[REVIEW] machielk.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »
Machiel K

Machiel K

19/02/2014 20:33:18
Quote Anchor link
Hai,

Ik ben de laatste stappen aan het zetten om mijn website machielk.nl af te ronden. De grootste reden dat ik deze website gemaakt heb is dat ik volgend jaar de studie Mediavormgeving wil gaan doen. Om voor mijn intakegesprek iets te laten zien voor wat ik al kan, heb ik dus deze website gemaakt. De opleiding is vooral gericht op het ontwerp, dus op de lay-out.

Graag zou ik van jullie willen weten wat jullie van de (responsive) lay-out vinden.

Ik ben zelf denk ik niet erg tevreden over de kleur van het menu. Het is zo donker en wat aan de saaie kant vind ik zelf. Wat vinden jullie daar van?

Meningen over andere dingen zijn ook erg welkom!

Alvast bedankt.

Groeten,

Machiel.

(Om er nu maar meteen een topic van te maken, zal ik ook meteen mijn vraag stellen.
Ik heb nu bijvoorbeeld de link /?pagina=contact, met mod_rewrite naar /contact en /?pagina=overmij naar /overmij. Maar nu zou ik willen dat als je de link /?pagina=contact in je balk invoert, dat je dan automatisch doorgestuurd wordt naar /contact, en met /?pagina=overmij naar /overmij. Hij moet dus gaan kijken wat er ingevuld staat bij ?pagina, en die vervolgens doorgeven denk ik? Maar hoe moet ik dat aanpakken..)
Gewijzigd op 19/02/2014 21:34:48 door Machiel K
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:18:35
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

19/02/2014 21:11:25
Quote Anchor link
Ziet er opzich goed uit. Heb ze slechter voorbij zien komen ;) Wel een aantal puntjes:

- Jammer dat je niet html5 gebruikt (broncode)

- Ik zie als ik de pagina open een hoop tekst. Het spreekt mij dus nog niet aan op het moment dat ik op je website komt. (denk aan vragen: wat kan ik op de site? wat wil ik op de site? wie bezoekt mijn site? wat verwachten de bezoekers op de site)

- Zoals je zelf al zegt oranje grijs gaat prima. Maar de donkere hover kleur van de navigatie is minder.

- Geef mensen in het contactformulier gewoon de keuze een onderwerp zelf in te vullen.

- over mij > kennis (zou ik eerder in bullets doen, nu moet ik gaan lezen en zoeken wat je kennis is. klein overzicht vinden mensen fijn).

- Op je website moet je altijd bedenken dat mensen maar een paar seconden op een pagina zitten. Ze gaan niet veel tekst lezen vaak. Ze zoeken iets een screenen snel de pagina, als het ze niet triggerd is de pagina snel weggeklikt, neem dat mee met de inrichting van je website.

- De heb je nog een vraag aan mij is enkel beveiligd met minimaal 10 karakters. Dus niet antispam veilig

- Plaatjes van portfolio zou ik klikbaar maken. Mensen klikken tegenwoordig steeds vaker op plaatjes en niet meer op kleine icoontjes.

- Je mag in de teksten best je 'ik' even uitzetten :P er staat bijna in elke zin wel ik. Daarnaast moet je opletten dat je zinnen nooit met ik begint.

Quote:
Een website voor iemand die vroeg om een website voor zijn twitteraccount. Hij heeft de website nooit gebruikt, maar dat is voor mij geen punt.

project niet geslaagd?

Quote:
Ooit ben ik begonnen met een layout voor een CMS (Content Managment System). De layout hiervan heb ik nog niet afgerond, dit ga ik wel doen.

Benoem geen halve dingen. Je bent er waarschijnlijk straks trots op :) "Hij is bijna af, nog even geduld" of "als hij af is kan u mij vragen om een demo" (slechts voorbeeld, nu lijkt het net een 10 jaren plan)

Edit:

Op de home pagina staat een 404 link. (http://machielk.nl/portofolio)
Gewijzigd op 19/02/2014 21:14:27 door Bas IJzelendoorn
 
Machiel K

Machiel K

19/02/2014 21:26:14
Quote Anchor link
Bedankt voor je feedback Bas! Ik ga zeker iets met je punten doen.

Bas IJzelendoorn op 19/02/2014 21:11:25:
- De heb je nog een vraag aan mij is enkel beveiligd met minimaal 10 karakters. Dus niet antispam veilig
Ben hier inderdaad vergeten om de spamfilter erop te zetten. Dit heb ik wel al bij het contactformulier. Ik heb het veranderd.

