Review my site :)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 00:32:00
Quote Anchor link
Beste PHPhelpers,

Ik ben weer eens aan het sleutelen gegaan met de layout van mijn website.

Ik heb er aardig wat tijd in gestoken, alleen al de vele tientalle tuts die ik heb doorgelezen om tot een redelijk resultaat te komen koste me al minimaal een dag ;)

Maar ik vindt dat het resultaat er mag wezen, afgezien van mijn beroerde Engels. :p

Maar nu is mijn vraag: Wat vinden die andere webdesigners er eigenlijk van?

Is dit pure crap of is een vervolg opleiding voor Webdesigner nog helemaal niet zo'n gek idee?

Verras me daar word ik blij van. Dus brandt maar los :)

PS: Ik heb sinds vandaag het PHP 5 Superboek!

Edit: Zoals het bijna een traditie is ben ik de link naar mijn website vergeten:

klik

Edit 2
Owja, nu wilde ik nog weten: Werkt deze site goed in alle browser? (FF heb ik reeds getest) :p
Gewijzigd op 18/03/2006 00:37:00 door Pieter van Linschoten
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:19:19
 
- wes  -

- wes -

18/03/2006 01:21:00
Quote Anchor link
dingetjes als je login zijn misschien klein maar het maakt je site wel af, zitten nog paar kleine puntjes van verbetering in.

zeg maar overal waar je van dacht ohja dit moet er nog ff in :)
 

18/03/2006 07:43:00
Quote Anchor link
Goddelijk :-)
Een site met goed design en ook XHTML 1.1
In geen tijden gezien. En je hebt de de HTML code ook nog lekker overzichtelijk gehouden.

Wel één minpuntje is dat je je site niet als application/xhtml+xml verstuurd.

Quote:
Ik heb sinds vandaag het PHP 5 Superboek!
Heb ik ook. Is echt goed.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/03/2006 09:16:00
Quote Anchor link
Ik blijf het maar zeggen:
goed is in de ogen van de eigenaar/boodschapper van het woord goed...

Mijn impressie van je site is dat deze voor mij rust uitstraalt. Minpuntje (als je dit een minpuntje zou willen noemen) voor mij is dat al je links (nog) niet werkten. Ik klikte op scripts en deze doet niets. Voor wat je Engels kan ik je zeggen dat gewoon blijven doen en oefenen en aanpassingen van welgemeende remarks je tot een niveau gaan brengen die je zelf aanvankelijk niet voor ogen zou hebben gehouden.

Suc6!!

edit: typo
Gewijzigd op 18/03/2006 09:25:00 door Lissy Pixel
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/03/2006 09:23:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit, alleen je lettertype is wat klein, dat mag best wat groter :)
 

18/03/2006 09:37:00
Quote Anchor link
Lettertype mag idd wel wat groter. Ik vindn 0.85 em altijd goed leesbaar.

Veder mag je die XHTML valid knop onder elke pagina weergeven.
 
CB2thephp

CB2thephp

18/03/2006 10:47:00
Quote Anchor link
Zeer mooi layout en de menu is perfect. Dan net als de andere mensen letter type en ik ben het met webmakerij eens 0.85em is goed.
 
Harmen

Harmen

18/03/2006 10:53:00
Quote Anchor link
Ik vind het menu erg mooi,
Alleen de banner bovenaan de page als je d'r op komt mag wel ietsje minder hoog :P
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/03/2006 11:05:00
Quote Anchor link
Ik snap het probleem met de lettergrootte niet zo goed.

Als hij voor jou te klein is druk je op control en draai aan het muiswieltje en hij is zo groot als je hem hebben wil.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/03/2006 11:10:00
Quote Anchor link
@ Leen : dat is een handige tip en werkt in Firefox prima :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/03/2006 11:13:00
Quote Anchor link
@ Leen: in FireFox, bedoel je. En Ctrl + en Ctrl - werken ook. En Internet Explorer heeft er geen toetscommando voor. Dan zul je in het menu beeld moeten zijn.
 
CB2thephp

CB2thephp

18/03/2006 11:14:00
Quote Anchor link
Niet elk persoon weet dat leen.
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/03/2006 11:16:00
Quote Anchor link
Aha,
Ik gebruik nooit explorer, vandaar.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 11:25:00
Quote Anchor link
@ lissy:
Dat niet alle links werken, komt omdat sommige naar www.lapidi.nl/# linken, en ze dus geen nieuwe pagina openen, maar een anchor.

Verder:
En ik heb de textgrootte op 0.85 em gezet, en het gaat inderdaad nét niet ten koste van de rust, dus als iedereen het nu zonder +50 leesbril kan lezen, ben ik al tevreden :)
 

18/03/2006 12:20:00
Quote Anchor link
Leen:
Aha,
Ik gebruik nooit explorer, vandaar.
Exploder is voor mij ook verleden tijd.
 
Kalle P

Kalle P

18/03/2006 12:40:00
Quote Anchor link
Ik ook, alleen nog met MSN als je je inbox inwilt. Weet iemand trouwens hoe je kan zorgen dat ie dat doet met FF ipv IE?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 12:52:00
Quote Anchor link
Ik heb nu ook het gedeelte scripts af.
Neem maar even een kijkje :)
Met dank aan Richard _o_

@ Kalle:
Ik denk dat MSN (microsof) en FireFox (mozilla) niet samen willen werken. Alleen al omdat de certificaten van IE worden gebruikt bij MSN.
 
Kalle P

Kalle P

18/03/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Dat snap ik :D. Maar het moet toch op 1 of andere manier kunnen.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 13:08:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen: Trek de stoute schoenen aan en ga C++ leren :)
Misschien kan je het zelf wel aanpassen ;)
 
Kalle P

Kalle P

18/03/2006 13:19:00
Quote Anchor link
Komt vanzelf wel aan bod. Op school nu bezig met veel java, volgend jaar C++.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

18/03/2006 13:29:00
Quote Anchor link
Hehe :p
Op school is de moeilijkste taal die ik leer Latijn xD
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.