[review] online spel (RenM)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Hallo,

In deze lay-out heb ik gewerkt zonder plaatjes (met uitzondering van statistieken). Ik wil graag jullie mening en opmerkingen horen over deze layout.

http://onlinevoorbeelden.worldwidemafia.us/RenM/

Alvast bedankt !
Yearupie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:47:35
 

19/12/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Die rechter balk staat te hoog en die linker te laag.
Veel donkere kleuren jammer genoeg.
Gebruik van comic sans ms is niet aangeraden.
Times New Roman past niet in het geheel en ook niet in combinatie met een sans font.
Ook geen font familiy's in gebruik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Niels K

Niels K

19/12/2009 15:06:00
Quote Anchor link
Opzet is wel netjes.. Alleen zou ik andere kleuren kiezen.. voor de rest ben ik het met Karl eens
 
Mar cel

Mar cel

19/12/2009 15:11:00
Quote Anchor link
Ehm met alle respect, het is niet echt netjes. Comic sans? Echt een not done, beetje een website die mooi zou kunnen zijn in het jaar 2000.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/12/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ik zelf ben niet weg van het ontwerp, de opzet is wel ok, de kleuren vind ik zelf lelijk maar ja ieder zijn smaak.

1.Wat betreft het verslepen van de menu's ik kan die items buiten beeld slepen waardoor ik de website als maar grotere scrollbalk krijgt etc, ik zou het zo maken dat je niet buiten de website kunt slepen.

2.De website is te breed, ik zit op een breedte van 1440 pixels breed en ik krijg nog een scrollbalk voor de breedte. Een tip is om een website dan 1000 pixels te maken
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Oetzie schreef op 19.12.2009 15:15:
Ik zelf ben niet weg van het ontwerp, de opzet is wel ok, de kleuren vind ik zelf lelijk maar ja ieder zijn smaak.

Niels schreef op 19.12.2009 15:06:
Opzet is wel netjes.. Alleen zou ik andere kleuren kiezen.. voor de rest ben ik het met Karl eens

Karl schreef op 19.12.2009 14:55:
Veel donkere kleuren jammer genoeg.

Zelf vind ik de kleuren eigenlijk ook niet zo goed bij elkaar passen.
Heeft er iemand tips hoe ik bijvoorbeeld met blauw en groen een mooie kleurcombinatie voor mijn site kan maken?

Karl schreef op 19.12.2009 14:55:
Gebruik van comic sans ms is niet aangeraden.
Times New Roman past niet in het geheel en ook niet in combinatie met een sans font.

Welke font soorten worden in het algemeen veel gebruikt voor dit soort lay-outs? En weet misschien iemand een goede?

Oetzie schreef op 19.12.2009 15:15:
2.De website is te breed, ik zit op een breedte van 1440 pixels breed en ik krijg nog een scrollbalk voor de breedte. Een tip is om een website dan 1000 pixels te maken

Ik heb de width van de website in procenten moeten maken. Want eerst was het echt heel onoverzichtelijk voor kleinere/normale resoluties
 
Wim E

Wim E

19/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Kleuren moet echt wat aan gebeuren, verder zou ik wel een mooie titel nemen ipv Geen Titel:+
De div's lopen deels over elkaar heen in IE. Eventueel zou ik ervoor kiezen om bij elke button een span te gebruiken die zelfde width heeft als de li/ul, zodat het in zijn geheel een link is(1 zo'n blok)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

19/12/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Kleurenschema's
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 23:15:00
Quote Anchor link
Ik heb zoals jullie aangaven de kleuren veranderd via het kleurenschema van Mr.Moe.
Wij hebben nog geen idee hoe wij de website gaan noemen, daarom heb ik dit als tijdelijke titel.

Wat vinden jullie van de nieuwe kleuren?
 

19/12/2009 23:28:00
Quote Anchor link
Die achtergrondkleur is vies.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 23:33:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 19.12.2009 23:28:
Die achtergrondkleur is vies.

Die achtergrond hoorde eigenlijk bij die kleuren combinatie.
Weet iemand je misschien een betere oplossing voor de achtergrond?
 