Bas IJzelendoorn op 19/02/2014 21:11:25:
- Je mag in de teksten best je 'ik' even uitzetten :P er staat bijna in elke zin wel ik. Daarnaast moet je opletten dat je zinnen nooit met ik begint.
Je hebt helemaal gelijk, haha. Het is wel een website die over mij gaat.. dus je zult het wel redelijk vaak tegenkomen. Ik zal kijken waar ik het weg kan laten.

Bas IJzelendoorn op 19/02/2014 21:11:25:
Quote:
Een website voor iemand die vroeg om een website voor zijn twitteraccount. Hij heeft de website nooit gebruikt, maar dat is voor mij geen punt.

project niet geslaagd?
Inderdaad. Opeens hoefde het allemaal niet meer. Jammer. Opzich is het project voor mij wel geslaagd, alleen is het nooit in gebruik geweest. Het enige wat nog gemaakt moest worden, was het nieuws systeempje.

Bas IJzelendoorn op 19/02/2014 21:11:25:
Op de home pagina staat een 404 link. (http://machielk.nl/portofolio)
Haha, bedankt! Ik kwam er gister achter dat je het als portfolio schrijft, ik had het in al mijn bestanden en alle plaatjes als portofolio geschreven. Ik had het overal veranderd, behalve hier dus. Het is nu veranderd.
Gewijzigd op 19/02/2014 21:27:52 door Machiel K
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 08:04:52
Quote Anchor link
Ik vind het wel strak, goede kleuren, maar op één of andere manier komt het niet vernieuwend over. Nou zijn er natuurlijk veel sites die op elkaar lijken. Het doet me ook meer aan een cms o.i.d. denken dan een website i.m.o.

Je mag wel wat meer plaatjes toevoegen? Een foto van jezelf op je begin/over mij pagina? Je leeftijd/geboortedatum op je over mij pagina?

Verder, zoals al is genoemd, jammer dat je XHTML gebruikt ipv HTML5.
Waarom laad je jQuery 1.8 in? Deze stampt uit 2012 en ze zijn intussen al bij 1.11 of 2.1

Waarom gebruik je voor je vraag-opsturen gewone javascript?
Dit kan mooier met jQuery of met een placeholder.

Succes!

edit: typfout: – Een vraag bestaat toch wel uit minstens uit 10 karakters?
Waarom bij dit form zoveel div's? Je geeft de submit een class mee, terwijl je deze ook met #overmij > submit kan stylen. class="submit" lijkt me ook niet perse nodig.

En zoals al wat gezegd zou ik inderdaad de plaatjes in je portfolio klikbaar maken ipv zo'n klein icontje.
Gewijzigd op 20/02/2014 08:13:40 door Michael -
 
Machiel K

Machiel K

20/02/2014 11:30:07
Quote Anchor link
Thanks Micheal!

Michael - op 20/02/2014 08:04:52:
Je mag wel wat meer plaatjes toevoegen? Een foto van jezelf op je begin/over mij pagina? Je leeftijd/geboortedatum op je over mij pagina?
Leeftijd en geboortedatum heb ik toegevoegd. Ik zal eens kijken voor wat afbeeldingen.

Michael - op 20/02/2014 08:04:52:
Waarom laad je jQuery 1.8 in? Deze stampt uit 2012 en ze zijn intussen al bij 1.11 of 2.1
Goede vraag.. ik dacht dat ik 2.1.0 had staan. Heb het veranderd.

Michael - op 20/02/2014 08:04:52:
Een vraag bestaat toch wel uit minstens uit 10 karakters?
Aangepast.

Michael - op 20/02/2014 08:04:52:
En zoals al wat gezegd zou ik inderdaad de plaatjes in je portfolio klikbaar maken ipv zo'n klein icontje.
Ik heb het veranderd. Het hele plaatje kan nu aangeklikt worden.
 
Machiel K

Machiel K

01/03/2014 23:09:19
Quote Anchor link
Ik heb geprobeerd alle punten die genoemd zijn (en waar ik het met eens was) te veranderen of toe te voegen. Hieronder staan de toevoegingen.

- Een slider toegevoegd en tekst weggehaald op de startpagina.

- Fotopagina toegevoegd (met foto's van de voorjaarsvakantie in Berlijn).

- Portfolio icon aangepast.

- Schaduw toegevoegd aan de bovenste rechter balk.

- Achtergrondkleur van de tekst niet meer wit, maar wat grijziger (#FFFFFF -> #FCFCFC).

- Tekst op de over mij pagina aangepast.

- Plaatjes toegevoegd op de over mij pagina.

