

Tom K

23/02/2009 12:07:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 23.02.2009 12:04:
Veel succes met het maken van een site als je dit soort dingen als GIF gaat opslaan.

Verder past bruin niet bij een design site. Blauw, rood, groen, grijs, zwart wel..


hoe bedoel je als ik het als gif opsla?

en het is toch geen design site??
 
Tom K

Tom K

24/02/2009 15:19:00
Quote Anchor link
niemand?
 
ArendJan

ArendJan

24/02/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Saaie indeling; saaie kleurstelling (alleen bruin is erg lelijk); slechte leesbaarheid (te licht grijs, te klein lettertype); Weinig origineel; Te veel gebruik gemaakt van standaard icoontjes;

Klinkt wat negatief maar het zijn punten waar je aan kunt werken!
 
Mitchell

Mitchell

24/02/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Wat moet dit "devhouse" precies worden?
Vanuit dat standpunt moet je gaan denken.

Persoonlijk vind ik de layout 'slap'. Slechte kleuren, niet iets van glossy icons en weinig gebruik van headings. Je header en menu vind ik wel mooi en je gebruik van whitespace vind ik goed. Misschien rechts bovenin een zoekbalk?

6.5/10
 
Tom K

Tom K

24/02/2009 15:52:00
Quote Anchor link
ok, ik zal eerst even inspiratie voor de content opzoeken op cssremix, deviantart etc. want over de content ben ik het er ook niet helemaal eens.

wat ik misschien ook ga doen is helemaal opnieuw beginnen met dit idee in me achterhoofd.

jullie zien in ieder geval nog een paar probeersels van me.

Tom
 
Mitchell

Mitchell

24/02/2009 15:58:00
Quote Anchor link
@ Tom: Ga ook eens kijken bij de CSSbeauty gallery en Pattern Tap. Zijn goede plekken om inspiratie op te doen. Voor kleuren moet je naar Colourlovers.com.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/02/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Wat wil je eigenlijk bereiken met nóg een webdev site?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/02/2009 17:12:00
Quote Anchor link
Wat is er nou mis met bruin? ik vind dat bruin eigenlijk wel erg vet. Wellicht ietsje donkerder maar een mooie kleurstelling

Kijk eens naar bruin, zwart, wit, donkerblauw en groen/lichtblauw

Daar passen al je primaire kleuren op. rood, geel, groen, blauw

Maar goed dat is mijn mening
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/02/2009 17:35:00
Quote Anchor link
Wel lol dat ie het op zn blog heeft over 'de nieuwe versie'. Het is geen PHP Hulp whahahaha
 
Tom K

Tom K

26/02/2009 16:46:00
Quote Anchor link
heb weer wat geprobeerd

Afbeelding

edit:image aangepast, zag dat copyright tekst in de weg stond
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
GaMer B

GaMer B

26/02/2009 19:46:00
Quote Anchor link
Dat blauwe van Inloggen staat zo raar. Dat hoort daar gewoon niet thuis / past er niet bij.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.