Review my site :)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 00:32:00
Quote Anchor link
Beste PHPhelpers,

Ik ben weer eens aan het sleutelen gegaan met de layout van mijn website.

Ik heb er aardig wat tijd in gestoken, alleen al de vele tientalle tuts die ik heb doorgelezen om tot een redelijk resultaat te komen koste me al minimaal een dag ;)

Maar ik vindt dat het resultaat er mag wezen, afgezien van mijn beroerde Engels. :p

Maar nu is mijn vraag: Wat vinden die andere webdesigners er eigenlijk van?

Is dit pure crap of is een vervolg opleiding voor Webdesigner nog helemaal niet zo'n gek idee?

Verras me daar word ik blij van. Dus brandt maar los :)

PS: Ik heb sinds vandaag het PHP 5 Superboek!

Edit: Zoals het bijna een traditie is ben ik de link naar mijn website vergeten:

klik

Edit 2
Owja, nu wilde ik nog weten: Werkt deze site goed in alle browser? (FF heb ik reeds getest) :p
Gewijzigd op 18/03/2006 00:37:00 door Pieter van Linschoten
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:26:21
 
- wes  -

- wes -

18/03/2006 01:21:00
Quote Anchor link
dingetjes als je login zijn misschien klein maar het maakt je site wel af, zitten nog paar kleine puntjes van verbetering in.

zeg maar overal waar je van dacht ohja dit moet er nog ff in :)
 

18/03/2006 07:43:00
Quote Anchor link
Goddelijk :-)
Een site met goed design en ook XHTML 1.1
In geen tijden gezien. En je hebt de de HTML code ook nog lekker overzichtelijk gehouden.

Wel één minpuntje is dat je je site niet als application/xhtml+xml verstuurd.

Quote:
Ik heb sinds vandaag het PHP 5 Superboek!
Heb ik ook. Is echt goed.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/03/2006 09:16:00
Quote Anchor link
Ik blijf het maar zeggen:
goed is in de ogen van de eigenaar/boodschapper van het woord goed...

Mijn impressie van je site is dat deze voor mij rust uitstraalt. Minpuntje (als je dit een minpuntje zou willen noemen) voor mij is dat al je links (nog) niet werkten. Ik klikte op scripts en deze doet niets. Voor wat je Engels kan ik je zeggen dat gewoon blijven doen en oefenen en aanpassingen van welgemeende remarks je tot een niveau gaan brengen die je zelf aanvankelijk niet voor ogen zou hebben gehouden.

Suc6!!

edit: typo
Gewijzigd op 18/03/2006 09:25:00 door Lissy Pixel
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/03/2006 09:23:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit, alleen je lettertype is wat klein, dat mag best wat groter :)
 

18/03/2006 09:37:00
Quote Anchor link
Lettertype mag idd wel wat groter. Ik vindn 0.85 em altijd goed leesbaar.

Veder mag je die XHTML valid knop onder elke pagina weergeven.
 
CB2thephp

CB2thephp

18/03/2006 10:47:00
Quote Anchor link
Zeer mooi layout en de menu is perfect. Dan net als de andere mensen letter type en ik ben het met webmakerij eens 0.85em is goed.
 
Harmen

Harmen

18/03/2006 10:53:00
Quote Anchor link
Ik vind het menu erg mooi,
Alleen de banner bovenaan de page als je d'r op komt mag wel ietsje minder hoog :P
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/03/2006 11:05:00
Quote Anchor link
Ik snap het probleem met de lettergrootte niet zo goed.

Als hij voor jou te klein is druk je op control en draai aan het muiswieltje en hij is zo groot als je hem hebben wil.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/03/2006 11:10:00
Quote Anchor link
@ Leen : dat is een handige tip en werkt in Firefox prima :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/03/2006 11:13:00
Quote Anchor link
@ Leen: in FireFox, bedoel je. En Ctrl + en Ctrl - werken ook. En Internet Explorer heeft er geen toetscommando voor. Dan zul je in het menu beeld moeten zijn.
 
CB2thephp

CB2thephp

18/03/2006 11:14:00
Quote Anchor link
Niet elk persoon weet dat leen.
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/03/2006 11:16:00
Quote Anchor link
Aha,
Ik gebruik nooit explorer, vandaar.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 11:25:00
Quote Anchor link
@ lissy:
Dat niet alle links werken, komt omdat sommige naar www.lapidi.nl/# linken, en ze dus geen nieuwe pagina openen, maar een anchor.

Verder:
En ik heb de textgrootte op 0.85 em gezet, en het gaat inderdaad nét niet ten koste van de rust, dus als iedereen het nu zonder +50 leesbril kan lezen, ben ik al tevreden :)
 

18/03/2006 12:20:00
Quote Anchor link
Leen:
Aha,
Ik gebruik nooit explorer, vandaar.
Exploder is voor mij ook verleden tijd.
 
Kalle P

Kalle P

18/03/2006 12:40:00
Quote Anchor link
Ik ook, alleen nog met MSN als je je inbox inwilt. Weet iemand trouwens hoe je kan zorgen dat ie dat doet met FF ipv IE?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 12:52:00
Quote Anchor link
Ik heb nu ook het gedeelte scripts af.
Neem maar even een kijkje :)
Met dank aan Richard _o_

@ Kalle:
Ik denk dat MSN (microsof) en FireFox (mozilla) niet samen willen werken. Alleen al omdat de certificaten van IE worden gebruikt bij MSN.
 
Kalle P

Kalle P

18/03/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Dat snap ik :D. Maar het moet toch op 1 of andere manier kunnen.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 13:08:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen: Trek de stoute schoenen aan en ga C++ leren :)
Misschien kan je het zelf wel aanpassen ;)
 
Kalle P

Kalle P

18/03/2006 13:19:00
Quote Anchor link
Komt vanzelf wel aan bod. Op school nu bezig met veel java, volgend jaar C++.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 13:29:00
Quote Anchor link
Hehe :p
Op school is de moeilijkste taal die ik leer Latijn xD
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.