Ik ben bezig bij het contact formulier dat je kan kiezen voor "Iets anders, namelijk..." en dat er dan een nieuw veld komt waar je je eigen onderwerp in kunt vullen. Dit werkte nog niet helemaal, dus heb ik het nog niet online gezet.

Graag hoor ik voor de laatste keer van jullie of jullie nog opmerkingen/tips hebben. Het liefst krijg ik ook wat feedback op de fotopagina (/berlijn). Duurt laden van de plaatjes bij jullie ook zo lang? Lopen jullie ook vast bij het laden van de plaatjes? Waarschijnlijk ligt het aan de oude laptop waar ik eigenlijk altijd gebruik van maak.

Alvast bedankt en nog een fijn weekend toegewenst.
 
Michael -

Michael -

01/03/2014 23:22:51
Quote Anchor link
Goed bezig!

De Berlijn foto's laden inderdaad erg traag. Waarschijnlijk heb je ze niet geoptimaliseerd voor het web.
Ook heb je geloof ik de plaatjes die je klein weergeeft niet als thumbnail weergegeven maar gewoon met width height verkleint? (Ik kan dat niet zien op de tablet). Die zou je kunnen verkleinen in het formaat zoals je ze ook weergeeft dat scheelt al een hoop. Ook heeft het weinig zin om foto's weer te geven die groter dan 900px o.i.d. Zijn. Door ze te verkleinen win je dus al veel.
 
Wouter J

Wouter J

01/03/2014 23:30:31
Quote Anchor link
- Ik vind je boxje bij je portfolio wel heel erg smal, ik beweeg bijna automatisch naar het scherm toe om het te lezen. Zie het liever wat breder.
- Ik mis een leuk spannend patterntje in je menu. Gewoon zoiets simpels als je als overlay gebruikt bij het tonen van een portfolio item (je ziet het nauwelijks) doet het al zo veel beter :) Het mist allemaal iets spannends, je denkt hé zo strak, er moet ergens iets zijn. Maar dan is er helemaal niks, dat is wel een kleine tegenvaller
- Grote stukken tekst (bijv. op je over mij pagina) zijn moeilijk te lezen als je gewoon normaal achter een beeldscherm zit (zelfde met deze site overigens). Ik raad je aan de line-height wat groter te maken (1.3 is aangeraden door typografie experts)
- Maak de site naam (linksbovenin) klikbaar naar de home, dat is wat mensen verwachten.
- Dat je foto pagina (die overigens nergens gelinkt wordt) zo langzaam laad is omdat je alle foto's op volledige grootte (en dat is groot) inlaad om ze klein te tonen. Maak van alle foto's ook een thumbnail formaat (het formaat waarin je ze toont op de pagina). Maak dan een javascriptje die dan, op de achtergrond, de andere foto's inlaad. Mocht een gebruiker al op de thumbnail klikken voordat de foto op de achtergrond geladen is laad je hem alsnog snel in.
- Het is irritant dat je in de portfolio pagina telkens naar de top van de pagina wordt verplaatst als je een item hebt aangeklikt.

Dan wil ik nog wel wat over je code zeggen (ik blijf een developer :P):
- Je gebruikt xHTML, ik zou daar heel snel een groot vraagteken achter zetten en ga nadenken of je dat wel echt wilt. xHTML is al jaren dood. Je kan beter de veel semantischere HTML 5 gebruiken.
- Plaats de content language niet in een meta tag, maar in een lang="nl" tag in de <html>. (voor xHTML moet je ook een xmlns:lang="nl" hebben)
- Ga eens zoeken naar microdata (http://schema.org/). Dat is de vervanging van de meta keywords en description tags. Je kan er veel meer mee en google gaat je site ook nog leuker vinden :)
- "<meta name="revisit-after" content="2 days" /> " echt, ga jij je static homepagina elke 2 dagen updaten? Beter kun je dit trouwens in een robots.xml file aangeven.
- Als je javascript niet nodig is op een pagina, laad ze dan ook niet in. (zie bijv. de homepage)
- Als je javascript niet nodig is voor het tonen van de pagina, plaats ze dan bij voorkeur vlak voor </body>, hierdoor laad je pagina sneller.
- Plaats je google analytics zeker onderin, daarmee krijg je betere resultaten (bezoekers die je site meteen wegklikken worden meegerekend als het script bovenin staat)
- Lees eens in over HTML en semantiek (bijv. HTML in 2012 en HTML en semantiek). Met HTML tags geef je voor de computer betekenis aan woorden. Jij gebruikt overall de division, wat de enige tag (samen met <span>) is die geen betekenis heeft. Maak je menu bijv. op met een lijst, je tekst plaats je in paragraphs (<p>), je slider met afbeeldingen (<img>), titels in de heading tags (<h1> t/m <h6>), etc.
- Voorkom onclick in je code. Gebruik of de anchor (<a>) of plaats de onclick in een script tag
 
Machiel K

Machiel K

01/03/2014 23:31:46
Quote Anchor link
Ja inderdaad! Ik sluit net mijn laptop af en bedacht dat ook. Een 'image'-klein.png en 'image'-groot.png. De kleine afbeelding komt op de /berlijn pagina zelf, en de grote afbeelding komt bij de vergroting als je op de kleine klikt.