Peter

peter

20/12/2009 00:25:00
Quote Anchor link
layout klopt niet in firefox 3.5.6, rechter menu zit veel te hoog, en linker iets.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/12/2009 10:43:00
Quote Anchor link
peter schreef op 20.12.2009 00:25:
layout klopt niet in firefox 3.5.6, rechter menu zit veel te hoog, en linker iets.


Wat klopt er dan niet aan? Bij mij ziet het er in de volgende browsers hetzelfde uit:
Google Chrome
Mozilla Firefox
MS Internet Explorer
Apple Safari
Opera Software

Het is de bedoeling dat het rechter deel met statistieken iets hoger begint dan de rest. En de hoogte word automatisch aangepast aan het aantal links.

edit: ik ben even wat andere kleuren uit het testen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/12/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.12.2009 10:43:
Het is de bedoeling dat het rechter deel met statistieken iets hoger begint dan de rest.
Dat zou ik dan aanpassen. Op deze manier trekt die kolom je hele website uit z'n verband. Dus zet hem op dezelfde hoogte als de rest, of maak er echt een aparte kolom van en haal hem los van het overige deel. Zoals je het nu hebt, klopt het in ieder geval niet...
 
Peter

peter

21/12/2009 20:36:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.12.2009 10:43:

Wat klopt er dan niet aan?


Ik gebruik firefox 3.5.6 en de menu's verspringen iets, al lijkt het linker menu nu iets meer naar beneden te staan dan vorige keer dat ik keek. Of je moet het zo bedoeld hebben, dan heb ik niks gezegd. :)

kijk zelf maar.

http://i49.tinypic.com/j0dxcp.jpg

http://i50.tinypic.com/t4z6dy.jpg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 

21/12/2009 22:39:00
Quote Anchor link
peter schreef op 21.12.2009 20:36:
Yearupie schreef op 20.12.2009 10:43:

Wat klopt er dan niet aan?


Ik gebruik firefox 3.5.6 en de menu's verspringen iets, al lijkt het linker menu nu iets meer naar beneden te staan dan vorige keer dat ik keek. Of je moet het zo bedoeld hebben, dan heb ik niks gezegd. :)

kijk zelf maar.

http://i49.tinypic.com/j0dxcp.jpg

http://i50.tinypic.com/t4z6dy.jpg

En als jullie beiden even lezen blijkt dat bij iedereen te zijn.
Hier ook in Opera.
Volgens mij heb ik het ook gemeld in het bericht van mij hierboven.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

21/12/2009 22:55:00
Quote Anchor link
Ik heb zoals jullie mooier vinden het boven in een lijn gezet.
Ook heb ik de afgeronde hoeken verbeterd.

Als het goed is zit er alleen nog maar een fout in Opera. Daar krijg je een spleet tussen het rechter menu en het main scherm bij sommige beeldscherm groten.
 
Peter

peter

22/12/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Ja ziet er beter uit hoe je het nu heb gemaakt, zie verder geen vreemd uitziende dingen in firefox. Misschien is faux column ook nog een optie om alles mee te laten groeien met de contest in het midden, maar weet niet hoe je dat gaat indelen, maar wellicht heb je er iets aan, google maar eens op faux columns.

@karl

Oke dan, al jij het heb gezegd mogen andere dan hun bevinden en ervaringen met de site dan niet meer delen met de TS? En mogen wij beiden er dan niet meer over praten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 
Roel -

Roel -

22/12/2009 15:55:00
Quote Anchor link
Mee eens met de bovenstaande reacties. Vooral het idee vind ik eens een keer origineel, zelf heb ik ook zo'n RPG. Er zijn al duizenden spellen waarbij je elkaar moet vermoorden. Leuk idee om eens een keer een spel te maken waarbij geen moord in voorkomt.
 
Pepijn

Pepijn

30/12/2009 12:13:00
Quote Anchor link
Design is mooi, kleuren zijn waardeloos.
geen vreemde dingen in chrome
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

30/12/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Wel vreemde dingen..
Ik lees iets over menu's verslepen?

Dat werkt in chrome niet.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.