Review muzieklijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan R

Jan R

04/08/2013 08:00:16
Quote Anchor link
Hoi,

Mat denken jullie hiervan?
* Opmaak
* veiligheid
* enz.

http://www.janr.be/muziek/


Let wel. Dit is een lijst en geen aanbieding van illegale muziek

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:34:24
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2013 08:17:49
Quote Anchor link
Ziet er zo... 2003 uit.
Tabel is prima, maar het kan allemaal veel verfijnder. Met CSS is hier echt wat moois van te maken, maar het is nu rauwe HTML.
Veiligheid? Ik zie niets meer dan een HTML-pagina.
 
Erwin H

Erwin H

04/08/2013 08:38:38
Quote Anchor link
Oeh, erg. Als ik met mijn muis erover heen ga dan worden de letters dikgedrukt. Dat heeft tot effect dat de breedte van de cellen verandert en dus springt die hele tabel continu heen en weer omdat die ook breder en smaller wordt. Echt heel erg vervelend voor het oog. (in FF overigens)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2013 09:23:30
Quote Anchor link
die opmaak is vreselijk jan en dat kan veel beter zonder al te veel inspanningen. Gebruik je een javascript oplossing om die rijen te kleuren als je er overheen hovert met je muis? want op mijn laptop zit er een halve seconde tussen voordat hij kleur krijgt. Dat kan gewoon snel met css. Zoals erwin zegt: die dikgedrukte letters moeten er uit evenals die ontzettende lelijke randen. Dan vind ik persoonlijk dat de muiscursor wel iets anders mag worden dan die lelijke tekstcursor
Gewijzigd op 04/08/2013 09:26:15 door Frank Nietbelangrijk
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2013 09:37:57
Quote Anchor link
Naast wat al genoemd is:

Zet de prijzen in een nette opmaak, dus 5 = € 5,- en 13,5 = € 13,50. Dit is met php makkelijk op te lossen: http://php.net/manual/en/function.round.php

Zo te zien haal je de datum zonder voorbewerking uit de database. maak hier een mooiere nederlandse opmaak van: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/datum-en-tijdfuncties-in-mysql/519/

Die foto onderaan is van erg slechte kwaliteit. Zorg er in iedere geval voor dat de planken recht staan. En wat doet dat stuk code er onderaan?

En wat ik mis is een eventuele kolom met artiest? En de mogelijkheid om te sorteren op bv datum of artiest
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 12:00:53
Quote Anchor link
opmaak van groter lettertype verwijderd. 't was een idee waar ik ook niet echt warm van liep.
De opmaak van wisselende kleuren is via CSS

Welke type rand zou ik moeten gebruiken. Ik ben echt niet sterk in grafisch :)
Round is toegevoegd Ik heb wel met number_format gewerkt. steeds 2 cijfers na de ,

Is er iemand die wel geklikt heeft op een titel?

Frank Nietbelangrijk op 04/08/2013 09:23:30:
Dan vind ik persoonlijk dat de muiscursor wel iets anders mag worden dan die lelijke tekstcursor


Wat bedoel je hiermee?



Datum format was verdwenen omdat ik te veel problemen had met mijn joins :)


Jan
Gewijzigd op 04/08/2013 12:04:25 door Jan R
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2013 12:04:24
Quote Anchor link
Ooooo kan je er op klikken??? Dat had ik helemaal niet door.
Staat er wel boven, maar dat lees/zie ik niet. Dat moet je echt anders doen.
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 12:04:50
Quote Anchor link
Zoals?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2013 12:33:50
Quote Anchor link
Jan R op 04/08/2013 12:04:50:
Zoals?

BV de muis in een link-icoon veranderen?
cursor: pointer;

Wat me opvalt is dat bij iedere album de nummers ergens in de 12 minuten duren. Is dit toeval of gaat er iets mis met de data ophalen. Ook zou ik NR in de eerste kolom zetten

Heel klein puntje nog, maar dat komt door mijn autisme denk ik ;-) Als je DVD en LP met een hoofdletter doet, doe dat dan ook bij CD
Gewijzigd op 04/08/2013 12:45:13 door Tobias Tobias
 
Wouter J

Wouter J

04/08/2013 12:40:10
Quote Anchor link
Mijn tip, download twitter bootstrap en voeg deze in je project. Je zult zien: 't is al 10 keer beter :)

Vervolgens kun je zelf dat design nog een beetje aanpassen. Het probleem is dat jij nu als basis de default css styles voor tables gebruikt en die gaat aanpassen. Deze default styles zijn oud. Als je twitter bootstrap als basis gebruikt heb je een up to date basis waarmee je verder kunt werken
 
Erwin H

Erwin H

04/08/2013 12:57:59
Quote Anchor link
Eddy E op 04/08/2013 12:04:24:
Ooooo kan je er op klikken??? Dat had ik helemaal niet door.