Ik ga morgen de afbeeldingen verkleinen en kijken of dat de laadtijd veel korter maakt :).
 
Wouter J

Wouter J

01/03/2014 23:34:14
Quote Anchor link
Was trouwens vergeten te zeggen: De eerste indruk is goed, hij oogt lekker en bevat goede kleuren combinaties.
 
Local Dev

Local Dev

01/03/2014 23:37:12
Quote Anchor link
Ziet er op zich leuk uit.

Ik zou nog wel even naar de validatie kijken van jouw contact formulier, is nu namelijk gevoelig voor xss aanvallen.
 
Machiel K

Machiel K

01/03/2014 23:51:31
Quote Anchor link
Thanks voor je uitgebreide feedback Wouter!
Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Ik vind je boxje bij je portfolio wel heel erg smal, ik beweeg bijna automatisch naar het scherm toe om het te lezen.
Dat komt (denk ik) vanwege de responsive layout. Ik zal veranderen dat de boxjes al eerder de hele breedte innemen in plaats van heel dun.

Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Ik mis een leuk spannend patterntje in je menu. Gewoon zoiets simpels als je als overlay gebruikt bij het tonen van een portfolio item (je ziet het nauwelijks) doet het al zo veel beter :) Het mist allemaal iets spannends, je denkt hé zo strak, er moet ergens iets zijn. Maar dan is er helemaal niks, dat is wel een kleine tegenvaller
Jep. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, uiteindelijk kwam ik uit op esn streepjes patern. Zelf vond ik het niet echt mooi staan, ik zal het morgen online zetten en dan hoor ik graag wat jij er van vindt.


Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Dat je foto pagina (die overigens nergens gelinkt wordt) zo langzaam laad is omdat je alle foto's....
Goed, dankje. De foto pagina komt als een boxje op de portfolio pagina te staan.

Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Je gebruikt xHTML, ik zou daar heel snel een groot vraagteken achter zetten en ga nadenken of je dat wel echt wilt.
Ik heb eigenlijk HTML zo geleerd en pas het dan ook overal met xHTML toe. Ik keek laatst naar HTML5, eigenlijk best weinig verschil, alleen wat vervangers voor divjes. Ik denk dat ik een remake zal maken in HTML5.

Met alle andere genoemde punten ga ik uiteraad ook iets doen, alleen had ik daar geen commentaar op. Vandaar dat ik niet elk punt hierboven heb staan.



Toevoeging op 01/03/2014 23:54:19:

Wouter J op 01/03/2014 23:34:14:
Was trouwens vergeten te zeggen: De eerste indruk is goed, hij oogt lekker en bevat goede kleuren combinaties.
Haha.


Toevoeging op 02/03/2014 14:45:52:

Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Ik mis een leuk spannend patterntje in je menu. Gewoon zoiets simpels als je als overlay gebruikt bij het tonen van een portfolio item (je ziet het nauwelijks) doet het al zo veel beter :) Het mist allemaal iets spannends, je denkt hé zo strak, er moet ergens iets zijn. Maar dan is er helemaal niks, dat is wel een kleine tegenvaller
Heb een leuk patroon toegevoegd en de kleuren wat aangepast.

Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Grote stukken tekst (bijv. op je over mij pagina) zijn moeilijk te lezen als je gewoon normaal achter een beeldscherm zit (zelfde met deze site overigens). Ik raad je aan de line-height wat groter te maken (1.3 is aangeraden door typografie experts
. Als ik line-height 1.3 instel, dan wordt de ruimte tussen de regels kleiner. Is dat ook wat je bedoelde?

Wouter J op 01/03/2014 23:30:31:
- Maak de site naam (linksbovenin) klikbaar naar de home, dat is wat mensen verwachten.
Check.

Andere opmerkingen heb ik ook aangepast/toegevoegd.

Mijn enige vraag is nu nog eigenlijk wat jullie van de linker kant vinden. Die blokken, staan die goed zo? Veranderd het veel aan de lay-out?

De Berlijn pagina laad veel sneller nu ik kleinere images gebruik. Top :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.