[Review] I nekeSpork.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs X

Thijs X

10/03/2007 14:36:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal

Heb een tijdje geleden het design al laten checken en die viel goed in de smaak. Maar nu is Versie 2 van de website bijna klaar en wou ik hem even laten checken hier ^^

Ook moet ik nog een goede oplossing vinden voor een submenu. Dus heb je een goed idee voor een submenu post het even. ( Submenu alleen nodig voor Cursussen en Workshops 2 en 4 subitems)

Graag tips / opmerkingen etc

Linkje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:23:12
 
Vincent

Vincent

10/03/2007 14:44:00
Quote Anchor link
Mooi site,
leuk die kleuren.
Leuk bedacht..
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 14:50:00
Quote Anchor link
ja nee prima eigenlijk weinig op aan te merken, ziet er goed uit, werkt crossbrowser petje af.

maar, ik heb toch nog een puntje gevonden, de agenda is denk ik in dit geval een niet zo duidelijke oplossing voor het aangeven van aankomen exposities en dergelijke. het duurde even voor ik begreep wat ik er mee kom. misschien zou een event-list beter zijn.

typo..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Thijs X

Thijs X

10/03/2007 14:53:00
Quote Anchor link
@ Bart
Wat versta jij precies onder een event list?
http://www.inekespork.nl/v2/index.php?p=exposities zie je ook gewoon alle exposities in een lijstje. Verder vond ik het wel een leuke opvulling zon kalender.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

10/03/2007 14:58:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit, zou alleen een witregel zetten tussen de tekst van het nieuwsbericht en de stippellijn eronder nu lijkt het zo ertussen gepropt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://www.inekespork.nl/v2/index.php?p=workshops&maand=4&jaar=2007&maand=5&jaar=2007&maand=6&jaar=2007&maand=7&jaar=2007&maand=8&jaar=2007&maand=9&jaar=2007&maand=10&jaar=2007&maand=11&jaar=2007&maand=12&jaar=2007&maand=1&jaar=2008&maand=2&jaar=2008&maand=3&jaar=2008&maand=4&jaar=2008&maand=5&jaar=2008&maand=6&jaar=2008&maand=7&jaar=2008&maand=8&jaar=2008&maand=9&jaar=2008&maand=10&jaar=2008&maand=11&jaar=2008&maand=12&jaar=2008&maand=1&jaar=2009&maand=2&jaar=2009

Zo'n url is ook niet echt mooi (Ik heb een tijdje door je kalendar gebladerd)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DaeDaluz
 
Thijs X

Thijs X

10/03/2007 15:02:00
Quote Anchor link
@DeaDaluz
Heb het even aangepast even een margin bijgezet.
Die url komt omdat ik $_SERVER['QUERY_STRING'] gebruikt hier zal ik zo wel even een oplossing voor bedenken. Bedankt voor je reactie.
 
ArendJan

ArendJan

10/03/2007 15:05:00
Quote Anchor link
Die footer vind ik misstaan. Verder mooi gemaakt, alleen vind ik het toch wel iets van een weblog-template weg hebben...
 
Thijs X

Thijs X

10/03/2007 15:07:00
Quote Anchor link
@ArendJan
Zou het knap vinden als je een weblog-template kan vinden die erop lijkt O_o
En over de footer waarom vind je hem misstaan?
 
ArendJan

ArendJan

10/03/2007 15:18:00
Quote Anchor link
@thijs: Ik bedoel gewoon de indeling, header, links nieuwe berichten, rechts agenda etc...

Uhm over die footer, die moet donkerder oranje, en er moet wat blauw van de header in terugkomen....

Succes.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/03/2007 15:24:00
 
Thijs X

Thijs X

10/03/2007 15:32:00
Quote Anchor link
Ja qua indeling is het inderdaad een blog. Vind ik toch wel duidelijkste indeling.
Zou eens kijken wat ik met die footer nog kan doen.

Edit:
Footer veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Thijs X

Thijs X

11/03/2007 16:15:00
Quote Anchor link
- Footer veranderd
Iemand nog een goede oplossing voor een mooi submenu?
 
W W

W W

11/03/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Zeer mooie website, ik denk alleen niet dat een dropdown menutje mooi zou zijn bij .

Misshien een balkje (horizontaal) onder het gewone menu, met daarin de submenu's?
 
Thijs X

Thijs X

11/03/2007 16:34:00
Quote Anchor link
Ja daar zat ik ook al aan te denken gewoon divje ofzo dat infade maar ik heb geen idee wat de beste optie is om dat te realiseren.
 
Thijs X

Thijs X

16/03/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Heb nog de volgende wijzingen aangebracht naar aanleiding van een aantal reacties:
- Footer helemaal veranderd en het oranje donkerder gemaakt.
- Textkleur donkerblauw gemaakt.
- Galerie veranderd.

Maar nu zit ik met een probleem, ben bezig met het Submenu. Alleen word hij in Firefox wel horizontaal weergegeven (wat ook de bedoeling is) maar in IE niet.

Iemand enig idee hoe ik dit moet gaan oplossen?
Of heeft iemand nog een beter idee hoe ik dat submenu het beste voor mekaar kan krijgen.
 
Bart van der veen

bart van der veen

16/03/2007 19:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
#menu li a {

    display: block; // probeer dit is met inline

    height: 36px;

}

?>


ps peje af voor geen javascript!!, maar puur css

Quote:
<img src="../afbeeldingen/jeans.jpg" alt="Klik voor uitvergroten" title="Klik voor uitvergroten" width="580">

als je afbeelding door een browser laat verschelen wordt dat zo lelijk, dus liever niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
thijs schreef op 16.03.2007 19:02:
ben bezig met het Submenu. Alleen word hij in Firefox wel horizontaal weergegeven (wat ook de bedoeling is)

Daardoor verspringt nu de hele pagina iets als je met de muis over het menu gaat. De (submenu) tekst loop te ver naar rechts dus de pagina springt naar links.
Resolutie 1024x768

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/03/2007 19:16:00
Quote Anchor link
hij is heel mooi, doe alleen nog wat aan je lettertype bij de dropdown menu.
 
Thijs X

Thijs X

16/03/2007 19:20:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad SanThe vind het zelf ook zwaar irritant.
Maar krijg het maar niet opgelost en krijg het menu nog steeds niet horizontaal in IE.

@Bart dat stukje code is van het "hoofd" menu dus als ik daar iets aan wijzig gaat het helemaal niet goed ;)

@Arjan, ja dat komt nog wel eerst even zorgen dat hij goed functioneerd ^^ maar heb je suggestie voor een mooi lettertype?

Stylesheet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Manaus

Manaus

16/03/2007 19:58:00
Quote Anchor link
als je over die drop downs gaat, dan verschuift je website, dat is beetje irritand vind ik persoonlijk:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.