[review] Elektronica webwinkel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Bram Boos

Bram Boos

29/04/2011 14:34:35
Quote Anchor link
Aangezien ik niet de beste designer ben heb ik het design van mijn nieuwe webshop uitbesteed aan iemand anders. Nu wil ik graag weten wat jullie er van vinden zodat het nog aangepast kan worden...

Klikkerdeklik
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:29:11
 
Dennis meijer

dennis meijer

29/04/2011 14:47:09
Quote Anchor link
De layout vind ik er gaaf uitzien...

ALLEEN: pfff die lange lijn naar onderen:S

Daar zul je een oplossing voor moeten vinden want dat is gewoon lelijk:P

Voor de rest ziet die er lekker uit.
 
Daniel O

Daniel O

29/04/2011 14:51:14
Quote Anchor link
Vind het nogal ... eh grijs. Ik zou een verzoek doen om er wat meer kleur in te brengen. Strak is prima, maar dit is een beetje doods. Verder is het optisch een beetje vervelend dat de linker en rechter kolom niet lijnen met de kop.
Verder ziet het er prima uit.
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

29/04/2011 15:07:46
Quote Anchor link
Erg grijs en zwart. Ik zou iets meer spelen met kleuren, hoewel dit er natuurlijk erg strak en zakelijk uit ziet.

De dikke lijn om dat zoek-formulier vind ik echt te dik. Misschien kan je nog iets doen met wat meer ronde vormen?

Verder: ziet er goed uit!
 
Maarten PHP

Maarten PHP

29/04/2011 18:44:47
Quote Anchor link
categorieen en winkelwagentje vakken wat langer
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

29/04/2011 18:47:45
Quote Anchor link
Ik weet niet, maar het geeft mij het 'webshop' gevoel niet.
Ik denk dat het heel erg zou helpen op er iets meer icoontjes door heen te gooien!
 
Jordy nvt

Jordy nvt

29/04/2011 21:05:02
Quote Anchor link
Ja, ben het zeker met Joris eens.

Verder zou zo'n flash banner misschien wat kunnen doen, zoals bij bol.com ofzo. Dat brengt al veel meer leven in de website.
 
Mark Tielemans

Mark Tielemans

29/04/2011 22:10:04
Quote Anchor link
Die middelste bar die ver naar onder door loopt wordt wss gevuld met variable content?

Hoe dan ook lijkt mij dat je die beter in een een div met overflow auto kunt zetten kunt zetten, zodat die pagina scrollbars krijgt. Maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak, veel mensen hebben dat liever niet. Ik vind het als gebruiker fijner omdat alle links links boven en rechts binnen mijn bereik blijven, zonder dat ik terug naar boven hoef te scrollen bij lange pagina's.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

30/04/2011 09:52:31
Quote Anchor link
Opmaak: Erg strak en zakelijk. Ikzelf vind het mooi, maar ik denk dat het net iets té is voor potentiele kopers.
Ik zou de kop waar nu duum.nl staat vervangen door een afbeelding, of in ieder geval iets van lijnen of andere vulling, is nu een beetje leeg
Bijvoorbeeld:
Afbeelding(van google-afbeeldingen, ik weer niet of er auteursrecht op zit
Wat me verder opvalt is dat je voor €2000,- in je winkelwagen hebt zitten, en bovenin staat: totaalbedrag €203,-
Gewijzigd op 30/04/2011 09:54:55 door Tobias Tobias
 
- Mark -

- Mark -

30/04/2011 15:17:09
Quote Anchor link
13 in een dozijn om eerlijk te zijn. Het is zeker niet lelijk, ik heb veel slechter gezien. Maar de gemiddelde template die je kan kopen voor een paar euro ziet er moderner en frisser uit dan dit naar mijn menig.
 
Bram Boos

Bram Boos

30/04/2011 21:55:54
Quote Anchor link
Allen bedankt! Hier heb ik veel aan, ik heb de verbeterpunten doorgemaild en ik laat volgende week een logo ontwerpen... Ik houd jullie op de hoogte!
 
Bram Boos

Bram Boos

06/05/2011 14:12:58
Quote Anchor link
Ik heb net het logo binnen: http://duum.nl/duum2.jpg

Wat vinden jullie ervan en past het bij de layout?
 
Maikel  B

Maikel B

06/05/2011 14:19:34
Quote Anchor link
Logo ziet er leuk uit. Goed dat er al meer kleur in zit.
Misschien een idee om nu in je layout ook op sommige plekken die gele kleur van het logo terug te laten komen. Dat geeft dan alleen gelijk een wat frissere look.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

06/05/2011 14:21:20
Quote Anchor link
Wat is het idee achter het logo? het lijkt een stuk fietsketting?
Verder, de kleuren staan er heel mooi bij, maar bij dat beeldmerk denk ik persoonlijk niet meteen aan een elektronica webshop.. (kan aan mij liggen)

-Jason
Gewijzigd op 06/05/2011 14:22:09 door Jason van der Zeeuw
 
Michael -

Michael -

06/05/2011 15:44:41
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw op 06/05/2011 14:21:20:
Wat is het idee achter het logo? het lijkt een stuk fietsketting?
Verder, de kleuren staan er heel mooi bij, maar bij dat beeldmerk denk ik persoonlijk niet meteen aan een elektronica webshop.. (kan aan mij liggen)

-Jason

Bij 't logo dacht ik gelijk aan tandwielen. Dan past 't wel weer bij elektronica.
Vind 't wel een leuk simpel logo. Inderdaad die geel ook gebruiken in je website.
 
Bram Boos

Bram Boos

06/05/2011 18:09:45
Quote Anchor link
Die zogenaamde 'tandwielen' moeten een verbining in een elektronica circuit voorstellen...
 
Jordy nvt

Jordy nvt

06/05/2011 18:14:34
Quote Anchor link
Je zou kunnen overwegen om in het logo duum.nl op te nemen in plaats van alleen duum. Dat zie je namelijk vaak, zoals bij wehkamp.nl of bol.com.
 
- Mark -

- Mark -

06/05/2011 18:17:00
Quote Anchor link
Het logo is niets zeggend naar mijn mening. Als ik moest gokken wat het was dan zou ik inderdaad richting ketting/vreemde worm denken. Ik ben op papier elektricien maar ik zie de link niet echt. De naam is lekker kort maar helpt voor de rest niet echt mee.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

06/05/2011 20:11:03
Quote Anchor link
de naam duum is inderdaad wat vreemd,
maarja als je bijv wehkamp.nl hoort(om maar even wat te noemen :P)
dan denk je in eerste instantie ook niet meteen aan kleding o.i.d.

Je zal er altijd voor moeten zorgen dat je naam bekend word, dan is dit een heel makkelijk te onthouden naam. Dus de naam maakt niks uit

Maar weer even terug over het logo..
Probeer het beeldmerk nog wat duidelijker te maken, probeer er dingen in te verwerken die mensen in het alledaagse leven tegenkomen bij elektronica, bijv. een stekker, elektriciteit, kabels... een elektronica circuit is wel erg ver gezocht! Mensen moeten bij het beeldmerk meteen denken aan elektronica, dat is tenslotte het doel van een beeldmerk...
Gewijzigd op 06/05/2011 20:15:45 door Jason van der Zeeuw
 
Joey Drieling

Joey Drieling

06/05/2011 20:29:41
Quote Anchor link
Tandwielen doen mij denken aan een meganisme/meganika, niet elektronica.
Gewijzigd op 06/05/2011 20:30:33 door Joey Drieling
 
Bram Boos

Bram Boos

09/05/2011 16:00:07
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.