Wel geprobeerd, maar er gebeurde helemaal niets. Nu ook door waarom niet, het opent een popup. En die.... worden bij mij geblokkeerd (en ik ben niet de enige overigens).
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 12:58:15
Quote Anchor link
Popup? Nee gek! Btw, qua veiligheid... showtitle.php staat behoorlijk open voor sql injecties..
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 13:01:23
Quote Anchor link
Wouter J op 04/08/2013 12:40:10:
Mijn tip, download twitter bootstrap en voeg deze in je project. Je zult zien: 't is al 10 keer beter :)

Vervolgens kun je zelf dat design nog een beetje aanpassen. Het probleem is dat jij nu als basis de default css styles voor tables gebruikt en die gaat aanpassen. Deze default styles zijn oud. Als je twitter bootstrap als basis gebruikt heb je een up to date basis waarmee je verder kunt werken


Is ingevoegd. toont inderdaad moderner :)

Tobias Tobias op 04/08/2013 12:33:50:
BV de muis in een link-icoon veranderen?
cursor: pointer;
aangepast. Dit was ik nog aan het zoeken

Tobias Tobias op 04/08/2013 12:33:50:
Wat me opvalt is dat bij iedere album de nummers ergens in de 12 minuten duren. Is dit toeval of gaat er iets mis met de data ophalen.

Wat stom. I ipv i

Tobias Tobias op 04/08/2013 12:33:50:
Heel klein puntje nog, maar dat komt door mijn autisme denk ik ;-) Als je DVD en LP met een hoofdletter doet, doe dat dan ook bij CD


Is logisch. ik zeg dit ook altijd tegen anderen

Jan
 
NOLot -

NOLot -

04/08/2013 13:05:06
Quote Anchor link
Chris - op 04/08/2013 12:58:15:
Btw, qua veiligheid... showtitle.php staat behoorlijk open voor sql injecties..


Hoe kom je daarbij? Waar kan je dat aan zien
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 14:13:20
Quote Anchor link
Nou, SQL-injecties erop uitvoeren.. Hij vroeg om ook naar de veiligheid te kijken :-P
 
N K

N K

04/08/2013 15:26:49
Quote Anchor link
@Chris
Een tool als Havij laat niks zien bij showtitle.php.
Hoe doe jij deze controle? Ben wel benieuwd, ook voor mijn eigen site.
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 15:48:47
Quote Anchor link
:-) Dat is het verschil tussen Havij en de daadwerkelijke kennis om SQL-injecties uit te voeren. Ken je SQL, dan ken je SQL-injecties!
 
N K

N K

04/08/2013 16:04:21
Quote Anchor link
Goed van je. ;-)
Ik ben geen expert in SQL maar volgens mij kan je dit toch testen door OR '1'='1' achter de URL te plakken? Havij doet toch hetzelfde?

Ik gebruik mysqli_real_escape_string. Neemt niet weg dat ik dit ook een keer wil testen. Wat is hier een goede manier voor want met bovenstaande werkt het niet.
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 17:39:42
Quote Anchor link
Daar kun je beter een ander topic voor openen, nu kapen we die van Jan ;-)
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 19:02:30
Quote Anchor link
Chris - op 04/08/2013 14:13:20:
Nou, SQL-injecties erop uitvoeren.. Hij vroeg om ook naar de veiligheid te kijken :-P


dit is mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$con = opendatabasei();
if (isset($_GET['sn'])){
    $sn = mysqli_real_escape_string($con, $_GET['sn']);
    $sql = 'select titel from muziek_titels where serienr="'. $sn .'";';
    $result = mysqli_query($con, $sql);    
    if (!$result)
    {
        die('<br>Fout: ' . mysqli_error($con) . '<br>' . $sql);
    }
    while(list($titel)= mysqli_fetch_row($result))
    {
        echo '<h1>' . char($titel) . '</h1>';
    }
}
else{
    die('Geen titel geselecteerd!');
}

Ik werk dus wel met mysqli_real_escape_string
Wat doe ik dan nog fout?
 
Reshad F

Reshad F

04/08/2013 22:06:35
Quote Anchor link
Waarom onnodig die variabele aanmaken gewoon die escape direct in je query doen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.